Shankor 1 605 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Łe. Czyli jednak muszę kupić normalnie D3. Albo konto WoWa+annual pass, co jest bez sensu. Dzięki, przez chwilę mi kuśka stała, ale już wróciła do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 31 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2012 Kurde przegięcie z tym rozwiązaniem z annual passem. Teraz widziałem aukcje za 77 zł o.0 Trochę boję się kombinować, bo jak Blizzard zwęszy sprawę to mogą posypać się bany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 mam annuala.co dalej zrobić żeby dostać betę pand ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 Czekac... mozesz ja dostac nawet na tydzien przed wyjsciem dodatku . Niby masz dostac sie przed Opt-in, ale z przeszlo 1mln annuali na razie ok 300k sie dostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Rozumiem, ze juz teraz nie ma mozliwosci zmienienia kraju w battle.net na inny? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 A gdybym zalozyl sobie nowe konto na UK, kupil battle chesta to moglbym skorzystac z tej 'promocji'? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Konta, ktore zostaly stworzone po ktoryms tam nie moga brac udzialu w Annual Pass. Nie wiem jak jest z RaF'em. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zmiana kraju jak najbardziej istnieje, nie podawajcie zlych informacji. Trzeba zadzwonic, a potem wam powiedza co dokladnie macie im ticketem podeslac (poprzez battle.net). Blizzard teraz wymaga podeslania jakiegos rachunku z nowego miejsca zamieszkania z nowym adresem zamieszkania oraz twoim imieniem i nazwiskiem (u mnie to byl rachunek telefoniczny z irlandii przerobiony photoshopem:P). Co do zalozenia konta teraz: Nie, nie ma juz mozliwosci tak jak mowilem. Chyba, ze Blizzardowi chodzilo tylko o konta battle.net, a nie WoW. Tutaj nie moge ci w 100% potwierdzic (musisz pogrzebac w szczegolach i warunkach promocji). @Shankor: RaF jest caly czas dostepny i dziala tak samo jak do tej pory. Nie kazdy kraj moze z niego korzystac (polska np. nie moze - ze wzgledu na system piramidy). Dlatego aby moc sam z tego skorzystac zmienilem sobie kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Znalazlem na allegro jeszcze cos takiego: http://allegro.pl/wow-zmiana-kraju-bnet-annual-pass-360-dni-i2236729291.html - walek, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Może się nie znam, ale podawanie komukolwiek swojego hasło do battle.net lub czegokolwiek innego to kiepski pomysł. Komentarz do jego poprzedniego konta: Allegrowicz" zasłaniający się nieistniejącym sklepem internetowym, okradł mnie na 55 zł, nie dostałem produktu i jeszcze jak by tego było mało próbował wyłudzić dane do mojego konta na WoW. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Wydaje mi się że po prostu zrobią za ciebie to co napisał raptor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Eeeee, ale Raptor nie dawał chyba nikomu swoich passów....... no bo nie uwierze, ze jest tak głupi i naiwny w jednym - no bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ja rowniez nie mialem zamiaru dawac komus passow do konta. Chcialem po prostu wiedziec, jak odbywa sie proces zmiany kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 A Raptor napisał że skorzystał z opcji zmiany kraju poprzez allegro? NIE ... więc nie rozumiem o co chodzi. Jak się kupuje RAF nie podaję się danych ale jeżeli mają ci zmienić kraj to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Dobra widze, ze musze wyraznie powiedziec co i jak. Taka opcja, jak ta z allegro - JUZ NIE DZIALA. Kiedys mozna bylo za pomoca chrome/firefoxa zrobic lekki brute force z przesylanymi danymi, ze dalo rade obejsc "greyed out area". Jeszcze raz to napisze NIE DZIALA TO. KTOKOLWIEK TERAZ TO OFERUJE JEST OSZUSTEM I NACIAGACZEM. Ja zrobilem zmiane kraju SAM za pomoca kolegi z Irlandii. Najpierw odbylem rozmowe przez telefon, ze chce zmienic kraj itp., pozniej powiedzialem ze sie przeprowadzam tam itp., powiedzieli, ze beda potrzebowac rachunek itp. Po paru dniach wpisalem w bnecie jako 2gi adress jego miejsce zamieszkania i ustawilem aby tam poczta normalna szla. Nastepnie poprosilem kolege z Irlandii aby przerobil mi swoj rachunek telefoniczny na moje dane i podeslalem im. Nastepnie po 2ch dniach dostalem pozytywna zmiane. Nie daje nikomu gwarancji, ze mu zadziala to. Sam bylem sceptyczny, ale sprobowac mi nie zaszkodzilo. Sam na taki manewr wpadlem. Jedynie RAFy na allegro kupilem. ps. Nigdy nikomu obcemu nie podam loginu i hasla do mojego konta bnet. ps2. Jedyna opcje jaka bym widzial, to jakby mieli zaprzyjaznionego GMa albo probowali to zrobic sami tak jak ja..., ale nie potrzeba do tego twoich danych z konta (moga ci sami wyslac skan rachunku na maila, a ty z bnetu uploadujesz). Nie ufalbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 albo mozecie sie po prostu przeprowadzic do kraju ktory ma RAF. just saying. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Po co? Jak sobie normalnie zmienilem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Kolega w innym kraju, jego rachunek telefoniczny, Twoje dane, Photoshop, kombinatorka.... mamy zupełnie inne rozumienie słowa "normalnie" jak widać "Normalnie" to ja bym się logował na BNet, klikał trzy razy myszką i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 fałszowanie rachunkow photoshopem to normalka w polsce a tak na powaznie to polacy kombinujacy jak tu przyciac to JEST normalka. taki kraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ale ja nie rozpatruję tego czy coś jest "normalne" przez pryzmat danego kraju, tylko ogólnie. Chcesz kupić grę - idziesz do sklepu/zamawiasz w necie. Chcesz zmienić dane jakiegoś konta - logujesz się i zmieniasz etc... A nie, że robisz coś poprzez kolegę sąsiada Twojego wujka od strony trzeciej macochy używając 4 programów graficznych, 5 długopisów o różnych kolorach tuszu, trzech przewalutowań gotówki i te pe Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 No dobrze, ale jesli mam roznice 100zl na grze... to czemu mam nie zaoszczedzic legalnie. 5min roboty, 20min na telefonie i 100zl zaoszczedzone na D3 a jeszcze do tego rok gry w wowa (ktorego i tak oleje jak wyjdzie GW2, MOPa nie chce kupowac). Nie moja wina, ze mimo ze do konca RAF nie jest piramida, to jest traktowany jak piramida. Dlatego nie mozemy wysylac RAFow w polsce. Trzeba sobie radzic w zyciu, polacy sa po prostu zaradnym i zdolnym narodem . Kiedys mialem konto na UK/Irlandie i nie wiem co mnie wzielo by zmienic na polske, naprawilem tylko swoj stary blad . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 No ale bez kogoś zagranicą byś miał trochę większy problem jak to zrobić Tru, 70 zł czy tam ile w kieszeni... ale to niestety nie zmienia faktu, że to trochę kombinatorki Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Raczej grajac w WoWa nie trudno miec "kogos zza granicy", chyba ze sie failuje na Polish Legion w polskiej gildii. Niecale polgodziny roboty i po problemie bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 ja tam nie wiem na ile legalne jest falszowanie rachunkow ale nie wnikam zgodze sie ze to ze po raz kolejny polska jest krajem kategori b i nie ma przez to dostepu do fajnych rzeczy to nedza za ktora mozemy sie mscic. translacja tego co tam mowil kazuun "jestem leniwy i chce przycinac prosciej. 3 clicki myszka to limit" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi