Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Zandalari chyba oblokujemy po przejściu fabuły , ja obecnie tylko taurena odblokowałem a reszte dopiero po skończeniu zabawy z BOA . Też czaję się na zandalari trolla bo jako wojownik będzie wyglądał świetnie. No ja na szczęście w tym tygodniu tylko 3 dni roboty więc od czwartku do niedzieli liczę że 120lvl wpadnie bez większego problemu. Dodatek obecnie świetny mimo że szkoda małej różnorodności terenu , no ale dżungla niczym stare dobre SV robi świetny klimat . Do tego masa , naprawdę masa rzeczy do roboty by wbijać poziom . A to ekspedycje na KT a tutaj jakieś zadania czy world eventy , obecnie prawie 102lvl a jakoś specjalnie nie cisnąłem do przodu by jednak jeszcze trochę nacieszyć się dodatkiem.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l World First do 120 to 5 godzin, spokojnie mozna zrobic w 8-12 godzin, wszystko z questow
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l O ile nie doszło do inflacji XP to jeszcze kilka dni temu dostawałem 50% paska za skończenie random battlegroundu. Gdzie upgrade'y heirloomów do 120, kurfa?!
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Ej jaki dysbalans w questach startowych, jaki balas po stronie przymierza to ja nawet nie xddddddd
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l To może napiszesz o co chodzi bo nie każdy ma czas i ochotę siedzieć na Wow forach.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: O ile nie doszło do inflacji XP to jeszcze kilka dni temu dostawałem 50% paska za skończenie random battlegroundu. Gdzie upgrade'y heirloomów do 120, kurfa?! Daj linka do community :)! 8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Panowie, a co z rasami typu nowe trole czy ludzie z Kul Tiras? Nie miały być dostępne w tym dodatku? W zakładce allied races mam 3 na frakcję. Trolle (sczegolnie DRUIDZI wyglądają kozacko), Iron Dwarfy mają OP raciale pod warriora - to będzie broken na raidach przy wszelkich BLach etc. Aktualnie lvluje void elfke w ally, pozniej ogarniam fabule Disco preyem po stronie hordy. Dodatek fantastyczny jak na razie.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Jak co pół roku wchodzę do tego tematu, oglądam CGI za miliony, robi się ciepło na żołądku, a może by wrócić? I wtedy odpalam od 2:30 walę konia, ochota przechodzi, uświadamiam sobie że nie mam na to czasu i do zobaczenia za kolejne pół roku mieliście tak kiedyś?
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 20 minut temu, ragus napisał: Jak co pół roku wchodzę do tego tematu, oglądam CGI za miliony, robi się ciepło na żołądku, a może by wrócić? I wtedy odpalam od 2:30 walę konia, ochota przechodzi, uświadamiam sobie że nie mam na to czasu i do zobaczenia za kolejne pół roku mieliście tak kiedyś? Po przejesciu fabuly (max 1-2miechy) kazdego dodatku od wotlk tak mam...
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 39 minut temu, Starh napisał: Daj linka do community :)! To zaakceptuj zapro na Battle.net tej!
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To zaakceptuj zapro na Battle.net tej! Nie nie dostałem, moze podaj swojego
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Makka#2448 Już wyslana kiedys i ma status oczekującej (bt Stary).
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l 9 godzin temu, ragus napisał: mieliście tak kiedyś? Nope, na premiere kazdego dodatku jest ogien i jest wspaniale
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Po przejesciu fabuly (max 1-2miechy) kazdego dodatku od wotlk tak mam...To i tak długo, ja wytrzymuje może dwie godziny. Trzeba czekać na classica Choć ostatnio myślę aby podłączyć pada i spróbować pograć na tv.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Oj panowie, noe chcę gasić waszych nadziei ale jak wyjdzie classic to wyczuwam mocne zderzenie wspomnień ze stanem faktycznym. Zwłaszcza jak wrócą wszystkie bolączki z jedynymi słusznymi buildami, specami i miesiące czasu wolnego by wylevelować postać. To będzie niewypał, mówię Wam.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Oj panowie, noe chcę gasić waszych nadziei ale jak wyjdzie classic to wyczuwam mocne zderzenie wspomnień ze stanem faktycznym. Zwłaszcza jak wrócą wszystkie bolączki z jedynymi słusznymi buildami, specami i miesiące czasu wolnego by wylevelować postać. To będzie niewypał, mówię Wam. Upewnilem sie jakis czas temu (za wczasu) na prywatnym serwerze. Classic/Vanilla > Retail dla mnie bez cienia watpliwosci. Teraz jak zaczelem levelowac w BfA (a juz wczesniej w Legionie) na pelna pale bez myslenia cisne. Jest ogromna roznica owszem, ale dla mnie na plus Classica. Po prostu wole bardziej wymagajace gry niz to co zrobili z WoWa.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l W sumie to zależy od tego co się wymaga. Levelowanie z racji ilości poziomów i światów jest już dla mnie tylko przykrym obowiązkiem przed tym co tak naprawdę w WoWie lubię najbardziej: raidowaniem. Tutaj WoW dalej dostarcza wyzwania, więc jestem kontent
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Blizzard zapowiedział, że nie będzie do końca tak jak było, bugi itp. mają zostać wyeliminowane. Ale aktualna gra, gdzie tylko się biegnie i czaruje nie patrząc na nic, to patologia tego co było, gdzie instancja była wyzwaniem. Classicowi nie poświęcę tyle czasu co kiedyś, ale jak patrzę na to co aktualnie się w grze dzieje, to tylko płakać się chce.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Uważam że ciekawym rozwiązaniem byłoby uśrednienie całej mechaniki tzn. „liczby” zostałyby z Classica, w tym time to kill, ilość exów za moby/questy, drop rate’y i część statystyk (expertise) a sama mechanika z aktualnej wersji, wliczając w to modele, talenty i skalujące się skille. Maczetami je,bać LFG i byłoby miodzio.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Jednak pamiętam jak stworzyłem swoja pierwsza postac , Human Paladyn i zwykłe 2 koboldy stanowiły wyzwanie . Teraz rogalem wbijam w 10 mobów i wybijam w pare sekund. Dla samej zabawy classica spróbuje ale obecny wow jednak mi się podoba bo nie muszę tak wiele pośeięcać grze by się nia w pełni cieszyć do tego dużo fajnych nowych mechanik ( fajnie jakby nareszcie wprowadzono world questy na cały Azeroth ).
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l A jest już jakaś konkretna data legacy serwerów? Jak dla mnie to oczywiste że będą musieli to wszystko zbalansować więc nie ma się co spodziewać vanilli 1:1 takiej jak kiedyś. Fajnie by było gdyby RDF dodali bo to jest jedna z najlepszych mechanik. No chyba, że ktoś się chce upierać że szukanie grupy przez 2h (co było normalką na Nostalriusie przy 10k online) i zapier.dalanie z buta ma klimat i takie tam sentymentalne bzdury. Edytowane 15 sierpnia 20186 l przez Il Brutto
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l To miało klimat. Znałeś ludzi na serwerze, wiedziałeś kto jest (pipi)owy a z kim warto iść do instancji. Co do BoA, ja już wklepałem 120. Zajęło mi to z pewnością dłużej niż 12h bo miałem wolne wczoraj i dzisiaj i oprócz snu, cały czas przeznaczyłem na wbijanie leveli. Warto sobie dungeony zostawić na ostatni level bo questy z nich dają ok 30k expa co się opłaca. Niemniej, masakra. Podleveluję jeszcze warriora i może szamana. Na razie wypływają mi oczy. Nie wiem co mam teraz robić. Pofarmię jakiś gear, jakieś heroiki. Nie zamierzam już spędzać dużo czasu przy tej grze więc gildie i rajdy sobie daruję i zacznę może PvP.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, teddy napisał: Stary wow nie byl wymagajacy tylko czasochlonny Czekam na twoje shoty z wyczyszczonego Naxx40 i ujebania C'thuna przed drugim nerfem (pierwszy byl unkillable) Byl czasochlonny i wymagajacy. Nie chce zadnego gowna z Retaila. Jesli dorzuca achievementy - nie bedzie mi to przeszkadzalo, bo nie maja wplywu na reszte gry (z wylaczeniem 'zrobmy X bossa pod achievement'). Ja bede miec Classica, a wy Retail