Gattz 217 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 @kazuun wymaga nowego konta ale od kogos kogo rekrutujemy. musimy mu wyslac zaproszenie zanim zalozy konto trial Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 @kazuun wymaga nowego konta ale od kogos kogo rekrutujemy. musimy mu wyslac zaproszenie zanim zalozy konto trial No właśnie. A skoro Owiec kupuje konto już gotowe to co, miałby kupić konto i potem zakłądać na nowo i kupować znowu WoWa tylko żeby mieć boosta do XP ? ;p Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) yep. w perspektywie kupowania konta z dodanymi keyami jest to bez sensu. plus te dobre bonusy i tak dostaje rekrutujacy a nie rekrutowany. @ teddy. az sobie zalozylem worgena na Auchindounie by zobaczyc co i jak tam bo wlasnie szukam servera na ktory sie wyniesc. jako ze gralem zawsze na low to mozesz powiedziec mi cos wiecej o tym high population? sa jakies kolejki do logowania sie bo server pelny czy cos w tym stylu? Edytowane 4 kwietnia 2011 przez Gattz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Odradzam kupowanie kont. Lepiej od zera sami zaczynajcie zabawe. Pozniej mozecie tylko zalowac jak wlasciciel nagle stwierdzi, ze jednak chce konto spowrotem, albo was ktos podpierdzieli, ze sprzedane i BAN. W dodatku REAL ID z Imieniem i Nazwiskiem starego wlasciciela... come on. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Ale osoba jest zaufana, wiec jaj nie bedzie Z Allegro od anonima jakiegos na pewno bym nie bral. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Też bym w życiu nie kupił konta do MMO od kogoś Dziwnie to wygląda ze koleś ma dodatki aż do Cata a postac tylko na levelu 40 Może miał problemy z kontem u GM'ów itp Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) Skoro mowie, ze zauafana to zaufana, nie szukajcie problemow na sile xD Teraz tylko czekac na paczke i myslec na ktorym servie grac. E: A wlasnie, skoro gracie - jak tam sie wiedzie gnomom i goblinom priestom? Edytowane 4 kwietnia 2011 przez Owiec Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 E: A wlasnie, skoro gracie - jak tam sie wiedzie gnomom i goblinom priestom? Raz: nie gram od stycznia jakoś już Dwa: czemu danym rasom ma się wieść gorzej/lepiej? Trzy: 'wiedzie' tzn ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Jak wypadaja w porownaniu do innych ras np. ile widziales trolli priestow w porownaniu do UD/BE? ;D Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Jak wypadaja w porownaniu do innych ras np. ile widziales trolli priestow w porownaniu do UD/BE? ;D Hmm, nie kojarzę ani jednego Priesta gobasa za czasów grania tbh Głównie DK, Warkowie, Shamki i Hunty. Gnomów nie liczę bo kto by grał tą niewłaściwą stroną barykady Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Gnomy > Gobliny A tak serio to rasa nie ma znaczenia, wybierz to co Ci się bardziej wizualnie podoba. Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 No, gnomy rządzą. Nie ma to jak yebnąć taurenowi albo undeadowi jako gnom warrior :] Poza tym z tego co zauważyłem gnomy doprowadzają hordę do furii, więc double win :] Cytuj
SpacierShark123 1 496 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Jedyna klasa jakieś zazdroszczę alluchom to Dranei bo kojarzy mi się ze StarCraftem. Ogólnie jestem ciekaw tego nowego mmo albo wow 2 jeżeli się ukarze.Powinny być jakieś bonusy dla ludzi z mocnym sprzętem i postaciami w WOW. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Gnomy doprowadzaja horde do furii poniewaz - 'jak mozna marnowac takie dobre materialy/zbroje na takie male (pipi)' ;D Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Czytam właśnie prima aprilisowe patch notes. Uwielbiam te numery Blizzarda ;D Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Gnomy doprowadzaja horde do furii poniewaz - 'jak mozna marnowac takie dobre materialy/zbroje na takie male (pipi)' ;D ? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 krowia ciuchcia, zabawa dla calej rodziny: >zrobic resto druida >isc na bg >zlurowac kilku ally >biegac w kolko >/train jako ze gralem zawsze na low to mozesz powiedziec mi cos wiecej o tym high population? sa jakies kolejki do logowania sie bo server pelny czy cos w tym stylu? ja gram na mocno zaludnionym Outland i poza momentami po wyjsciu patcha gdzie kazdy sie chce zalogowac to nie ma kolejek przy logowaniu. Najdluzsza kolejke mialem jakos w listopadzie po tym duzym patchu, 3h czekania Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 (edytowane) Ogólnie jestem ciekaw tego nowego mmo albo wow 2 jeżeli się ukarze.Powinny być jakieś bonusy dla ludzi z mocnym sprzętem i postaciami w WOW. lul chyba snisz nowe mmo to raczej nie bedzie wow2 wiec bonusy za wow1 bylyby kompletnie nie na miejscu. choc nie powiem ze najfajniejszy bylby minipet twojej postaci z wow dzieki scuff. glownie mnie martwilo czy bylyby sytuacje gdy w czasie raidu w srode dostaje dc i nie moge wrocic Edytowane 6 kwietnia 2011 przez Gattz Cytuj
SpacierShark123 1 496 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Nowe mmo to na pewno nie będzie wow 2 a titan.Ale kiedyś chyba zrobią 2 część Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 pytanie. czy płyty do wowa sie do czegoś nadają? tzn. próbuje instolwac podstawke i burning crusade 9z battlecheasta potem lich king i cata. po odpaleniu gra sciaga pacza 12 gb i sie nie uruchamia wtf? teraz sciagam w wersji cyfrowej mam nadzieje ze ruszy <_< Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Moze masz stare plyty ... Jak by co to ja gram na Trollbane i moge w czyms pomagac ... mam Trolla jako Assassination Rogue na 85 ( item lvl 350 ) i wlasnie zaczynam Taurena jako Protection Paladyna ( lvl 30 ) wiec moge i Boostowac i moge z kims expic jak tylko podgoni :F Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 pytanie. czy płyty do wowa sie do czegoś nadają? tzn. próbuje instolwac podstawke i burning crusade 9z battlecheasta potem lich king i cata. po odpaleniu gra sciaga pacza 12 gb i sie nie uruchamia wtf? teraz sciagam w wersji cyfrowej mam nadzieje ze ruszy <_< Nie wiem why nie rusza itp.... ale instalacja z płyt od czasu patcha 4.0.1 jest pointless bo instalujesz stary świat a potem musisz i tak ściągać nowy więc..... Najlepsze wyjście to od samego początku ściągać digital i tyle Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 tydzien temu instalowalem wow z moich starych plyt z battle chest i wotlk (potrzebne na przedmiot: ekonomia swiatow wirtualnych) i dodalem sobie trial cata. sciagalo sie jakies 7 gb patch a potem chodzilo bez problemu. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Tak jak mowil Kazuun: Digital DL all the way. Ukyo: A ja mam ilvl369 i sie nie chwale ;f Zreszta i tak mam malo czasu na granie teraz - awans w pracy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Raptor ja sie nie chwale chce tylko zaznaczyc ze ... kupilem juz wszystko co moglem kupic za Justice Pts i mam Repa wysranego na Exalted z kazda frakcja i jestem za(pipi)isty jak na 2 miesiace grania ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi