Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Mordeczki, tydzień do premiery i w sumie doszedłem do wniosku że nie będę kontynuował moich postaci w Hordzie. Ten dodatek to wojna, a Sylvanas jest w niej wrogiem. Sercem za Przymierzem.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Nowe cinematicki ależ to będzie mięsisty dodatek Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Cinematki jak zawsze poziom przekozacki. Pogralem troche i widze, ze teraz to sie juz tylko gra na serwerze PvE, a typ PvP (na takim od zawsze gralem) nie istnieje. Lipa straszna.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Mnie kusi powrot do alliance bo: No ale szkoda mi postaci na ktorej mam troche tytulow nawalone, kasy, achievementow. Levelowac od nowa mi sie nie chce, zrobilem preorder wiec nie mam boosta a wydac 150zl za faction change (i pewnie przydalby sie transfer bo na BL hordy jest 100k wiecej niz alliance) mi sie nie widzi. Jak zyc
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l w warszawie jakie do(pipi)ane plakaty wow-a są, nawet nie wiedziałem, że taki marketing pompują do gierki, od overwatcha takiej pompy nie widziałem
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l przystanek autobusowy koło zachodniego w jedną strone jest oklejony jak przymierze na niebiesko, drugi naprzeciwko w drugą strone na czerwono jako horda xd mam kartofel zamiast telefonu może jakoś w weekend ogarnę dobre foty Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Ktoś musi beknąć za spalenie Teldrassil. Widzisz Hordę? Wal ją w mordę! https://calltoarms.worldofwarcraft.com/
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l No fajna ta wojna o lorderon, trochę końcowy cinematic meh/10 no ale czekam na lunch dodatku, jaki to jest banderas ze pokrywa się z świętem w polszy cały dzień będę napierdalał. Oczywiscie gazowanie przymierza blightem mega przyjemne
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l W dniu 8.08.2018 o 10:16, teddy napisał: Mnie kusi powrot do alliance bo: No ale szkoda mi postaci na ktorej mam troche tytulow nawalone, kasy, achievementow. Levelowac od nowa mi sie nie chce, zrobilem preorder wiec nie mam boosta a wydac 150zl za faction change (i pewnie przydalby sie transfer bo na BL hordy jest 100k wiecej niz alliance) mi sie nie widzi. Jak zyc Chodz na Defiasa - duzo Polaków, świetna ekonomia serwera. Ogólnie zrobiłem void elfa maga i teraz tak dobrze mi sie pyka, że aż nie wiem czy nie zostanę tutaj na cały BFA.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Szkoda mi postaci. Poza tym na BL jest smiesznie jak sie polaki wyzywajo na trade non stop xD
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Jak ktoś jeszcze nie kupił BOA polecam pre purchase w cdkeys.com gdzie z kodem(-5% dostępny dla każdego na facebooku wystarczy email podać) wyszło mi 37e za te wersje . Obecnie zaczyna się robić ciężko wyrwać zwykłą wersje w dobrej cenie a tutaj już te 3-4 dni przed możemy zrobić sobie allied rasy i nauczyć się grać nową klasą z Boosta.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l ale mnie wkuwia suramar, ostatni raz bawie sie w taki grind reputacji.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l suramar ma chvjowe questy, nie dość, że trackery prowadzą cię zupełnie gdzie indziej niż trzeba to do questów potrzeba farmić te yeb aną mane za każdym razem. teraz latam i szukam 350 many o świecie ;/
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l No ja suramar całe przeklikałem nie wsiąkając w fabułe bo zbyt mocno mnie męczyła . Teraz jeszcze i tak muszę zrobić achievement by zdobyć rasę nightborne . U mnie z boosta poleciał shaman tauren i teraz muszę pofarmić MARK OF HONOR co obecnie jest dość mocno uciążliwe bo z tego co widzę jedyną opcją jest wygrywanie BG a wcześniej szło je wbijać na WQ.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Rosyjska wersja Warbringers - czapa z glowy https://youtu.be/5j-S448XC8k
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Trzy postaci wbitne na 110, gotowy na BFA. Planowałem odpuścić sobie granie do premiery, ale kiurwa, tak się wkręciłem w WoWa że nie mam już ochoty na granie w nic innego xdd
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Gdzie, poza in-game sklepem, kupić mogę klucz do Battle for Azeorth z natychmiastową wysyłką? Chciałbym już mieć dostęp do gry od dzisiaj wieczorem lub jutro od samego rana.