Raptor 226 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 http://manaflask.com/en/article/1429/for-the-horde-quits-world-of-warcraft Fajna piosenka pod koniec Szkoda, ze prawdziwa . Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Ktoś z gildii pisał mi że dostał na jakieś stronie zagranicznej Annual Pass za 150 zł.Znacie jakieś strony gdzie można takie rzeczy kupować ? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Ja nie wiem jak uczciwie i legalnie można nabyć 12 miesięcy subskrybcji WoWa za 150 zł. (aka czuję scam etc) Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Hmm, dziwna sprawa. Dostałem maila, że moje konto w WoWie (nie grałem dłuuugo) zostało zawieszone na 3h za spam. Od razu poszedł drugi mail z resetem hasła. Zmieniłem hasło, wszedłem w historię i faktycznie, ktoś 'doładował' moje konto bezpłatnym trialem WotLKa i się na nim bawił. Wywaliłem clienta WoWa z 2 tygodnie temu, więc nawet nie mogę sprawdzić, czy mam postać ;/ Jak to się mogło stać? Wątpię w jakiegoś trojana, czy keyloggera. Poza tym- tak jak mówię, nie logowałem się dobre pół roku do gry. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Ktoś z gildii pisał mi że dostał na jakieś stronie zagranicznej Annual Pass za 150 zł.Znacie jakieś strony gdzie można takie rzeczy kupować ? Na allegro pelno tego, nie ufam. @Manga Ryu: Albo dzwonisz do Blizza, albo prosisz znajomego aby sie zalogowal... . Mysle, ze ogolocili Ci wszystko. Jak sie stalo... maja swoja baze danych, albo probuja parenascie tysiecy passow (jak juz maja twoj login). Musial byc keylog, albo phishing site, nie da rady inaczej. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Też tak miałem. Nie grałem właśnie z pół roku jakieś i nagle mail od BLizza że robiłem "be i fe" rzeczy na chacie. WotLK nie ma triala, nie da się nim konta doładować chyba. Tym bardziej że teraz nie ma czasowego Triala. Po prostu kolesie kupują normalną, najtańszą subskrybcję WoWa do Twojego konta z nadzieją, że się zwróci Ja nigdy nie dostawałem scamu o WoW przez pewien czas aż do chwili jak Blizz się przyznał, że coś im się z bazą zrypało etc.... wyciekły wszystkie adresy mail (a przynajmniej spora ich część). Wtedy zaczął się scamin conajmniej raz dziennie. Potem miałem włam. Zmieniłem adres mail na inny i od tego czasu mam spokój. A na scam wciąz przychodzi na starego maila - wygrałem już ze trzy Annual Passy, z dobre 10 Winged Guardianów, kilka Celestiali i maaaaasę petów z Blizz Store xD Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Konto da sie reaktywowac na 10dniowego triala jesli nie masz current expaca. Raz na jakis czas tak mozna robic. Jesli uzywac takiego samego adresu email do wowa i do np. mmo-c czy byle (pipi) zwiazanego z Curse to masz przesrane... i tyle w tym temacie. Kupia sobie pule maili niby do reklamy czy cos i probuja sie logowac na to np., jest wiele sposobow na wlamy. Czasem probuja szczescia, bo mozna dostac scam mail nie majac nawet konta bnet pod tego maila. Nawet glupie "Like Blizzard" na FB wystarczy aby probowali sprwadzic twoj profil czy jest podany mail. Duzo tego no :S. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Moje obecne konto do WoWa jest przypisane.... tylko do WoWa - lernt mah lesson there Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Jesli uzywac takiego samego adresu email do wowa i do np. mmo-c czy byle (pipi) zwiazanego z Curse to masz przesrane... i tyle w tym temacie Co to jest? Bo nie rozumiem. No, właśnie takie coś mam: expansion 2 trial - 10 days free time Nie będę szalał, bo w sumie nic na tym koncie nie miałem szczególnego- ot, Hunter na 65 bodajże levelu z jakimś podstawowym ekwipunkiem (nigdy za bardzo się nie bawiłem w PvP i raidy), jeszcze z czasów TBC. Do WoWa pewnie już nie wrócę, chyba, że będzie jakaś rewolucja związana z gameplayem. Dobra, to żeby ustrzec się przed kolejną akcją (mam zamiar kupić Diablo III)- do DIII założyć oddzielne konto na battle necie? I nigdzie nigdy nie podawać maila, na które będzie założone? Jaka jest szansa, że to jednak keylogger (skanowałem całą noc kompa Avirą)? Ktoś poleci jeszcze lepszego antywirusa ewentualnie? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Strony o tematyce MMO i WoWa. Po prostu zmien adress email dla battle.net Ja uzywam Avasta. Najlepszym rozwiazaniem zawsze jest authenticator. ps. Nowy super mod do WoWa! http://www.youtube.com/watch?v=UBie8LbWAbU Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 WotLK nie ma triala, nie da się nim konta doładować chyba. jak go nie masz kupionego to ma triala. tak samo cata miala dla mnie trial ze swoimi ograniczeniami ze np nie da sie wbic 81 z triala zrezygnowali w tej podstawce tylko Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 dlaczego majac w opcjach accounta 10 days traial nie moge tego wykorzystac? klikam i nic sie nie dzieje, inne opche typu wpisane keya normalnie chodza sprawdzalem na kilku przegladarkach na koncie mam tylko aktywowana podstawke i tbc Cytuj
art100 30 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Znacie jakiś addon działający z najnowszą wersją gry podobny do auctionera oraz addon, który pokaże mi czy przedmiot, który właśnie zdobyłem co dodaje mi do statystyk po jego ubraniu? Niestety ale obecnie mi się to nie pokazuje. Pokazuje mi jedynie tooltip w przypadku sprzętu kupowanego od vendorów. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (...) oraz addon, który pokaże mi czy przedmiot, który właśnie zdobyłem co dodaje mi do statystyk po jego ubraniu? A to nie jest jako default feature gry od czasów WotLK? O.o Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Przytrzymaj shift i najedź na item? Powinno działać ;p Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 jak zawsze dobry film od tego goscia: 1 Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 Gra ktoś? We wtorek mam zamiar wrócić do gry, ale nie bardzo wiem gdzie się podziać. Polecacie jakiś serwer? Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Sorry za double post, ale nikt by pewnie nie zauważył. Też mieliście taki problem, że przy zmianie maila czekaliście długo na link atywacyjny? Czekam już 2 dni i nic.. @Edit, btw to prawda, że TBC jest darmowe? Coś słyszałem od znajomego, ale na allegro wciąż widzę mozliwość kupna. Edytowane 27 grudnia 2011 przez Empro Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Darmowe.Dużo Polaków gra na Burning Legion ja osobiście polecam Burning Blade na którym gram i jest sporo polskich gildii. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Ale macie problem z tymi kontami email, mam wszystkie klassyki blizzarda, wow, sc2 i niedlugo wpadnie diablo 3 na jednym koncie i spie spokojnie Edytowane 27 grudnia 2011 przez Labtec Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) ja tam zaluje ze nie wybralem wersji na komorke i teraz mi sen z powiek spedza kiedy sie baterie w tym wyczerpia. (tez mniej wygodne przy graniu w nocy jak musze swiatlo zapalac by cos zobaczyc) najlepiej jak hacker ci zabierze konto wow, merguje ze swoim kontem bnet (wiec konto ktore chcesz odzyskac juz nie istnieje ) i doklada do niego swoj authenticator taki supel to support rozplatuje miesiac albo lepiej a akcja z gm zabierajacym ci peta za nie twoj authenticator bezcenna. Edytowane 27 grudnia 2011 przez Gattz Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 widze ze wszyscy maja problemy przez wow. znajomy gral w wowa i teraz dostaje na maila ok 200 spamu dziennie Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Gattz: W kazdej chwili mozesz zmienic Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 baterie czy z fizycznego na komorkowego? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Fizycznego na komorkowego, sa za darmo dla androida i iosa, mozna nawet emulowac je na PC... . Co do java based, nie wiem czy jeszcze supportuja te starsze, ale wtedy to kosztowalo jakies 50gr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi