ghost. 60 Opublikowano 5 października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 października 2012 Eee, chyba rozmawiamy o innych challenge'ach albo o innych złotach, bo w dniu w którym napisałeś swojego posta na świecie była garstka ludzi, która robiła challenge'e na złoto, dopiero przedwczoraj bodaj pierwsza ekipa na świecie zrobiła komplet złota. Cytuj Odnośnik do komentarza
mistereco 6 Opublikowano 18 października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 października 2012 Nikomu nie polecam, gra słaba i żałosna. Zdecydowanie gra dla osób o ograniczonych możliwościach umysłowych, którzy wolą spędzać godziny dziennie przed komputem i marnować swoje życie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 października 2012 kiepski start na forumku, randomie. // wreszcie wylevelowałem swojego trolla druida na 90 lvl... insty pandowe całkiem spoczko. Gram kotem jak coś, nawet nie jest tak łatwo zrobić dobry dps i go utrzymać, nie wiem jak było za cata, ale teraz jest całkiem miodnie. moja postać: http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Othen/simple Cytuj Odnośnik do komentarza
mistereco 6 Opublikowano 18 października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 października 2012 (edytowane) Kiedyś grałem w Wow jak miałem problemy żołądkowe i sidziałem na desce, miałem ochotę wrzucić Wow-a do sedesu z lapkiem, tam gdzie jego miejsce. Edytowane 18 października 2012 przez mistereco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 października 2012 no super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 (pipi)a!!! Ostatnio mam trochę więcej wolnego czasu i już kupiłem 60 dniowy pre-paid, a pewnie na dniach będzie MoP. Blizzard ty dziwko! PS. Warriory <3 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Tez zaczynam grac mimo ze wow to kupa Cale zycie gralem warriorem i akurat jak teraz jest kozacki to mi sie nie chce warrem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Mam takie pytanie jako kompletny laik jeśli chodzi o WoW mianowicie chciałem sprawdzić trial i zainstalowałem aplikacje world-of-warcraft Setup-enGB1 jak to wywalić z dysku zawsze jak kliknę kasuj jest informacja że plik jest otwarty w anty wirze? (Norton) To da się wykasować? Kompletny laik ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Eeeeeee............ jak to "otwarty w Anty Wirze" ? O.o Ściągasz downloadera, ściągasz grę, kasujesz normalnie jak każdy plik. Jeszcze się nie spotkałem z tym, by Downloader był uznawany za wira u kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Za każdym razem jak kliknę usuń pojawia się taki komunikat nie można ukończyć akcji ponieważ plik jest otwarty w programie Norton etc. Jak postępować dalej by pobrać trial? Gdzie go szukać na stronie blizza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Triala nie pobiera się jako tako tylko cały client, taki jak każdy.. trial to Twoje konto które ma limity i tyle. A jak Norton czegoś "używa" to go wyłącza, i wtedy usuń plik dany. Potem włącz Nortona again. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 5 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2012 Z tym Nortonem już wiem. Czyli normalnie client mam ściągnąć ok dzięki powinienem z tym dać rade teraz heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 6 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2012 Tez zaczynam grac mimo ze wow to kupa Cale zycie gralem warriorem i akurat jak teraz jest kozacki to mi sie nie chce warrem... Spoko, nerfy w drodze. Blizzard zawsze mnie rozwalał ze swoimi decyzjami odnośnie balansowania klas. Ludzie narzekają na przeogromny (randomowy) dmg warriorów, Blizz nerfuje mobilność ;] Będzie tak, że Warriory na arenach staną się totemami zagłady siedzącymi w novach/rootach i dezintegrującymi tych, którzy będą zbyt głupi żeby się do nich nie zbliżać Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 11 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2012 Od którego poziomu można robić quest w MOP? 83 wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 11 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2012 (edytowane) 85 musi być.wtedy aktywuje ci się q z podróżą do pandarii Edytowane 11 listopada 2012 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2012 Z tego co widzialem na wlasne oczy jakis czas temu dawalo rade zrobic summona do Pandarii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 11 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2012 Tylko wtedy q to tam nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 12 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2012 Szkoda w każdym dodatku szło robić questy 2 lvl poniżej maksymalnego.Z tego co kojarze TBC 58,WOTLK 68,CATA 78 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 25 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Kur.wa znowu naszla mnie chcica na WoWa. Ciekawe czy znowu ulegne i kupie prepaida (albo calkiem nowe klucze i zrobie konto na anglie, czy inne niemcy, zeby korzystac z rafu), czy moze uda mi sie wytrzymac i nie kupowac nic. edit: nie kupuje, znowu pewnie pogram tydzien i rzuce w kat Edytowane 25 stycznia 2013 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2013 RAFy dosc czesto teraz usuwaja. Nie warto sie w to bawic. Mozna Ci rzucic Ressa lub odpal triala. 10dni do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2013 Może Wy będziecie wiedzieć. Tydzień temu, w niedzielę cos mnie naszło, żeby znowu zagraćw WoWa. Więc zagadałem do znajomego z innego kraju a on mi odpisał, że może mi załatwić RAFa od Chińczyka za 4 eurosy. 4 eurosy to żadne pieniądze więc się zgodziłem. Przelałem Chińczykowi kasę na pejpala, tamten po 5 minutach przesłał mi kod aktywujący. Wpisałem, zatwierdziło info, że mogę grać miesiąc ale...Potem okazało się, że...jestem szczęsliwcem narodu wybranego, któremu nie przysługuje mozliwosć RAFowania. Napisałem do Chińczyka, a on wyraził swoje ubolewanie i...oddał mi kasę. Znajomy, od którego dostałem info powiedział żebym się nie cieszył z możliwosci grania bo kwestia odcięcia dodatkowegoc czasu to 3-4 dni. Gram już tydzień (Tzn nie gram bo znowu mnie to znudziło i po raz kolejny przeknałem się, że są lepsze rzeczy do robienia niż granie w WoWa) i nadal wszystko działa. Pomyslałem, że może jednak wyleveluję sobie w bólach jakąs dodatkową postać, która będzie czekać do następnego dodatku ale nie wiem czy się za to zabierać jesli istnieje możliwosć odebrania mi tych pozostałych dwudziestu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2013 RAFy to najgorsza opcja na "doladowanie", jeszcze rok temu byla super. Teraz wywalaja to wlasnie w 3-4dni. To dziala tak, ze chinol zaklada konto i wykupuje czas gry skradziona karta lub robi chargebacka. Blizz kasuje to lacznie z RAFem. Czasem i bana mozna dostac (jak powiaza konta farmerskie/spamerskie z twoim). Glownie sprowadza sie to do usuwania RAFa wlasnie po 3-4dniach. Nie warto bawic sie juz w RAFy, chyba ze od prawdziwego znajomego, ktory uczciwie wykupi swoj miech. Teraz to masz jeden wielki random. Moga wywalic Ci czas po 1dniu, 5, wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 Taka ważna informacja, a nikt o niej nie pisze. Blizzard oficjalnie zapowiedział NOWĄ GRĘ! ŁAŁ! A poważnie, to ogłosili nową karciankę free-to-play w świecie Warcraft. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdXl3QtutQI ziew... Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2013 Ma ktoś ochotę pograć od nowa? Wybrało by się jakiś serwer, stronę i wylewelowało postacie, a później pvp ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi