Fenikz 89 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2012 uff, dobrze że nie musiałem pobierać tych 20 giga kurde, nie wiem jak Wy, ale ja wracam do WoW, klimaty Pandarii podobają mi się bardziej niż wszystkie dodatki do tego wszystkie zmiany, które zauważyłem były na plus (talenty, nie trzeba kupować skili). Osobiście polecam sprawdzić, a monkiem super się gra, miśki też są spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2012 Też wracam, tym razem będę grał całkowicie causalowo - LFR, levelowanie, pet battle ;p Jutro ma wejść 5.0.4 przygotowujący grę do dodatku, chyba kupię już prepaida żeby nie przeoczyć eventu z Theramore. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 Wpierw miałem freezy raz na jakiś czas teraz nie idzie po patchu odpalić gry.Postać się ładuje i nagle freeze komp siada.Nie mam pojęcia co jest ustawienia na minimum , usuwanie addonów , reinstal nic nie pomaga.Nie wiem już co robić jak będzie tak dalej trzeba wowa odstawić coś komputerowi on nie pasuje bo wszystkie gry działają świetnie.Wiecie może o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2012 Reinstal pomaga na wszystko. Ofc pierw sprawdź repaira. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2012 (edytowane) Robiłem wszystko.Problem ten miałem już wcześniej ale rzadziej się pojawiał.Może to wina systemu (WIN 7 64bit) bo na xp nie miałem żadnych problemów.Po za tym na zagranicznych serwisach parę osób ma to samo po update 5.0.4. Edytowane 30 sierpnia 2012 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2012 odpal se w 32 bitach Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2012 Dobra jak ktoś ma podobny problem.To trzeba zainstalować nowe sterowniki do sieciowej karty.Zrobiłem i na razie wsio działa.Więc przygotowuję się na MOP. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 września 2012 dzisiaj piewszy raz w życiu odpaliłem wowa i chyba się uzaleźniam Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 2 września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 września 2012 Lol, nie możesz powiedzieć, że się uzależniasz, dopóki nie dobijesz max lvl i nie wpadniesz w sidła raidów / pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 11 września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Zalogowałem się wczoraj bo dostałem 7 dni od Blizzarda i zdębiałem. Co oni zrobili z tą grą? ;_; Uzasadnili jakoś sensownie te zmiany w talentach? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 (edytowane) dobiłem do 60lvl mojego dwarfa huntera (grałem na classic servie) i przesiadłem się wczoraj na triala. no jednak skok jakościowy jest ogromny, ale nie wiem czy jestem gotowy płacić za grę miesiąc w miesiąc . od lat omijałem mmo szerokim łukiem i teraz wiem, że słusznie robiłem. przez ten tydzień zagubiłem się gdzieś w czasie i przestrzeni ;P. te zmiany w talent systemie to co, że nie trzeba kupować u trenera tylko wpadają z levelami? Edytowane 13 września 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Tak. Do trenera tylko idziesz żeby kupić dual speca albo zmienić specjalizację na którymś z drzewek gdy już wykupisz tego dual speca. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Chodzi mi głównie o zmniejszenie ich ilości, przykład drzewka Maga: Tak, wiem, że i tak było tylko kilka "słusznych" speców, ale można było sobie trochę pokombinować czasami. Teraz wygląda to słabiej imo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 W skrócie: "Większość talentów i tak zawsze brałeś. Nikt nie weźmie talentu mówiącego 'Twój fireball jest bardziej czerwony' zamiast 'Twój Fireball zadaje dodatkowo 10000% więcej damage'." Ja się w pewnym sensie z tym zgadzam, ale uważam, zę talenty które były w WotLK były fajniejsze. Wtedy było widać jak na dłoni lepszych i gorszych graczy. Teraz drzewka się nie da zepsuć, więc nawet Twoja 2letnia siostra mogła by zrobić dobrze działający build. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 O kurcze, nie wiedziałem, że aż tak ten WoW zdziecinniał Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Dla mnie nowy system talentów jest bardzo fajny. W końcu mogę ułożyć build pod swój styl gry, a nie muszę co patch składać nowego cookie-cutter'a i uczyć się grać od nowa według jedynego słusznego stylu żeby utrzymać się w progressowym rosterze gildii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Fajny może i jest, ale straaaasznie ubogi. I tak będziesz musiał mieć często skille które raid będzie od Ciebie wymagał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 (edytowane) I tak miałem zawsze wszystkie możliwe skille wyciągniete na paski, bo podczas raidów używam praktycznie każdego skilla dostępnego dla mojego drzewa (hpally). Różnica polega na drobnych szczegółach typu: często wolę mieć passive speed boosta z każdego judgmenta, bo mam odruch judgmentowania, niż mieć oddzielnego binda do Speed of Light. A jak są walki które faktycznie wymagają speeda w określonym momencie to mogę sobie dzięki nowemu systemowi talentów zmienić ten jeden talent 20 sec przed pullem bez hs'owania do SW. Z puntku widzenia rywalizacji o world 1sta, bo takiej gildii gram, taka swoboda dokonywania zmian jest niezwykle ważna. Edytowane 13 września 2012 przez ghost. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 20 września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) cross realm już włączony, przynajmniej na burning legion. // bez twinka nie ma co biegać po BG na niskich levelach. ;] http://youtu.be/CPlIko9XpO0 Edytowane 22 września 2012 przez Fenikz Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 22 września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 września 2012 Keye.pl już rozsyła klucze, dostałem swój razem z obszernym poradnikiem (130 stron) w pdfie. Zamierzam grać casualowo i nie tykać żadnych raidów (poza LFRem)... ale w dzień premiery chyba szykuje się długa sesja od rana do wieczora ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 22 września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 września 2012 A wiadomo czy idzie dostać wersję pudełkową wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Nowe haceki...ja (pipi)ę...jakie to proste...pustactwo...debilizm...nie znam nawet stratsów...wszystko przechodzi sie intuicyjnie...samo...jak przypomnę sobie heroiki z premier poprzednich dodatków to aż mi się łezka w oku kręci...jakies CC było tam nawet, sharing stratsów przed bossami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Popróbuj sobie robić challenge mode'y na złoto, zmienisz zdanie szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Nowe haceki...ja (pipi)ę...jakie to proste...pustactwo...debilizm...nie znam nawet stratsów...wszystko przechodzi sie intuicyjnie...samo...jak przypomnę sobie heroiki z premier poprzednich dodatków to aż mi się łezka w oku kręci...jakies CC było tam nawet, sharing stratsów przed bossami itd... Eeee... bylo przez bardzo krotko, a pozniej od razu to nerfili. @ghost.: Czy ja wiem, najwieksze cioty ode mnie z gildii wbijaja goldy tam... . Sam sie nie moge wypowiedziec bo juz nie gram, ale pewnie bym facerollowal to jak kazdy content od czasow wotlka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi