Kazuun 221 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam doświadczenie z privami jak i offem i uwierz mi, że zdecydowanie czuć różnice. Jeżeli kupisz i pograsz trochę to się przekonasz. EoT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Do SC też powinni byli dać jakąś kobitkę do prowadzenia + dla WoW za oprawę muzyczną, SC jest na wysokim poziomie ale WoW to już ścisła czołówka z tego co słyszę Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 eeea tak woogle o co chodzi? to jakies pvp? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam doświadczenie z privami jak i offem i uwierz mi, że zdecydowanie czuć różnice. Jeżeli kupisz i pograsz trochę to się przekonasz. EoT. spoko. jak piszesz że główną różnicą jest to że nie działają to nie masz racji. może inny czas i serwer. nie działa część skryptowych questów i to jest największa różnica. spróbować chyba spróbuje tak czy inaczej chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 WoW się już skończył, czy będzie jeszcze? Przegapiłem dziś Nigdy nie widziałem w akcji babeczki z FtH Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Chyba jeszcze wielki finał WoW będzie, prawdopodobnie po tym meczu SC który jest obecnie: http://eu.battle.net/blizzcon/pl/tournaments/eu-regionals/matches/wow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Chcę zacząć swoją przygodę z WOW'em. Czy aby grać muszę mieć wszystkie dodatki i podstawkę, czy na początku wystarczy mi podstawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Żeby zacząć nie musisz niczego kupować Możesz sobie zacząć od darmowego Triala na 20 leveli. Jak Cię wciągnie to sobie możesz zacząć kupować resztę. (Nadużywanie złowa "zacząć" ftw xD) Potem możesz sobie kolejno kupować podstawkę, i dwa dodatki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stey 9 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Da się jakość sprawdzić ostatnią aktywność znajomych z konta na bnet? Nie mam wykupionego pre-paida a przydałoby się zobaczyć co kto robi. Oczywiście nie znając nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Da się jakość sprawdzić ostatnią aktywność znajomych z konta na bnet? Nie mam wykupionego pre-paida a przydałoby się zobaczyć co kto robi. Oczywiście nie znając nicka. Nie bardzo rozumiem chyba.... Masz na myśli sprawdzanie kto jest online, kto siedzi na raidzie, kto w inscie w danej chwili, czy co? Czy ogólnie po prostu kiedy byli online? Bo jeżeli tak, to wydaje mi się, że musisz posiadac albo WoWa + pre-paid albo SC2. W przeglądarce nie da się tego załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
stey 9 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Właśnie o to mi chodziło, sprawdzić czy po prostu któryś z moich znajomych jeszcze gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wejdz sobie na ta stronke http://eu.battle.net/wow/en/ , w wyszukiwarce wpisz nicka jakiegos kolegi. Po tym odnajdziej i jego i cala swoja gildie. A tam juz sobie poczytasz kto co robil ostatnio i kiedy byl ostatnio widziany w Azeroth'cie Cytuj Odnośnik do komentarza
stey 9 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Napisałem wcześniej, że nie znam nicka. Chodzi głównie, że postać wyczyszczona i kumpel możliwe, że gra inna postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Stey: ale nie musisz znać nicka. Masz go na liście przecież w nieważne jakiej grze. Chyba że to taki "dalszy kolega" - to wtedy nie sprawdzisz To by sie trochę nie trzymało kupy. Mam chara którego znasz. Ale chcę sobie zrobić alta, którego nie będą ludzie znali żeby sobie czasem na spokojnie pograć (jak np nie mam ochoty na BG, czy raid). Gdyby się dawało sprawdzać wszystkie chary z danego konta znając nick jednego z nich to tak....... dlatego ja zawsze bardzo uważnie dobierałem RL friendsów, a nie szastałem jak idiota danymi ;p Edytowane 24 Września 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
stey 9 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ale to mój RL friend:d już go się zapytałem na gg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Czy jesli mam jedno konto w grze (ktore jest na razie nie oplacone) to moze byc ono wlaczone na dwoch komputerach jednoczesnie? Tak, zebym mogl grac razem z bratem (oczywiscie roznymi postaciami). Bo jakos nie widzi mi sie oplacac dwoch abonamentow jednoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie. Jesli postacie, ktorymi chcecie grac sa na tym samym koncie (wow, nie BNET - dwa rozne konta na bnet = 2 rozne abo, ale wtedy da rade grac na raz) - nie ma bata. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Tak, postacie sa na tym samym koncie. Czyli wspolne granie odpada. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Offtop, wiem, ale mnie rozbawiło xD http://img594.imageshack.us/img594/4053/65041618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 http://allegro.pl/60-dni-prepaid-world-of-warcraft-24-7-i1845710794.html Kupowal ktos u niego? Dlaczego tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie wiem, ale koleś ma skądś 1000 kodów xD Ja tam kupowałem w bardziej zaufanych sklepach internetowych za jakieś 70 zł i nigdy nie miałem problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wcale tani nie jest: "System RaF - zaproszenie przyjaciela" Olac. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Moglby mi ktos polecic gildie z mila atmosfera na Burning Legionie po stronie Hordy, bo na razie jestem w masowce, z ktora nie mam ochoty wiazac sie na dluzej. Dosc waznym faktem jest to, ze nie mam 85lvl. Edytowane 4 Października 2011 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YzGWt7BZQyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 They just NAILED that shiet! kolejny fav na liscie YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi