Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kazuun wymaga nowego konta ale od kogos kogo rekrutujemy. musimy mu wyslac zaproszenie zanim zalozy konto trial

No właśnie. A skoro Owiec kupuje konto już gotowe to co, miałby kupić konto i potem zakłądać na nowo i kupować znowu WoWa tylko żeby mieć boosta do XP ? ;p

Opublikowano (edytowane)

yep. w perspektywie kupowania konta z dodanymi keyami jest to bez sensu. plus te dobre bonusy i tak dostaje rekrutujacy a nie rekrutowany.

@ teddy. az sobie zalozylem worgena na Auchindounie by zobaczyc co i jak tam bo wlasnie szukam servera na ktory sie wyniesc. jako ze gralem zawsze na low to mozesz powiedziec mi cos wiecej o tym high population? sa jakies kolejki do logowania sie bo server pelny czy cos w tym stylu?

Edytowane przez Gattz
Opublikowano

Odradzam kupowanie kont. Lepiej od zera sami zaczynajcie zabawe. Pozniej mozecie tylko zalowac jak wlasciciel nagle stwierdzi, ze jednak chce konto spowrotem, albo was ktos podpierdzieli, ze sprzedane i BAN. W dodatku REAL ID z Imieniem i Nazwiskiem starego wlasciciela... come on.

Opublikowano (edytowane)

Skoro mowie, ze zauafana to zaufana, nie szukajcie problemow na sile xD Teraz tylko czekac na paczke i myslec na ktorym servie grac.

E: A wlasnie, skoro gracie - jak tam sie wiedzie gnomom i goblinom priestom?

Edytowane przez Owiec
Opublikowano

Jak wypadaja w porownaniu do innych ras np. ile widziales trolli priestow w porownaniu do UD/BE? ;D

Hmm, nie kojarzę ani jednego Priesta gobasa za czasów grania tbh :) Głównie DK, Warkowie, Shamki i Hunty.

Gnomów nie liczę bo kto by grał tą niewłaściwą stroną barykady :P

Opublikowano

No, gnomy rządzą. Nie ma to jak yebnąć taurenowi albo undeadowi jako gnom warrior :] Poza tym z tego co zauważyłem gnomy doprowadzają hordę do furii, więc double win :]

Opublikowano

krowia ciuchcia, zabawa dla calej rodziny:

>zrobic resto druida

>isc na bg

>zlurowac kilku ally

>biegac w kolko

>/train

jako ze gralem zawsze na low to mozesz powiedziec mi cos wiecej o tym high population? sa jakies kolejki do logowania sie bo server pelny czy cos w tym stylu?

ja gram na mocno zaludnionym Outland i poza momentami po wyjsciu patcha gdzie kazdy sie chce zalogowac to nie ma kolejek przy logowaniu. Najdluzsza kolejke mialem jakos w listopadzie po tym duzym patchu, 3h czekania :)

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie jestem ciekaw tego nowego mmo albo wow 2 jeżeli się ukarze.Powinny być jakieś bonusy dla ludzi z mocnym sprzętem i postaciami w WOW.

lul chyba snisz :D

nowe mmo to raczej nie bedzie wow2 wiec bonusy za wow1 bylyby kompletnie nie na miejscu. choc nie powiem ze najfajniejszy bylby minipet twojej postaci z wow

dzieki scuff. glownie mnie martwilo czy bylyby sytuacje gdy w czasie raidu w srode dostaje dc i nie moge wrocic

Edytowane przez Gattz
Gość Orzeszek87
Opublikowano

pytanie. czy płyty do wowa sie do czegoś nadają? tzn. próbuje instolwac podstawke i burning crusade 9z battlecheasta potem lich king i cata. po odpaleniu gra sciaga pacza 12 gb i sie nie uruchamia wtf? teraz sciagam w wersji cyfrowej mam nadzieje ze ruszy <_<

Opublikowano

Moze masz stare plyty ...

Jak by co to ja gram na Trollbane i moge w czyms pomagac ... mam Trolla jako Assassination Rogue na 85 ( item lvl 350 ) i wlasnie zaczynam Taurena jako Protection Paladyna ( lvl 30 ) wiec moge i Boostowac i moge z kims expic jak tylko podgoni :F

Opublikowano

pytanie. czy płyty do wowa sie do czegoś nadają? tzn. próbuje instolwac podstawke i burning crusade 9z battlecheasta potem lich king i cata. po odpaleniu gra sciaga pacza 12 gb i sie nie uruchamia wtf? teraz sciagam w wersji cyfrowej mam nadzieje ze ruszy <_<

Nie wiem why nie rusza itp.... ale instalacja z płyt od czasu patcha 4.0.1 jest pointless bo instalujesz stary świat a potem musisz i tak ściągać nowy więc..... :)

Najlepsze wyjście to od samego początku ściągać digital i tyle ;)

Opublikowano

Raptor ja sie nie chwale chce tylko zaznaczyc ze ... kupilem juz wszystko co moglem kupic za Justice Pts i mam Repa wysranego na Exalted z kazda frakcja i jestem za(pipi)isty jak na 2 miesiace grania ;p