SpacierShark123 1 506 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Aż ociekasz za(pipi)istością ... Szkoda że w tym call of arms będą dawać mounty i pety tylko tanką i healą bo dps brakować nie może ;p Czas zostawić rogala dla dk Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 kupilem juz wszystko co moglem kupic za Justice Pts i mam Repa wysranego na Exalted z kazda frakcja i jestem za(pipi)isty jak na 2 miesiace grania ;p chyba nie wiesz co mowisz. no ale daj link do armory zobaczymy czy masz title exalted. jak na 2 miesiace masz tylko gear za justice to ty dupa jestes a nie za(pipi)isty. ja w wotlk po 2 miesiacach bylem juz 3 rogue servera z 8.5 tier gear w jedynej gildi ktora czyscila ulduar. (max jak na tamte czasy az wyszedl toc) 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Sorry ze nie wyczules nutki sarkazmu w tym wszystkim ... Gram i tak tylko po 2h dziennie i nawet nie raiduje bo nie mam czasu/checi o frakcje chodzilo mi tylko o frakcje z Cata starych nawet nie robie bo nie ma sensu. Ale ciesze sie tym ze twoje zycie ograniczalo sie tylko do WoW good job <3 2 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Aż ociekasz za(pipi)istością ... Szkoda że w tym call of arms będą dawać mounty i pety tylko tanką i healą bo dps brakować nie może ;p Czas zostawić rogala dla dk jesli już makaronizujemy to tankom i healom... Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Tak pozostawiac postac, bo nie dostanie sie extra szansy na mounta czy peta, ktorego mozna solo farmic? Please.... A ja kur.wa mialem swoj fanclub za czasow vanilla i kazdy chcial byc tak za(pipi)isty jak ja, o! lol. Anyway nie ma co sie licytowac (a mialbym naprawde czym lol), bo to jest jak z kazdym nowym tierem/dodatkiem... i c***, ze cos masz jak niedlugo i tak bedzie to g warte i tylko lamusy beda w tym biegac . 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Niestety nie jestem jakoś specjalnie zżyty z postacią... Postać jak postać raz wole grać rogalem raz dk a innym razem magiem.A teraz zacznę kłaść większy nacisk na tanka dk jak jest taki popyt na niego. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ale ciesze sie tym ze twoje zycie ograniczalo sie tylko do WoW good job <3 heh nom tez sie ciesze zwlaszcza ze w wow nie gram juz od lipca zeszlego roku. wez przestan sie osmieszac 2 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Dlatego napisalem "ograniczalo" Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 (edytowane) Anyway nie ma co sie licytowac (a mialbym naprawde czym lol), bo to jest jak z kazdym nowym tierem/dodatkiem... i c***, ze cos masz jak niedlugo i tak bedzie to g warte i tylko lamusy beda w tym biegac . Ja na BG nadal spotykam gosci, którzy biegają z Warglaives'ami Sam teraz farmię (tzn nie sam a z 2 kumplami, jak jeden z nas wyrolluje dropa to nazwiemy go (pipi)em i już się nie będziemy do niego odzywać) Edytowane 8 kwietnia 2011 przez ornit Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 ukyo widze mowi z doswiadczenia. tobie sie wydaje ze zeby byc na topie w wow trzeba nolifowac? mowisz ze grasz 2h dziennie, to wiecej niz high end raidujaca gildia. wiec jak zazdrosc ci dupe sciska to nie wmawiaj sobie "bo oni zycia poza wow nie maja" bo osiagneli wiecej gdyz zwyczajnie sa lepsi.pozdro pocwicz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Koledzy, bo się tutaj niezdrowa sytuacja robi, więc proponuję 'mniej postów' Keep it clean Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 ukyo widze mowi z doswiadczenia. tobie sie wydaje ze zeby byc na topie w wow trzeba nolifowac? mowisz ze grasz 2h dziennie, to wiecej niz high end raidujaca gildia. wiec jak zazdrosc ci dupe sciska to nie wmawiaj sobie "bo oni zycia poza wow nie maja" bo osiagneli wiecej gdyz zwyczajnie sa lepsi.pozdro pocwicz Dziekuje za porade to ty jestes tym kolesiem ktory sprzedal BlazBlue po 10 walkach zagranych ze mna ? Kazuun spokojnie jestem GSR ! Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 rozegralismy zdaje sie 20 walk a gre sprzedalem jakos pol roku pozniej gdzies tak na tydzien przed wyjsciem CS w europie. fajnie ze jestes gsr ale twoj post wyzej to offtop nie majacy nic wspolnego z world of warcraft. zeby gsr trzeba bylo tlumaczyc takie rzeczy... a za porade nie ma za co. nowy jestes w wow to jeszcze nic nie wiesz 1 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Wiem tyle ze z PUGami zawsze wyciagam najlepszy DPS a w kilku 10 man runach w ktorych juz bralem z ciekawosci udzial na Epicach za Rep i JP Equip wyciagalem przyzwoity dps w gildii ktora jakis juz tam progress ma Nie bede sie tu napinal bo nie w tym rzecz tak jak pisalem moj pierwszy post tutaj to byl sarkazm to ze go nie wyczules to juz twoja prywatna sprawa Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 ja wiem tyle ze rogue aka glass cannon zawsze mial high dps a cata zrobil specjalnie dla casuali smiesznie proste zdobycie dobrego gearu. (choc hardcore raiding umarl juz w polowie wotlk tak naprawde) nawet pug raid "jakis tam progress ma" jak zabije jednego bossa a to ze rogue ma "przyzwoity dps" zamiast byc w scislej czolowce (min top3 w 10 i min top 8 w 25) to porazka imo tez sie nie bede napinac bo gdybym chcial pokazac jak malo wiesz o klasie ktora grasz spytalbym o cos w stylu: jaki buff dla calego raidu daje mutilate rogue. czy cos w tym stylu Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Często były na icc 25 sytuacja gdy rogue combat miał 2x większy dps i myślałem co źle robię aż do momentu bicia bossów gdzie robiłem największy dps z rogue i ogarniałem taktykę a oni dostawali kick z raidu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 nie no wiadomo ze liczy sie dps tylko z bossow a ten ze smieci nikogo nie obchodzi choc milo gdy jest bo szybciej sie przejdzie przez nudna czesc do tej ktora jako jedyna sie liczy. sa tez walki melee favored i ranged favored gdzie kolejnosc dps na recount sie zmieni ale rogue powinien byc zawsze na top melee w walkach ranged favored i na top raidu w melee favored jesli go nie wyprzedzaja w gear jakos znacznie (tak o pol tiera lub caly). tak zbudowali ten glass cannon zeby dpsem rekompensowal inne braki no ale pamietajmy tez ze dps nie zawsze jest priorytetem w walce z bossami. kiedys musielismy wywalic bardzo dobrego dps z gildi ktory zamiast trzymac sie roli ktora powinien spelniac w danej walce wolal byc na topie recounta Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Wiem, że się tak przyjęło itp ale nie wydaje wam się głupie używanie skrótu DPS zamiast np DD? Jak szukasz ludzi na zwykłego 5-mana to szukasz kogo? 3x DPS, 1x HPS i 1x TPS? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Nie chcę wrzucać linków by nie reklamować ale widział ktoś aukcje na allegro za 60 zł zdrapka na 60 dni a nie recruit a friend. Dziwne że tak tanio a sprzedawca wydaje się zaufany jestem ciekaw skąd oni to biorą Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Kupilem i dziala. Niby z keye.pl ma kody, a tak tanio bo lubi robic konkurencji na zlosc ;D Przynajmniej tak sie tlumaczyl. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Mi co drugi kumpel opowiada ze WoW teraz to casual fest i gra zeszla na psy, to prawda? Gram sobie wlasnie w RIFT i widze ze niektorzy co przeszli z WoW'a narzekaja ze expert instancje sa za trudne i prosza o ulatwienia. Mam nadzieje ze Trion ich oleje bo myslalem ze wlasnie o to chodzi w end game, wyzwanie jakies a nie napieprzanie przed siebie po itemy. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Mi co drugi kumpel opowiada ze WoW teraz to casual fest i gra zeszla na psy, to prawda? Gram sobie wlasnie w RIFT i widze ze niektorzy co przeszli z WoW'a narzekaja ze expert instancje sa za trudne i prosza o ulatwienia. Mam nadzieje ze Trion ich oleje bo myslalem ze wlasnie o to chodzi w end game, wyzwanie jakies a nie napieprzanie przed siebie po itemy. no jest casualowo. ostatnio grałem 4 lata temu w wow-a, teraz odpaliłem i przecieram oczy ze zdziwienia. questy na mapie pooznaczane na mapie, to co mamy ubić świeci sie z kilometra, szybciej sie regenerujemy, szybszy exp, no i acziwmenty i perki z gildi co daja kopa. no i narazie raz zginołem a jestem totalnym noobem a wczesniej to kilkadziesiat razy na sesje :potter: Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Casual a udogodnienia, ktore tej grze byly przydatne to dwie rozne rzeczy. Zmiana z questami na mapie jest in plus, zwlaszcza, ze nawet najwieksze hardcore uzywaly quest helpera, a za czasow vanilla to wszyscy na tottbotcie siedzieli i cudowali z coordami. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Mi co drugi kumpel opowiada ze WoW teraz to casual fest i gra zeszla na psy, to prawda? >implying wow kiedykolwiek był trudny Nic sie nie zmieniło, dalej spamujesz 3 skille i jestes bogiem. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 to prawda ze jest casualowo. juz od wotlk gdy dodali badge na tier 8.5 z bossow w dungeonach sie zaczelo umieranie hardcore raiding. wtedy bylo to tylko chest i helm a potem z tier 9 byl to juz caly set i tak zostalo. potem jeszcze dali te same nagrody za 10 i 25 man raidy. zeby bylo 2x szybciej. ludzie ktorzy graja cos tam czasem przebakuja ze jest teraz trudniej niz w wotlk i ze teraz normal mode raid jest trudniejszy niz icc hm (ale ze normal mode przeszli w cata a w icc hm nie dali rady to mozna to sobie miedzy bajki wsadzic) a czy casual fest oznacza ze zeszla na psy... to juz zalezy od gustu. wow idzie w strone "by zdobyc wiecej szybciej i malym wysilkiem". zawsze uwazalem ze to glupie dawac casualom gear z raidow gdy nie raiduja. bo po co im? zeby i tak latwe dungeony byly jeszcze latwiejsze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi