Raptor 226 Opublikowano 11 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2012 [04:22:50] You are now the Dungeon Guide. [04:22:50] Pierr has left the raid group. [04:22:58] You loot 415 Gold, 58 Silver, 44 Copper Nie ma to jak byc dobrze oplaconym za boostowanie scrubsow w LFR Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 11 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2012 Zastanawiam się nad zakupem dodatku wotlk i mam małe pytanie: na chwile obecne w opcjach accounta mam mozliwosc odpalenia 10 dniowego dema owego dodatku, Moge skorzystac z tego triala a chwile pozniej wpisac cd key dodatku i grac na tych 10 dniach ale ze zniesionym limitem na level? Bo normalnie na samym trialu dobijam do 99% 70 levela i do konca nie idzie dobic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 12 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2012 Tak było w oryginalnym WoW trial, nie wiem jak jest teraz wczoraj dobiłem hunter-a do lvl85, jako ze mój pierwszy lvl85 to muszę powiedzieć ze dopiero prawdziwe WoW się zaczyna własnie od lvl85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2012 wczoraj dobiłem hunter-a do lvl85, jako ze mój pierwszy lvl85 to muszę powiedzieć ze dopiero prawdziwe WoW się zaczyna własnie od lvl85 Każde MMO (poza jednym, w które grałem) zaczyna się na maxymalnym levelu. Raidy wymagają max levelu by wejśc, PvP też wymaga, by mieć max lvl do noszenia sprzętu etc. Toż to oczywista oczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 Zastanawiam się nad zakupem dodatku wotlk i mam małe pytanie: na chwile obecne w opcjach accounta mam mozliwosc odpalenia 10 dniowego dema owego dodatku, Moge skorzystac z tego triala a chwile pozniej wpisac cd key dodatku i grac na tych 10 dniach ale ze zniesionym limitem na level? Bo normalnie na samym trialu dobijam do 99% 70 levela i do konca nie idzie dobic. Teraz jest tak że nie ma limitu dni tylko jest ograniczenie do 20 lvl. Większego nie wbijesz bo exp nie leci. I masz jeszcze ograniczenie do 10 szt, gold. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2012 Teraz jest tak że nie ma limitu dni tylko jest ograniczenie do 20 lvl. Większego nie wbijesz bo exp nie leci. I masz jeszcze ograniczenie do 10 szt, gold. Nie zrozumiałeś go. On ma WoW, ma ten lvl 70 or so i pyta sie czy może dostać trial WotLK a potem kupic pre-paid.. czy mu to da 70 dni gry czy 60. Ale to było tak dawno, zę jużpewnie to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 Sorry, ale tonacy brzytwy sie chowa... Akt desperacji: GG, well played Blizzard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 gdyby nie ten boost lvl 80 byloby to calkiem calkiem a tak smiech na sali. ciekawe co zrobia z gearem takiego lvl 80 bo goly to on duzo nei zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 Stary, to jest GENIALNY marketingowy ruch. Tylko zyskaja na tym. Naprawde. Plus uratuja sobei dupy z tragicznego Q1 sub lossa. Tak jak "udalo" im sie z Q4 powiedzmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 nie no nie przecze. przez chwile az sie zastanawialem bo free cata i zmiana realma brzmi dobrze. ale 5 sek potem wybilem to sobie z glowy. ogolnie to blizz i tak ciagle promowal nowych graczy dajac im jak najtaniej to na co inni pracowali (taki mount kiedys lvl 40 dla przykladu) a teraz poszli krok dalej i dadza postac az 5 lvl od maxa coby sie nowi nie przemeczyli. strach pomyslec co teraz bedzie... tylu sie przez 85 lvli nie nauczylo grac swoja klasa czy w ogolnie pojetym party a co dopiero przez 5 lvli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 Czekajcie, to chcecie powiedzieć że teraz jak zaczniesz grać, to masz od razu 80lvl? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 Nie. Musiałeś już kiedyś grać. To nie jest dla typowych nowych graczy. Ofc pewnie u nas nie działa tak samo jak RaF ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 raf u nas dziala tak jak dzialal x360 live zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 Jak masz bnet na polske, to nie masz RAFa. Musisz zadzwonic i powiedziec by Ci zmienili (bo chcesz korzystac z promocji ;D). Konto musi byc nieaktywne 90dni przynajmniej z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2012 niby jak mozna miec bnet na polske? u mnie wystarczylo ze zmienilem dane kontaktowe na nie polske i poszlo. z tego co widze na allegro to raf stal sie podstawowym sposobem oplacania wowa do tego stopnia ze diablo 3 dostanie sie za 120 zl okolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 @Gattz Ja wiem jak "działa" RaF, ale "działa" i działa to dwie różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 pleciesz duby smalone Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 No, nie dostepny jest dla kont, ktore maja polskie w ustawieniach. Teraz aby zmienic kraj musisz dzwonic do Blizzarda. Scroll (ingame) dziala rowniez dla polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 Sorry, ale tonacy brzytwy sie chowa... Akt desperacji: GG, well played Blizzard. 2 klikniecia i dostalem wotlk i cata za darmo xd troche szkoda tego level upu z 70 na 80 bo wolalem sobie sam wyexpic ale zawsze to 150zl w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 Jak ktos chce invite'a (upgrade) to niech da znac. Wysle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) bawi mnie to ze teraz moj mule gnom lvl 5 nagle skoczy na lvl 80. mozesz mi wyslac ten scroll of ress leeee. ten free realm to tylko ten na ktorym bedzie ten kto cie wskrzesza. slabo. na jakim realmie jestes? ally dominated? Edytowane 7 marca 2012 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 Na Shattered Hand mam horde i ally na maxach. Na Haomarush mam horde na maxach Rzuc info na prv ktory realm, imie postaci oraz jej realm. A tak to do wyboru masz: H: Burning Legion (PVP) H: Kazzak (PVP) A: Frostmane (PVP) H: Haomarush (PVP) A+H: Shattered Hand (PVP) H: Genjuros (PVP) Mozemy sprobowac z lvl1 nawet... mysle, ze zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 Hmm, myślałem, że zarówno RaF jak i SoR flagują całe Twoje konto, a nie jedną postać..... Ja się ostatnio dowiedziałem, że moja gildia "zdecydowała" za mnie, że w WoW nie będę już nigdy grał. Przenieśli się na inny server wszyscy. Ja za nimi nie pójdę, bo musiał bym wydać co najmniej 400 zł na transfery postaci, potem 130 na MoP czyli ponad 500 zł żeby móc się zalogować do gry ze spokojnym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 A tak z ciekawosci spytam... ma ktos stare konto, sama podstawke, niekatywne? As in: ma cdkey, ale nie bedzie juz nigdy uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 hmm wybadaj moze u ludzi z starcraft 2 bo pamietam ze byla jakas vanilla+burning crusade za darmo dla nich. mysle ze pojde na ten frostmane. i tak robie to for value i po tych 7 dniach pewnie nie wykupie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi