ornit 2 965 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Teraz aż tak rażącej przewagi nie ma ale w Hordzie wciąż znajdziesz więcej dorosłych i poważniejszych osób. A setki belf dikejów o xywach Arthasxoxo111 biegających po Dalaranie krzyczących tylko inv plzzzz z +80AP na broni to co Mi się paladynem grało strasznie nudno, czy to dps czy tankiem (nie leczyłem nigdy). Zawsze wolałem warriora Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 No wlasnie ja z Horda kojarze: - brak jakiejkolwiek znajomosci ortografii i interpunkcji - razaco niski poziom intelektualny Napisz na Trade (grajac Ally), ze Horda rzadzi, nie odezwie sie prawie nikt, za to napisz na Trade (grajac Kekorda), ze Ally rzadzi to zostaniesz obrazony TAKIMI slowami, ze glowa mala. Plus oczywiscie fakt, ze na trade nie mozna nawet o niczym pogadac, tylko caly czas jakies tematy typu szkola itp. Wiekszosc osob, ktore znam, a graja Horda to naprawde ofiary losu Bez obrazy dla grajacych Co do paladynow: zawsze gralem ta klasa, chociaz dla wielu jest symbolem skrajnego lamerstwa (zwlaszcza DPS i tankowanie po czesci). Przepakowana niemilosiernie klasa i cale szczescie jej zdolosci bitewne zostana oslabione w Cata Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Napisz na Trade (grajac Ally), ze Horda rzadzi, nie odezwie sie prawie nikt... Bo ciężko dyskutować z faktami? xD Nie no, żarcik Widać każdy z Nas ma odmienne doświadczenia po prostu... Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Moze linkniecie swoje postacie na WoWHead Profiler lub do Armory? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 (edytowane) Rozumiem, że interesuje Cię jedynie mój obecny main, a nie wszystkie 80 http://eu.wowarmory....eggar&cn=Kazuun Nie gram już od jakiegoś czasu.... czekam na Cata delektując się AIONem i oczekując SC2 ;p Edytowane 7 lipca 2010 przez Kazuun Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 (edytowane) To jest moja postac Main. Mam jednego alta. Nie mam czasu/cierpliwosci, by prowadzic 5 postaci na level 80 i do tego trzymac je na gearze tier 10. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Terokkar&cn=Hashshashin Nie jest zbyt przypakowana, bo dopiero niedawno tak na dobra sprawe sie za nia wzialem ;d Edit: zwykle mam na sobie Tabard of Exodar, a nie ten Sesional. Plus mam jeszczcze troche emblemow, wiec niedlugo bede sie pakowal Edytowane 7 lipca 2010 przez MakaPL Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Widzisz, różnica taka że dla Ele shamka straszna ujnia z dropem w ICCku. Naprawdę. For fun zbierałem sobie dropy dla Enh OSa - w dwa tygodnie wyniosłem prawie kompletny "set" itemów z bossów. Porażka. w plecaku jeszcze leży Bulvark z Marro 25 i tyle. Mierzyłem w sztyleta ale ofc jak masz tyle casterów w raidzie to się nie dopchasz z moim szczęściem (nie, nie używaliśmy DKP). Zobaczymy co Cata zaoferuje. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 (edytowane) Jak Cie interesuje ten temat to masz www.cata.wowhead.com i tam jest programik do buildow. Z tego co sie orientuje jest tez szaman i zmiany w talentach jakie zajda Edit: w ICC itemki dla tankow dropia tylko jak ja nie tankuje Zwlaszcza ta tandetna wrecz tarcza, ktora musze zmienic Jestescie w Polskich czy Anglojezycznych gildiach? Edytowane 7 lipca 2010 przez MakaPL Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 (edytowane) Jestescie w Polskich czy Anglojezycznych gildiach? Może to zabrzmi dziwnie ale....... ja się nie pcham z rodakami w jedno miejsce. Fajnie może być zrobić premade jakiś na BG, jakiś PuG VoA albo 5 many pofarmic chwilę ale nic więcej. Wolę angielskojęzyczne "stowarzyszenia". Edytowane 7 lipca 2010 przez Kazuun Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Nie zabrzmi dziwnie, bo sam jestem w takiej. Powiem za to jedno: (pipi) prawda, ze angielska > rodzima, bo bylem w gildiach angielskich, wloskich i polskich, ale najlepiej odnajduje sie w obecnej, gdzie GM jest grekiem, polowa gildii to szwedzi, sa anglicy i wlosi, mamy nawet Polaka (czyli mnie) ;d Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Wiesz co, ja po prostu byłem w jednej i tam totalnie każdy kto tylko mógł by Cię wypukał w pupę do sprzętu itp. W gildiach zagranicznych mam jakoś farta do ludzie z Belgii, Niederlandów, UK, Szwecji itp... te rejony Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Wiesz co, ja po prostu byłem w jednej i tam totalnie każdy kto tylko mógł by Cię wypukał w pupę do sprzętu itp. W gildiach zagranicznych mam jakoś farta do ludzie z Belgii, Niederlandów, UK, Szwecji itp... te rejony Narodowość tak naprawdę nie ma znaczenia. Wszystko zależy od ludzi. Byłem w anglojęzycznych i polskich gildiach i w obu przypadkach trafiało się na bardzo "różnych" ludzi, dopiero w ostatniej (polskiej) spotkałem naprawdę dobrych graczy, z którymi przyjemnie mi się grało, póki nie wyemigrowali na inny server. Może dlatego, że mało gadaliśmy a każdy tylko farmił albo chodziliśmy fejlować w rajdach http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&cn=Midian gram rekreacyjnie @MakaPL może spotkamy się kiedyś na BG, bo jesteś w tej samej (pipi)owej battlegroup co ja Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 (edytowane) Sam grałem w klasycznego wowa druidem healbotem :<, w TBC również druidem ale już tankiem byłem pierwszym włochatym na Jaedenarze, który jako druid tankował Lady Vashj...eh to były czasy. Teraz po długiej przerwie wróciłem do mojej gildii z czasów TBC i pogrywam takim DK. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&cn=Sakiiu Nic specjalnego na razie prawie rok nie grałem i teraz nie bardzo zależy mi na gearze, gdyż raczej czekam na Cata i wtedy zobaczy się czy warto grać czy lepiej już na amen przestać... PS: Czy tylko mnie irytuje fakt, że mieszkając w PL nie mogę korzystać z 99% ofert poza grą, np jak recruit a friend itp? :< Edytowane 8 lipca 2010 przez sakiu Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 @Ornit: eeeehehehehe, orczyca DK FTW! Ten głos, te kocie ruchy xD Sam mam jedną @Sakiu: hyh, dziwnyś. Pare itemów lvl 226, a w łapie broń 227 O.o xD Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Jak wracałem do gry to miałem full wypas gear ale z ulduar i na szybko żeby chociaż na rajdy chodzić to przy pomocy banku gildyjnego robiłem itemy z BS xD reszta to z heroiców zwykłych i mieczyk z ICC 25 hc xDDDD Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 (edytowane) No obecnie itemki craftowane sa naprawde kozackie 264 iLvl buciki Z tym, ze u mnie primordiale schodza po ok 1k g, wiec raczej dlugo to sie zbiera. @Ornit: calkowicie olewam PvP, ale jak mam Ci skopac rzyc to oczywiscie Edytowane 8 lipca 2010 przez MakaPL Cytuj
ornit 2 965 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 No obecnie itemki craftowane sa naprawde kozackie 264 iLvl buciki Z tym, ze u mnie primordiale schodza po ok 1k g, wiec raczej dlugo to sie zbiera. ILE?! U mnie już max 600g chcą na trade chacie. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 No u mnie tez spadly. 2 tygodnie temu srednia cena to bylo 1500g Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 (edytowane) Ile wam gdzieś zabrało godzin dorobienie się takich postaci? Edytowane 8 lipca 2010 przez estel Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Duzo. Nie jestem nerdem, nie farmie, nie opuszczam szkoly, jak jestem zmeczony to ide spac wiec dosc duzo Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Ja się właśnie tak zastanawiam czy nie zainwestować w WoWa jak wyjdzie Cataclysm, ale jak dużo to chyba nie chcę Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 W wowa wcale duzo czasu juz nie trzeba inwestowac (chyba, ze nie masz gildii albo twoja jest zerowa), wrecz smiesznie malo go wymaga, zwlaszcza jak na gre mmo. Ruby Sanctum posysa, bieda nawet jak na filler. Cata... wlasnie sciaga mi sie beta, ale do poniedzialku nie pogram bo wyjedzam na weekend :X. @sakiu: W bnet ustawieniach zmien kraj z polska na niemcy, gratz juz mozesz. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Leveling postaci do 80 - miesiąc grania powiedzmy. dorobienie się sprzętu na moim poziomie? Zależy jak mocna gildia. Ja mam zrobione 11/12 bossów ICC na 10 manie i, hmm........ 6/12 na 25 manie (wiem, niewiele ale gildia lajtowa bardzo). Więc samo robienie sprzętu to jakieś... dwa miechy ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 T9 mozesz miec w tydzien jak zarwiesz nocki (a nawet krocej jak masz tanka) i poszczesci ci sie z trophy w pugu to i zupgreadowane totg. Do pelnego T10 gearu troche zejdzie rzeczywiscie, ale fuks w VoA moze to ladnie przyspieszyc . Co do levelowania to i tak duzo szybciej idzie po tym jak Blizz dodal wlasnego Quest Helpera, wiec nawet swiezy gracze nie beda bladzic i zastanawiac sie "gdzie to moze byc". Cytuj
Antares 20 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Jak się dostałeś do bety? Też bym spróbował, akurat do końca miecha mam prepaida a nie chce mi się już trochę tłuc w WotlK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi