luk_ash 88 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Mists of Pandaria?? Nowa rasa Panda i nowa klasa Monk. Brzmi trochę jak easternegg:P http://youtu.be/nyeZ8khSEC0?hd=1 ^^nie wiem czemu raz działa wklejanie filmików raz nie... link to streama z main stage - http://pl.twitch.tv/senkai Edytowane 21 października 2011 przez luk_ash Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Pandy i azjatycka stylistyka fajnie ale system petów niczym z pokemonów oraz te nowe drzewka talentów brzmią komicznie i odrzucają . Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 World of Pokemon! Ogolnie to ladnie... postarali sie podprowadzic rozwiazania oraz pomysly innych i wrzucic do wlasnej gry. Not bad. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 -Usunięto minimalny zasięg Łowców [Hunterów] -Usunięto łowcom broń do walki wręcz - skoro może strzelać, nie musi się bić -Pozostałe klasy pozbawione slota Ranged; usunięto Relics -Rogue i Warrior rzucają swoją bronią do walki wręcz Serio ? Cytuj
Biały 55 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Po długiej nieobecności chciałbym powrócić do WoW`a i obadać zmiany po patchu, i w związku z tym pytanie podstawowe - te raf`y 30 dniowe dostępne na allegro za 25 zł są "pewne"? Czy działa to jak normalne przedłużenie pripejdowe? Istnieje jakiekolwiek ryzyko związane z przedłużeniem ważności konta przez raf? Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Co wy gadacie, to będzie najlepszy dodatek do WoWa. Serio. Nowe battlegroundy zapowiadają się bosko, talenty można dostosować w każdej chwili i nie będzie jednego konkretnego buildu, miejscówki są mega klimatyczne, plus będzie tona rzeczy do roboty poza afkowaniem w Orgri. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 A ja powiem jedno. tylko 5 leveli? Ojjjj, to się źle zapowiada. Cata miało 5 leveli bo przerabiali vanille + dodawali content 80-85, a teraz co będzie powodem jedynie 5 leveli? Not excited at all atm. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 no wiesz oni sie boja dawac wiecej niz 5 talent point bo za bardzo by to wzmocnilo hybrid buildy imo tak troche latwiej im panowac nad balansem. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Hmm, jakoś nie kupuję tego. Po to przerobili system talentowy, po to wybierasz main drzewko i musisz w nie wydać X talentów, żeby właśnie nie robić maga z 33% talentów w każdym drzewku. Dawno nie grałem, więc nie pamiętam liczby już ale niech zwiększą ilość wymaganych pkt talentowych w głównym drzewku o powiedzmy +5 i tyle. Druga sprawa, tam coś zmieniają znów z talentami - nie wiem co więc......... Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 nah danie +5 by zmusilo do wydawania ich na niepotrzebne talenty z main gdzie w chwili obecnej jest juz tylko 10 niewykorzystanych talent pointow. a nie chca tez by zbyt gleboko wchodzilo sie w sec tree wiec dadza 5 lvl bo tak im latwiej niz stworzyc np jeszcze 3 tiery talentow i dac 10 lvli Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Heh, co za niespodzianka. Jeszcze niedawno mówiłem z kumplem, że jeśli daliby możliwość grania takim Piwowarem jak w Warcraft 3:FT to może bym i zaczął grać w WoW'a, a tu proszę dodatek z całym kontynentem i nową klasą. Jak dla mnie świetna wiadomość. Będę musiał obadać ten dodatek u kumpla który gra w WoW'a i może zdecyduję się na grę. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Kunfu Panda w WoWie, lol chce ktoś kupić full konto? pisać na pw, tanio sprzedam (jeszcze pp aktywny) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Kunfu Panda w WoWie, lol chce ktoś kupić full konto? pisać na pw, tanio sprzedam (jeszcze pp aktywny) Przepraszam ale muszę spytać. Czy Pandy sa powodem Twojej decyzji? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 dla mnie Panda jest kolejnym powodem aby przesiąść się w końcu z privów na "prawdziwego" WoW-a tyle, że ta cena... 900zł za granie przez cały rok... Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) dla mnie Panda jest kolejnym powodem aby przesiąść się w końcu z privów na "prawdziwego" WoW-a tyle, że ta cena... 900zł za granie przez cały rok... grubo przegiołeś :zaraz policze. podstawka ~25zł, burnig cruside jest za free, lich king~65, cataclysm~89 , prep 60dni na cały rok (6 szt) srednio 80zł i załużmy ze nowy dodatek bedzie kosztował koło 150zł to wychodzi cos koło 800zł plus diablo 3 gratis, no i nie musisz odrazu wsyztskiego naraz kupowac Edytowane 22 października 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 dla mnie Panda jest kolejnym powodem aby przesiąść się w końcu z privów na "prawdziwego" WoW-a tyle, że ta cena... 900zł za granie przez cały rok... Na chwile obecna uzywacjac gamecardow wychodzi w zaokragleniu ok 474zeta, wiec nie wiem skad ty takie ceny bierzesz. Nic dziwnego, ze ludzie graja na prv'ach jak mysla, ze 900zl rocznie to kosztuje lol. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 ludzie twierdza ze kung fu pandy byly juz obecne w warcraft 3 frozen throne wiec w jakis sposob nie sciagaja od kungfu pandy tylko wracaja do swojego starego oryginalnego pomyslu. imo zal i tak jak mnie cata nie zachecil tak dalej jestem obojetny na wow obecnie. a on pewnie bral te cene z cennika od blizzard gdy sie u nich zapiszesz na rok i ci ciagna z karty kredytowej. (by dostac d3 za darmo co jak porownac z gamecardami sie nie oplaca) Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Mozesz uzywac gamecardow co 2 miesiace (przez rok od podpisania cyrografu) i dostaniesz diablo3 - nie mozesz przerwac subskrypcji (jak sie spoznisz z dodaniem gc to sciagna ci z karty za 1 miech - musisz dodac karte aby brac udzial). W przypadku zakupu limitowanego d3 i dodania - dostaniesz 4 miesiace wowa extra. Zwyklej edycji nie bedzie mozna juz dodac. Co do samego dodatku... kupie jesli GW2 mnie niezadowoli, inaczej sayonara. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 hmm nawet patrzac na cene z http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000110 to wychodzi mi 686 pln za rok okolo. tez wlasnie doczytalem ze mozna te 12 miesiecy oplacic uzywajac kodow wiec nie jest zle. zwlaszcza dla ludzi ktorzy kupuja je za gold w grze. tylko kto bedzie miec czas grac jednoczesnie w wow i d3 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 D3 to nie bedzie mmo, to casual/semihardcore gra. Stare dobre diablo z coopem, MP, regionwide AH. Dla chcacych zawsze znajdzie sie czas na obie. Gamecardy najlepiej na allegro kupowac po 73-79zl / 2 miechy. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 liczyłem: 13euro x 12 x 4,4 = 686zł i gdzieś 200zł wychodzi całość na allegro (do Cata) więc nic nie przegiąłem. łatwo się kogoś czepiać, że gra na privach jak się ma kasę żeby przez kilka lat płacić. zresztą privy nie są takie złe jak się ludziom, którzy na nich nie grają wydaje super, że można to zrobić za pomocą kodów (gdzie o tym piszą)- 200zł do przodu + 150/200zł za diablo3 - super. panda jest grywalnym bohaterem w w3:tft - http://classic.battle.net/war3/neutral/pandarenbrewmaster.shtml nie wiem czy w w3, ale w tft na pewno było też kilka sekretów związanych z pandami. dla mnie rasa idealnie pasuje do klimatu Warcraftowego. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ja tam jak nie mialem kasy (lub mi szkoda bylo) to zamienialem gold na gamecardy - zawsze ktos w gildii byl bardzo chetny na to. SC2 rowniez za golda mialem klucz... Dla chcacego nic trudnego Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 jaki jest obecnie przelicznik gold -> $ ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Pewnie cos kolo 20-25k za gamecarda dzis bedzie. W WOTLK wymienialem 10-15k za gc. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Przepraszam bardzo, ale zawsze uważałem, że mówienie iż WoW jest za drogi to pieprzenie na potęgę. Znam kilka osób które tak mówią. A potem widzę jak co weekend przechlewają 50 zł, w poniedziałek nie pamiętając już nic. Liczymy: Mnie zapłacenie dziś za 12 miesięcy WoWa wyniosło by 462 zł. Nie wiem gdzie Ty kupujesz, ale robisz (pipi)owy interes bo płacisz ~240zł więcej za to samo co ja. Prawie 50% więcej ode mnie. Jak dla mnie to JEST przegięcie. Jeżeli dobrze liczę to za WoWa płacę 1 zł 28 groszy dziennie. Więcej wydajesz na fajki, piwo z kolegami, bilety autobusowe, zgubisz na przystanku 5 zł etc. 1 zł 28 groszy daje mi 24 godziny dostępu do zabawy. To rzeczywiście jest masakrycznie wielki koszt. Można nie lubić WoWa, można nie lubić MMO, można nie być zwolennikiem abonamentów w grze - ja to wszystko rozumiem i szanuję opinię własną - ale proszę nie (pipi)ić, że WoW jest drogi w utrzymaniu bo ja tutaj widzę co innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi