Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Kolega z gildii to jedno, osoba której dam swoje dane osobiste to co innego ;p Nigdy bym Ci nie dał rachunku swojego za cokolwiek, ani w drugą stronę - nie chciał bym znać Twoich danych. Tak już mam. Jestem bardzo powściągliwy w dzieleniu się niektórymi osobistymi informacjami Polska krajem kategorii B... w wypadku RaFu to jest to nasza wina, nie Blizza, więc.... pretensje do nas samych można mieć ;p A te trzy clicki to skrót myślowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Coz, zalezy jak dobrych znajomych sie ma i ile sa warci . Z byle kim takich rzeczy bym nie zrobil. Offtop: @Gattz: twoj sig = serious? Respect nolifie lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 heh takich rzeczy zwlaszcza ze wklad tego frienda to dac Ci jakis rachunek i na tym sie jego rola konczy. nie musi nawet rozumiec po co to robi kazuun jesli to nasza wina to czemu oni to komplikuja? jakos nie wierze ze polscy prawnicy polecieli na skarge do blizz bo doszlo do nich ze ludzie robia sobie RAF ktorego nie wolno wiec blizz ma cos z tym natychmiast zrobic. ps. tia sig=serious. wiekszosc tego mialem zrobione jeszcze zanim przedstawili hom calc wiec moglem sie potem tylko smiac ze skoku cen czekajac na kolejne urodzinowe pety. teraz sobie wracam tylko robic gw beyond jak wychodza kolejne czesci. (robie teraz pierwszy akt wings of change jesli chcesz sie przylaczyc) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Gattz Ale co Ci Blizz komplikuje? RaFa? Niby jak? Tu chyba raczej chodzi o to, że nasze polskie prawo dotyczące piramid jest przestarzałe, źle skonstruowane, bez przemysleń, zrobione ogólnikowo, i przez to RAF jest z nim sprzeczny. Dam se rękę uciąć, ze jak by napisac przepisy na ten temat od poczatku, przedyskutowac to i owo, to by wyszło, ze RaF nie jest jednak złą piramida etc, i tak po prawdzie można by go wprowadzić również i u nas. Tylko, że nikomu sie nie chce tego robić, bo nikomu przepisy piramid nie przeszkadzają zapewne tak jak nam, graczom WoWa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 no wiec kazuunie zmiana kraju to bylo kiedys 3 klikniecia. dalo sie dodac nowy adres i przelaczac miedzy nimi wedle woli. tak zrobilem gdy w czasach gdy gralem w wowa chcialem zaprosic kumpla i dostac pierwszy 2 osobowy mount w grze. teraz by zmienic kraj trzeba sie szarpac z supportem i dostarczyc im dowody ze mieszkasz tam gdzie chcesz im powiedziec ze mieszkasz. wlasnie to skomplikowali. to tak jakby w dawnych czasach xbox live wymagal od Ciebie rachunkow z ambasady usa czy innego sierocinca z uk. nie wymagali? bo nie skomplikowali tak jak blizz to wlasnie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 No niestety dokladnie tak jest Kazuun, ale coz mowi sie trudno . @Gattz: Nie, za cholere sie nigdy za to nie wezme . Co do zmian kraju "ze juz sie ot tak nie da" jest to wina Blizzard Balance. Tylko dlatego to zostalo zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 A jak wygląda sprawa BNet Balance w D3? jedna waluta, czy będzie przeliczane? Jak wystawiam coś za 5 Euro to Raptor widzi to w EURO czy w Funtach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 W Irlandii obowiazuje EURO . Co do samego przeliczania to nie wiem szczerze czy beda sie cackac w jakis swoj przelicznik czy zrobia currency/region AHs. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2012 Jak ja nie lubie tego uczucia, kiedy mam ogromna 'chcice' na WoWa i zrobienie wreszcie 85lvl na DK. Az mnie korci, zeby kupic prepaida Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2012 Podaj mi maila na bnet na prv to ci podesle scrolla. Instant 80 dla dowolnej postaci itp. 7dni gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2012 nie kuś go lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Stało się.Poszła fala i wszelkie rafy z allegro zostały pousuwane ;D. W sumie pograłem i tak długo więc wyszło mi to na plus . Edytowane 15 kwietnia 2012 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Stało się.Poszła fala i wszelkie rafy z allegro zostały pousuwane ;D Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Stało się.Poszła fala i wszelkie rafy z allegro zostały pousuwane ;D Hm? Poniewaz RAFy, ktore sie wysylalo byly: - Uzywane do sellowania golda - Problem z platnoscia Zostaly przez Blizzarda usuniete. Kumpel dostal nawet bana, bo Blizz powiazal go z RAFami... zadzwonil i odbanowali go (z perma bana). Ja dalej jade... na nowych, ale jak usuna to gosc mi odda kase i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 nic co dobre nie trwa wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 31 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2012 czyli te tanie rafy z allegro juz nie dzałaja ? ,złoto tez jest masakrycznie tanie 1000sztuk za 1zł moze cos wzrosnie przed Pandaria Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 31 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2012 dzialaja. przynajmniej te na 30dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2012 Taki sredni OT, ale jesli ktos by byl zainteresowany Authenticatorami. Widzialem w Media Markt pojawily sie po 40zl / szt. na polkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2012 Dobre podsumowanie :F. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 14 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2012 czyli nooby i whinerzy zniszczyli tak samo jak inferno w diablo 3 28 trzeba bedzie zamknac ten temat i skrocic ich cierpienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2012 Nah przeciez dalej ludzie beda grac w WoWa. Zwlaszcza kiedy pojawi sie MOP. Sam nie wykluczam, ze pogram troche na koncie kolegi czy cos, aby zobaczyc co sie tam dzieje (jak znajde czas wolny od GW2 i innych spraw). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 14 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2012 sadysta i masochista do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 http://www.mmo-champion.com/content/2872-WoW-Loses-1-1-Million-Subscibers-Down-to-9-1-Million-WoW-Loses-1-1-Million-Subscibers-Down-to-9-1-Million Heh... -1,1 mln subsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 Dla mnie nawet 5 milionów będzie zadziwiającą liczbą, patrząc na to, ile ta gra ma lat i na to, co Blizz z tym tytułem robi... Po premierze GW2 zapewne zejdzie do 8,5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi