Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Wszystko jest w porządku, masz rację.

Nie jest ok, ludzie dorabiają kosmiczne teorie spiskowe firmie robiąca grę w karty dla nerdow

Opublikowano

...bo przecież wszystko na tym świecie dzieje się jawnie i nikt nie ma żadnych tajemnic i ukrytych korzyści, nawet wielkie korporacje :)

Opublikowano

Tak, illuminati grają w hearthstona i world of warcraft by zaburzyć umysły ludzi siecią 5g.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

O, gratki. No, no 1.5 miesiąca, a widziałem, że grałeś codziennie. Tytaniczna praca. Co dalej? Alt czy masz już ekipę na end-game?

Raczej anti-afk z remote connection wiekszosc czasu (a tak to prawie codziennie 2-3h) :D

Dzis z gildia zaczynamy MC robic i Ony jakos niedlugo (w tym resetcie).

Alta tylko na restcie bede robic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

11 dni i 11h zajęło mi levelowanie resto szamana. Głównie siedziałem w Ogri szukając grup do instancji. Gildia ma już pełny skład rajdowy wiec na spokojnie mogę sobie pofarmic gear elemental do PvP.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Orzeszek napisał:

Jaki masz build?

Deep resto z 5-cioma punktami wydanymi na manę w ench.

Robiłem mało questów bo mogłem sobie jedynie radzić z pojedynczymi mobami waląc je po łbie macką z SM więc szybko dałem sobie z tym spokój:dynia: W przerwach od biegania po instancjach wylevelowałem wszystkie profesje na maxa (alch/herb + fishing, cooking)

Edytowane przez ornit
Opublikowano

no tak jak myślałem, bo to trzeba mieć silną wole by levelować po 1 mobie

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

no te shadowlandsy troche meh, ta wieża generowana losowo brzmi spoko, ale wstępnie coś czuje, że ten dodatek będzie tym "słabszym" co mi nie gra troche, bo BoA też jakoś super suma sumarum nie był.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Moze byc ciekawy ten dodatek, calkiem nowe levelowanie teraz bedzie 60 lvl cap. To chyba dobry moment na powrot. 

W kazdym razie classic bedzie powoli umieral, juz nie ma tam nic do roboty. Za 2 tygodnie dopiero 2 faza ktora nic nie wprowadza, znowu miesiace czekania na 3 zeby miec BG i BWL. Blizzard chyba robi to celowo zeby obrzydzic graczom i w koncu zamknac serwery.

Opublikowano
21 minut temu, Il Brutto napisał:

Moze byc ciekawy ten dodatek, calkiem nowe levelowanie teraz bedzie 60 lvl cap. To chyba dobry moment na powrot. 

W kazdym razie classic bedzie powoli umieral, juz nie ma tam nic do roboty. Za 2 tygodnie dopiero 2 faza ktora nic nie wprowadza, znowu miesiace czekania na 3 zeby miec BG i BWL. Blizzard chyba robi to celowo zeby obrzydzic graczom i w koncu zamknac serwery.

Dokładnie! W Classica nikt już nie gra. Puste serwery:dynia:

Opublikowano
9 minut temu, ornit napisał:

Dokładnie! W Classica nikt już nie gra. Puste serwery:dynia:

No ja gralem na NA i spadek jest spory. Trzymaja sie glownie te ze streamerami. Nie mozna wypuszczac contentu w 2019 z taka sama czestotliwoscia jak w 2005 bo wszyscy znaja gre na pamiec.

Opublikowano

Mam wrażenie, że ornit ma srogi ból dvpy, że wyszedł Classic a ludzie dalej grają w retial. :reggie: 

Co do Shadowlandsów, o ile cinematic dość średni tak podoba mi się nowy schemat levelowania postaci, bo pozwoli nieśpiesznie wgryźć się w każdy z dodatków. Nie będzie potrzeby przechodzić contentu chronologicznie, żeby levelować alty co mnie skutecznie zniechęciło do tej czynności (zwłaszcza, że content z BfA pod względem estatyki w ogóle mi nie leży). Sama ilość xpa potrzebna do wbicia 1-50 ma być ok. 60-70% tego co wymagane jest obecnie do wbicia 1-120.

Do tego wracają klasowe skille jak aury i totemy, bo sam Ion powiedział, że nie chce żeby gracze grali w specjalizacje tylko konkretną klasą z daną specjalizacją, więc skille obecnie niedostępne dla pewnych speców (typu czary frost dla fire magów) staną się znów ogólne dla danej klasy. Wprowadzi to jeszcze więcej głębi w potyczkach PvP.

Nie ukrywam, hype mam over 9000, bo widać, że twórcy wyciągają lekcje i ze swoich błędów i popularności Classica. Hype na tyle wysoki, że już rozglądam się za budą żeby móc cieszyć się płynną rozgrywką na raidach i w PvP.

Opublikowano

Classic ma sie wysmienicie. Czesc sie zajarala Shadowlands i zapewne obcyka dodatek i zobaczy czy bedzie chciala tam siedziec czy wrocic do classica.

Teraz dobrym buforem na "nie mam nic do roboty w retail" bedzie wlasnie Classic.

Beda tez tacy szczesliwi ludzie, ktorzy beda sobie pykac w Classica i moze przy okazji obadaja kiedys tam shadowlands, wyleveluja, co zrobia i wroca dalej do classica.

Mi tam retail nie przeszkadza bo przeciez nie marnuje w nim czasu, tylko w classicu :D

Jest wybor dla kazdego  i spoczko. Co do populacji - caly czas ma sie wszystko dobrze. Tak jak miala masa ludzi odplynac tak odplynela.

Jeden layer na serwerze to tak naprawde jak caly drugi serwer. Z wyjsciem shadowlands spadnie populacja by wrocic na pierwszy content draught, a akurat wtedy w classicu wyjdzie kolejny phase - idealnie bedzie Blizzard trzymac wiekszosc subow.

• 2 tygodnie później...