Kazuun 221 Opublikowano 25 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2012 ...no i z tego co kojarzę, to content jest tylko 1-10 dla Pandarenów, + talenty dla high lvl... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2012 Mniej wiecej. 1-11/12 masz kiedy stajesz przed dokonaniem wyboru miedzy dolaczeniem do Hordy lub Ally. Jak na razie jak ktos sie nie zalapal to prawie nic nie traci. W przeciagu paru tygodni pewnie zaczna dodawac wiecej. Moim zdaniem wypuscili tak wczesnie bete ze wzgledu na bete GW2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 25 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2012 żeby jak najwięcej ludzi przekonac do prepurchase gw2 10 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2012 Raczej aby ludzie byli "zaaferowani" beta MOPa zamiast zjawiskiem, ktorym jest GW2. Zreszta watpie aby GW2 odebralo WOWowi duzo graczy, bo nie jest to jakas konkurencja na suby. Kupia gre, dalej trzymaja abo WoWa... . Raczej niezbyt duzo ludzi bedzie, ktore wypnie sie na platne MMO (WoW/TOR) i przesiadze tylko na GW2. Ja tak robie, ale mysle, ze jestem w zdecydowanej mniejszosci . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 25 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2012 raczej bym powiedzial ze gw2 nie konkuruje z wowem bo za duzo jest tam inaczej (brak holy 3 czy farmu epicow i e penisa) inny rodzaj klienta o czym sie przekonalem nawet w swtor gdzie ludzie nie mogli skumac jak moga nie byc nagradzani lepszym sprzetem od pozostalych gdy im opowiadalem o gw1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 Akurat święta trójca nie wydaje mi się argumentem, który ma jakiś wpływ w dyspucie "WoW vs GW2". Przynajmniej dla mnie był zawsze bez znaczenia. Ot po prostu specyficzna mechanika danej gry i tyle. Wydaje mi się, ze tu chodzi o ogólny "wygląd" gry: leveling, insty, combat, niż to ile ról masz w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 no to zdziwisz sie jak wiele osob krzywo patrzy na brak healera czy tanka. bo zmienia to rozgrywke w bardzo stanowczy sposob Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 I bardzo mnie to cieszy, wiekszosc tych drewien odpusci sobie GW2, a jakosc gracza bedzie na wyzszym poziomie. Nic tylko sie cieszyc . W Wowie DPSy nie potrafia wyjsc z ognia nawet... co dopiero bedzie sie dzialo w GW2... . Ogolnie jednym z powodow dlaczego odpuszczam sobie WoWa to ogolny, zenujacy poziom ludzi . Nie interesuje mnie bycie w top50 gildii juz od dawna, wole co innego robic niz raidowac 4-5dni w tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 no i dlatego blizzard da ci mozliwosc robienia daily questow dla twojego farmvile. zal.bnet raptor zrozumial o co chodzi z holy 3, kazuun nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 Jeżeli uważasz, że brak podziału na 3 role, że nie spotkasz ludzi którzy są moooooooocno przeciętni, to się mylisz... bo chyba do tego pijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 Jeżeli uważasz, że brak podziału na 3 role, że nie spotkasz ludzi którzy są moooooooocno przeciętni, to się mylisz... bo chyba do tego pijesz. Oczywiscie, ze spotkasz. Jednak masz mniejsze szanse na bycie ZMUSZONYM by z nimi grac. Nie mowiac juz o tym, ze drewna zniecheca sie bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) nie pije do tego ze przefiltruje to przecitnych bo takich widzialem w gw1. pije do tego ze ludzie ktorzy graja w wowa czy inne mmo w klasycznym ujeciu holy 3 w zdecydowanej wiekszosci nie chca zaakceptowac systemu innego niz ten do ktorego sa przyzwyczajeni. gdy z nimi rozmawialem o gw2 to brzmialo to dla nich jak chaos i krok wstecz/oglupienie do poziomu diablo. moze akurat dla Ciebie nie ma to znaczenia ale jestes w mniejszosci. ja tam osobiscie wole system proponowany w gw gdzie nie bedzie "lf healer to go" i 3 dps sie nie zalapalo tylko bedzie zwyczajne "lf2m any class" i przy niepelnym party nie bedzie sie olewalo ludzi ktorzy chca pojsc. moze nie jest to tak wielki czynnik odpychajacy wowboys jak brak "sword of epic raid boss" ale imo jest on na miejscu nr 2. (jak chcesz mi teraz powiedziec ze sie myle bo dla Ciebie loot w wowie nie mial znaczenia to mozesz sobie darowac bo wyjdzie ze nie grales albo nie zrozumiales co sie tam dzieje) Edytowane 26 marca 2012 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2012 Ja nie jestem do końca przekonany czy święta trójca to taki dobry lub zły system. Musiał bym się zastanowić trochę. Argument który podałeś, aka mniej problemów z doborem party, bo bierzesz kogo chcesz, bez większych restrykcji to zdecydowanie plus na korzyść GW2. Ale dla mnie przede wszystkim jest to coś nowego i niestandardowego. Jak combat system w TERZe. I to jest główną zaletą tych elementów. Kolejna sprawa. Mówisz o tym, że masa ludzi ceni sobie WoWa bo spędzając w nim X godzin dziennie i mając lepszy sprzęt od Ciebie dostają +50 to e-peena? Nie da się nie zgodzić. Sam się spotkałem z kilkoma osobnikami, którzy uskuteczniali owe zachowanie do przesady. Tacy ludzie to zdecydowanie najgorsza część WoWa, która potrafi zniechęcić do wspólnej zabawy. A czy dla mnie się liczył sprzęt w WoW.... zależy co kto ma na myśli bo to może być kwestia indywidualna. Jednemu zależy aż tak, że zacznie Cię szkalować w oczach "góry" by dostać Twój spot w raidzie, a drugi się po prostu ucieszy, że dostał coś nowego i fajnego dla swojego ludka. Znacznie bliżej mi do tego drugiego typu. Dwa, ja przedkładam we WSZYSTKICH grach wizualia nad efektywność więc nie miałem problemu z noszeniem gorszego EQ, który dawał mniej statsów ale bardziej mi odpowiadał estetycznie Is it e-peen much? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) Dałem koledze moje stare konto bnet. Mówi, że znajomy może mu załatwić roczny abo za 90zl bodajże. Tru or fałsz? Edytowane 29 marca 2012 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Legalnie - false. Kradzione karty albo coś.... może. 90 zł to trochę ponad to co się płaci za 2 miesiące. Niech zapyta, czy nie ma nowego Mercedesa za 10k zł Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Z tego co się orientuje RAF z allegro polega na tym że szukają ci kogoś do tego systemu więc chyba legalne.Dlatego często trzeba trochę dłużej czekać.Brałem już tak 3 miesiące na dniach biorę cały rok . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 @szarku Ale RAF daje Ci możliwośc summonowania kumpla, lepszy exp z levelingu, mounta etc.... od kiedy RAF opłaca Ci 12 miesięcy grania w WoW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 ogarnij temat z pozniej (pipi) glupoty http://allegro.pl/raf-wow-prepaid-30-dni-najtaniej-promocja-x53-i2220465549.html 12x7,99=95zl za caly rok. +darmowe diablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 ogarnij temat z pozniej (pipi) glupoty http://allegro.pl/ra...2220465549.html 12x7,99=95zl za caly rok. +darmowe diablo 3 Ogarnąłem owy temat z "później" (tego słowa użyłeś?) i wiem tyle samo co wtedy. Kombinowanie z RaF to dla Polaków szara strefa i jak ktoś lubi takie rzeczy to niech sobie ryzykuje. Tak jak mówiłem, nie ma legalnego i bezproblemowego sposobu by mieć 12 miesięcy WoWa za cenę 90 zł. "2. Czy mogę skorzystać z usługi mając kraj ustawiony na Polskę ? Niestety nie. Polska nie może uczestniczyć w programie RAF. Aby uczestniczyć w RAF, gracz musi posiadać główny adres w jednym z tych krajów: (Austria, Finlandia, Francja, Niemcy, Włochy, Holandia, Wielka Brytania, Norwegia, Szwecja, Grecja, Irlandia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Łotwa, Litwa oraz Belgia) Dodatkowo, jeżeli grasz z Polski, a masz ustawiony na koncie inny kraj, Blizzard może uznać to za złamanie regulaminu poprzez podanie nieprawdziwego adresu. Przy nawiązaniu z nimi pierwszego kontaktu (telefon, ticket) sprawdzą IP z jakiego się łączysz i mogą zmienić Ci samodzielnie kraj na Polskę i zablokować nagrody z Raf. Jeżeli jesteś wiec takim graczem, a mimo to decydujesz się na korzystanie z systemu Raf i kontaktujesz się z supportem, robisz to na własne ryzyko w pełni świadomym ewentualnych konsekwencji (zmiana adresu na Polskę i zablokowanie dostępu do raf)." Oczywiście można sobie kupić konto Battle Net z WoWem, które nie jest zarejestrowane na Polskę, ale trzeba się liczyć z możliwością kwiatka, że konto zostanie shackowane, a do jego odblokowania będzie potrzebny skan dowodu tożsamości. Tylko jak to zrobić gdy na Twoim dowodzie widnieją zupełnie inne dane, niż te które podawało się przy zakładaniu konta, huh? Powiesz, że się takie coś nie zdarza? To przewiń sobie wstecz kilka stron i zobacz, że niedawno właśnie zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 @szarku Ale RAF daje Ci możliwośc summonowania kumpla, lepszy exp z levelingu, mounta etc.... od kiedy RAF opłaca Ci 12 miesięcy grania w WoW? tia ale jednym z bonusow bylo 30 dni darmowe dla Ciebie (dla kolegi chyba tez) po tym jak kolega oplacil minimum 30 dni grania. jak kumpel chcial wybadac wowa a ja chcialem rakiete to tak zrobilismy i jakos niebo nam na glowe nie spadlo. po dostaniu bonusow zmienilem spowrotem adres na pierwotny i styklo. ale jak oni na allegro z tego maja zysk czy jak to dziala to ja nie wiem. jaka gwarancje masz ze twoich nowych 12 znajomych oplaci swoj czas? ale to tak poza tematem bo wiem ze to dziala i wszyscy co korzystaja sobie chwala i sie ciesza z taniego diabolo numer trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Ok... panowie. Zmienilem konto na Irlandie (nie ma to jak photoshop i rachunek) i wyslalem 12 RAFow . Annual Pass... Hello Diablo3 za 90zl . W WoWa grac juz nie bede ani nie kupie MOPa (wiec 360dni gry mnie tam nie interesi) jak wyjdzie GW2. Znam 2 osoby, ktore z tego skorzystaly i dziala. Sam teraz musze poczekac okolo godzinki, az "wykupia". Kupowalem od "X-34". //edit: Dziala i wszystko ok! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) Kurna fak. Już kiedyś zaoszczędziłem na dodatku do BC2 i mnie wywaliło po miesiącu grania. Jeśli nie mam WoWa i wykupie coś takiego to też będzie działać? Są w necie gdzieś poradniki? Trzeba mieć 12 kolegów? Czy jak to działa, bo jeśli chodzi o WoW to zielony jestem. A na D3 za 90zł bym się skusił. Edytowane 29 marca 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 by to dzialalo musisz miec wow. nie musisz miec 12 kolegow bo wlasnie to ich kupujesz a czas w grze dostajesz jako gratis od blizzard za to ze pomagasz sciagac do gry nowych ludzi. kazdy kolega ktorego sam wciagniesz w gre i potem wykupi czas to jeden mniej do kupienia w allegro by miec rok i diabolo numer trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) A styknie ten starter pobrać, zrobić konto i potem ten RaF? Czytam sobie forum WoW'a i tam coś piszą, że mieli problemy z annual passem za RaF. Zabierali mounty i darmowy czas. Może się dokopie do topicu o D3. Edytowane 29 marca 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Konta, ktore zostaly stworzone po ktoryms tam nie moga brac udzialu w Annual Pass. Bo ja wiem czy to 12 przypadkowych osob . Obstawiam, ze kradzione cos (CC/GC) i doladowuja sami konta sobie (podstawki) czy cos... cholera ich tam wie . Ja nie wnikam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi