Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A fora battenetu US i EU oczywiscie (pipi)e lamentami ze za szybko, ze im rujnuja gre, ze za latwe jest ze to i tamto, ze nie classic experience xD To community jest gorsze niz community platkow sniegu w soulsach, chociaz duza czesc pewnie zalicza sie do obu.

Opublikowano (edytowane)

W ogóle jednak to uj z tym wowem, teraz jest niezła inba, co blizz odyebał, który banuje typa za nagłaśnianie hong kongu, a efekty są takie, że gracze anulują suby. No ciekawie się zapowiada.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

tak jak moldar pisze.

Po drugie, słusznie, jest w regulaminie zakaz politykowania, to typ sie pchał w gips. Mimo że moralnie słuszna sprawa, to troche ja wbieganie na golasa na środek boiska.

Opublikowano

Zlamal regulamin to dostal kapciem.

Prawda jest taka, ze wiekszosc najwiekszych korpo robi na kolanach dobrze Chinolom bo to cholernie duzy rynek i kasa.

Tak jak juz poprzednicy pisali - zaraz zapomna i grzecznie zasubbuja.

Zreszta to retailowcy pewnie, wiec zadna strata :P

Swoja droga, 59.4 lvl na razie. Juz nie mam questow (tylko do strat/scholo/ubrs/lbrs mi cos zostalo), wiec cienko :D ale jak pocisne dungeony to ladnie wpadnie.

Duzo teraz grinduje na elementalach pod hydraxian rep, pare essense of air i earth wpadlo wiec miodzio.

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Fajna ta firma.

rozi a ty wiesz woogle o co chodzi z tym bojkotem czy (pipi)olo dla (pipi)olo?

Opublikowano

Yyy, wiem? Nie można swoich poglądów politycznych wygłaszać, dlatego ten bojkot...

comment_W1NuG46VCYu2KWcWdx3XuvnZv7P7hH1K

No, o ile te poglądy zgadzają się z jedyną słuszną agendą.

Opublikowano

Nie no wiem, że jesteście minionami Blizzarda, ale nie róbmy kurwy z logiki. A raczej laski Chinom.

Opublikowano (edytowane)

Spójrz lepiej kto jest producentem COD Mobile i zastanów się dlaczego robią to co robią :usmiech:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

Nie no wiem, że jesteście minionami Blizzarda, ale nie róbmy kurwy z logiki. A raczej laski Chinom.

Świata nie zmienisz. Ludzie pokrzyczą, pokrzyczą i po BlizzConie zapomną.

1b1150e40830c.png

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rozi napisał:

Zobacz sobie co typY odyebały na streamie.

byly dwa ban hammery jeden dostał team nerdów za pokazanie kartki na turnieju z „yebac blizzard” nic o hk vs chiny nie bylo

drugi typ na turnieju wylapal bana za zalozenie maski manifestacji i krzyczac haselka wolnosciowe, regulamin mowi ze nie mozna nosic masek na turniejach. Dostal bana za zasloniecie morde nie za cenzure. Troche jak zdjecie koszulki podczas meczu pilki noznej.

no ale kuurwa chiny hurr durrr

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Nie, to zupełnie nie ma nic wspólnego z Chinami, nic a nic xd

Za ściągnięcie koszulki na meczu jest upomnienie, a nie ban.

Opublikowano

Rozi dałnie, teraz modnie jest yebać chiny, gdzie byłes jak nie wpuścili polaka na turniej w usa dwa lata temu bo miał koszulke bóg honor ojczyzna? 

Opublikowano

Jeżu czego tu nie rozumiesz, gaszą pożary w burdelu. Media zaczęły pisać że Blizzard ciumka pałkę Chinom to muszą odbić piłkę. Wczoraj się urodziłeś?