Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sluchajcie, potrzebuje dobrego macro na smelting - generalnie chodzi o to - powiedzmy, ze mam w bagu troche ore - fel iron, khorium i andamantine, mam tez np iron. i chcialbym zrobic sobie macro, ktore pozwoliloby mi na przetopienie calosci ore, ktore mam w bagu, ale tylko wybranych przeze mnie - naciskam buttona od macro i wychodze, wracam to mam przetopione wszystkie khorium i fel iron ore, ale andamantine i iron ore nienaruszone - da sie cos takiego?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszyscy tylko rogal, DK i drut. :)

Co możecie mi powiedzieć o magu fire? Jestem raczej początkującym graczem, także połowy skrótów, których tu używacie nawet nie rozumiem. Chodzi mi o opinie kogoś znającego się na tej grze. Przede wszystkim - bardziej opłaca się zbierać ekwipunek dodający intelect/crit rate, czy też + spell dmg? Słyszałem sporo dobrego na temat tej postaci. Zacząłem nim właśnie grać i jak na razie jest dosyć przyjemnie. Latam sobie krwawym elfem po Ghostland i coraz bardziej się wciągam w tą grę...

Opublikowano

najlepsza rada :D skoncz grac :D zaoszczedzisz sobie czasu :P

na koncie mialem maga huntera rogala warlocka priesta shamana na 70 :D za czasow TBC ofc ,i bylem w top 10 guildi na swiecie :D

po dluszym zastanowieniu NIE WARTO BYLO :D

Opublikowano

Nie kłam, warto ;)

Osobiście raczej spotykam się z opiniami na mówiącymi o wyższości arcan/frost , a szczególnie tego drugiego, nad fire. Ale osobiście maga jeszcze nie levelowałe, ba do 80 nie dobiłem.

Ale to już tylko 2 levele ;]

Opublikowano

Objection! Deep fire build jest w stanie przy dobrym gearze z naxx25 wygenerowac okolo 3k dps na heroicach i over 4k na raidach. Arcane frost to typowy build pvp, 3vs3 arena (mage-rouge-priest).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wreszcie skończyłem z tym diabelstwem. Potrzeba mi było aż dwóch lat żeby zrozumieć, że niewarto było:P

Chce ktoś kupić konto z 80 DK (t7/t7.5) 80 ret palkie, 70 hunterem, 70 warriorem, 68 rogalem i paru innych altach? :}

Opublikowano

Jesli ktos chce Scroll of Resurection lub Recruit A Friend, zgłaszać się pod numerem gg - 3573147, pisać kiedykolwiek, nawet jak jestem niedostepny

Opublikowano

Tutaj też jak wpiszesz nick to się pojawia equip, lvl , skille i inne gówna.

• 2 tygodnie później...