Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uff, dobrze że nie musiałem pobierać tych 20 giga :D

kurde, nie wiem jak Wy, ale ja wracam do WoW, klimaty Pandarii podobają mi się bardziej niż wszystkie dodatki :) do tego wszystkie zmiany, które zauważyłem były na plus (talenty, nie trzeba kupować skili). Osobiście polecam sprawdzić, a monkiem super się gra, miśki też są spoczko. :)

Opublikowano

Też wracam, tym razem będę grał całkowicie causalowo - LFR, levelowanie, pet battle ;p Jutro ma wejść 5.0.4 przygotowujący grę do dodatku, chyba kupię już prepaida żeby nie przeoczyć eventu z Theramore.

Opublikowano

Wpierw miałem freezy raz na jakiś czas teraz nie idzie po patchu odpalić gry.Postać się ładuje i nagle freeze komp siada.Nie mam pojęcia co jest ustawienia na minimum , usuwanie addonów , reinstal nic nie pomaga.Nie wiem już co robić jak będzie tak dalej trzeba wowa odstawić coś komputerowi on nie pasuje bo wszystkie gry działają świetnie.Wiecie może o co może chodzić?

Opublikowano (edytowane)

Robiłem wszystko.Problem ten miałem już wcześniej ale rzadziej się pojawiał.Może to wina systemu (WIN 7 64bit) bo na xp nie miałem żadnych problemów.Po za tym na zagranicznych serwisach parę osób ma to samo po update 5.0.4.

Edytowane przez szarku123
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zalogowałem się wczoraj bo dostałem 7 dni od Blizzarda i zdębiałem. Co oni zrobili z tą grą? ;_; Uzasadnili jakoś sensownie te zmiany w talentach?

Opublikowano (edytowane)

dobiłem do 60lvl mojego dwarfa huntera (grałem na classic servie) i przesiadłem się wczoraj na triala. no jednak skok jakościowy jest ogromny, ale nie wiem czy jestem gotowy płacić za grę miesiąc w miesiąc ;). od lat omijałem mmo szerokim łukiem i teraz wiem, że słusznie robiłem. przez ten tydzień zagubiłem się gdzieś w czasie i przestrzeni ;P.

te zmiany w talent systemie to co, że nie trzeba kupować u trenera tylko wpadają z levelami?

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Chodzi mi głównie o zmniejszenie ich ilości, przykład drzewka Maga:

33x8yyq.jpg

Tak, wiem, że i tak było tylko kilka "słusznych" speców, ale można było sobie trochę pokombinować czasami. Teraz wygląda to słabiej imo

Opublikowano

W skrócie:

"Większość talentów i tak zawsze brałeś. Nikt nie weźmie talentu mówiącego 'Twój fireball jest bardziej czerwony' zamiast 'Twój Fireball zadaje dodatkowo 10000% więcej damage'."

Ja się w pewnym sensie z tym zgadzam, ale uważam, zę talenty które były w WotLK były fajniejsze. Wtedy było widać jak na dłoni lepszych i gorszych graczy. Teraz drzewka się nie da zepsuć, więc nawet Twoja 2letnia siostra mogła by zrobić dobrze działający build.

Opublikowano

Dla mnie nowy system talentów jest bardzo fajny. W końcu mogę ułożyć build pod swój styl gry, a nie muszę co patch składać nowego cookie-cutter'a i uczyć się grać od nowa według jedynego słusznego stylu żeby utrzymać się w progressowym rosterze gildii.

Opublikowano (edytowane)

I tak miałem zawsze wszystkie możliwe skille wyciągniete na paski, bo podczas raidów używam praktycznie każdego skilla dostępnego dla mojego drzewa (hpally). Różnica polega na drobnych szczegółach typu: często wolę mieć passive speed boosta z każdego judgmenta, bo mam odruch judgmentowania, niż mieć oddzielnego binda do Speed of Light. A jak są walki które faktycznie wymagają speeda w określonym momencie to mogę sobie dzięki nowemu systemowi talentów zmienić ten jeden talent 20 sec przed pullem bez hs'owania do SW. Z puntku widzenia rywalizacji o world 1sta, bo takiej gildii gram, taka swoboda dokonywania zmian jest niezwykle ważna.

Edytowane przez ghost.
Opublikowano

Keye.pl już rozsyła klucze, dostałem swój razem z obszernym poradnikiem (130 stron) w pdfie. Zamierzam grać casualowo i nie tykać żadnych raidów (poza LFRem)... ale w dzień premiery chyba szykuje się długa sesja od rana do wieczora ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe haceki...ja (pipi)ę...jakie to proste...pustactwo...debilizm...nie znam nawet stratsów...wszystko przechodzi sie intuicyjnie...samo...jak przypomnę sobie heroiki z premier poprzednich dodatków to aż mi się łezka w oku kręci...jakies CC było tam nawet, sharing stratsów przed bossami itd...

Opublikowano

Nowe haceki...ja (pipi)ę...jakie to proste...pustactwo...debilizm...nie znam nawet stratsów...wszystko przechodzi sie intuicyjnie...samo...jak przypomnę sobie heroiki z premier poprzednich dodatków to aż mi się łezka w oku kręci...jakies CC było tam nawet, sharing stratsów przed bossami itd...

Eeee... bylo przez bardzo krotko, a pozniej od razu to nerfili.

@ghost.: Czy ja wiem, najwieksze cioty ode mnie z gildii wbijaja goldy tam... . Sam sie nie moge wypowiedziec bo juz nie gram, ale pewnie bym facerollowal to jak kazdy content od czasow wotlka.