Soban 4 046 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 (edytowane) Nie. Pandy wrzucili do podstawki,ale nie wiem jak to dokładnie działa. Woda wyhaczyłem w wersji bez boosta do 90lvl za 95zł z cebula kuponami allegro. Edytowane 17 października 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Podejrzewam, że po prostu "Battle Chest" zawiera wszystko wraz z Pandami. Tak jak kiedyś dodali WotlK i Cata. Jedynie co trza kupić nowego to WoD + sub. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 19 października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 października 2014 Podejrzewam, że po prostu "Battle Chest" zawiera wszystko wraz z Pandami. Tak jak kiedyś dodali WotlK i Cata. Jedynie co trza kupić nowego to WoD + sub. Dokladnie jest tak jak Kazuun pisze. Podstawka zawiera wszystko, az do czystego patcha 6.x.x, a WOD trzeba dokupic. Osobicise mnie bardzo kusi i pewnie resubne i kupie dodatek, aby chociaz troche pograc. Jesli chodzi o same zmiany - moja krowa wyglada za(pipi)iscie. Mialem nadzieje, ze hp/dmg cut bedzie jeszcze wiekszy, ale coz... i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Ja wrocilem i expie x 3 ale nie wiem czy wyexpie:D Po zabierali sporo umiejętności,niby są nowe animacje i modele itp ale U mnie wszyscy wyglądają jak wyglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Kurde blizzard z każdym dodatkiem powinien dawać chociaż te 30 dni gry za darmo. Teraz nie wiem czy brać 60 dni czy poczekać i za jakiś czas od razu z dodatkiem. Szkoda też że nie zmienili modelu krawego elfa czyli mojego maina a zmiana rasy trochę przesadzona jeśli chodzi o cenę. Jak na razie najlepiej undead się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 BE dostanie model,bo ten,który mieli wrzucić w tym patchu okazał się podobno g.ównem obesranym.@KarolMoże masz słabego kompa i gra automatycznie wyłączyła ci nowe modele.W opcjach można się swobodnie przełączać między starymi,a nowymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Nie gralem w wowa ponad dwa lata, ale ostatnio gdzies w necie wpadlem na tekst o sporych zmianach i troche mnie to zaciekawilo. Na tyle, ze powaznie mysle nad wznowieniem abonamentu, tym bardziej ze na allegro jest teraz -20zl za zakupy za minimum 50zl, wiec prepaid na 2 miesiace to koszt ~70zl e: chociaz drugiej strony obiecalem sobie kiedys, ze nigdy do tego pochlaniacza czasu nie wroce, bo wiem jak to sie skonczy... Edytowane 31 października 2014 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Czy ja wiem... Zawsze dziwiło mnie że człowiek jest w stanie tak bardzo uzależnić się od jakiejś gry. Po za tym w moim przypadku zawsze 2 miesiąc abonamentu już nie jest nawet ogrywany . Po miesiącu gra mnie nudzi , jedynie chciałbym sprawdzić nowy dodatek ale to pewnie w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 ja mam tak, ze przez pierwsze dwa tygodnie gram w kazdej wolnej chwili i to wlasnie o tym pisalem w poprzednim poscie. pozniej albo ograniczam do godziny-dwoch dziennie, albo w ogole przestaje grac i drugi miesiac abo sie marnuje. wyjatkiem jest jedynie guild wars, w ktorego przez kilka lat potrafilem grac po kilka godzin dzien w dzien. piekna gra, szkoda ze juz umarla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Kurde blizzard z każdym dodatkiem powinien dawać chociaż te 30 dni gry za darmo. mi tam wyslali 7 dni za darmo zebym sobie przetestowal Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 ja mam tak, ze przez pierwsze dwa tygodnie gram w kazdej wolnej chwili i to wlasnie o tym pisalem w poprzednim poscie. pozniej albo ograniczam do godziny-dwoch dziennie, albo w ogole przestaje grac i drugi miesiac abo sie marnuje. wyjatkiem jest jedynie guild wars, w ktorego przez kilka lat potrafilem grac po kilka godzin dzien w dzien. piekna gra, szkoda ze juz umarla Bo w GW raz placilem i byl spokoj, w WoW przez ten abonament czlowiek podswiadomie mysli, ze jak nie gra to czas mu leci w grze za ktory zaplacil. I to po prostu boli, bo przewaznie ludzie szanuja zarobione pieniadze i czas na nie spedzony. Tak bylo u mnie i dlatego juz w WoW'a nie gram, bo za duzo czasu spedzalem przy nim. Co prawda dwa abonamenty na 60 dni lub nawet czasem jeden, to byl moj max przy tej grze. Potem sie nudzila, robilem z dwa miechy przerwy i wracalem do Azeroth. Teraz mowie koniec z mmo i mam spokoj... PS ( Ale kurna kusi, zeby wrocic szczegolnie jak zapowiadaja cos nowego) Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Kurde blizzard z każdym dodatkiem powinien dawać chociaż te 30 dni gry za darmo. mi tam wyslali 7 dni za darmo zebym sobie przetestowal Pewnie nie dostałem dlatego że doładowałem ostatnio 2 miechy. A wiadomo blizzard takim ludziom nie ma zamiaru dawać czasu gry za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 ja nie odnawialem abo od marca 2012 i tez nic nie dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Możesz spróbować wejść w link podany tutaj http://www.wowhead.com/news=243913/7-days-free-game-time-lords-of-war-behind-the-scenes-friday-update-arcade dla europy. Jednym działa , drugim nie ... ja tam jednak gry nie doładowuje bo w sumie też mi już szkoda czasu na to. Blizzarda gry mają ten swój świetny feeling co było wyczuwalne w wowie ale jednak 45 zł na miecha to mi szkoda , tym bardziej że to co chciałem obadałem a dodatek na razie odpuszczam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 dziala, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Na słabo zaludnionych serwerach lagi w (pipi), nie da się grać. Próbuję wejsć na BLa...HAHAHA! 2636 miejsce w kolejce, nawet nie potrafi okreslić czasu przewidzianego na wejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Nie ma szans dostać się na Burning Legion przed jutrem Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Może i dobrze, że postanowiłem z kupnem dodatku odczekać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 spoko jak naxxrammas wchodził do heartstona były cyrki co dopiero przy dodatku do WoW-a. nie pamietam żadnej premiery "onlinowej" gry blizzarda bez cyrków Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Gra jest na ten moment niegrywalna. Lagi jak s(pipi)ysyn,50 osób czających się na jednego mobka, zbugowane questy. Po prostu Blizzard w najlepszym wydaniu.Na Burning Onion kolejka f(pipi),a serwer i tak się posypał przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Najlepszy na razie jest ten quest, w którym należy zabijać/tagować ogry i nasadzać na nie chorągwie. Masa ludzi poluje na nie+ kilka mobków ma evade na starcie Co chwilę jakis bot płacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) Najlepszy na razie jest ten quest, w którym należy zabijać/tagować ogry i nasadzać na nie chorągwie. Masa ludzi poluje na nie+ kilka mobków ma evade na starcie Co chwilę jakis bot płacze. Ja moim warkiem miałem problem przez brak aoe to się spiknąłem z monkiem i on cały czas robił obrotówkę w miejscu respa Garnizon za to mi się bardzo podoba.Wysłanie paziów na misje jest wkręcające w przeciwieństwie do tego obesranego pet battle z pand. Ja odpuszczam na chwilę obecną 3500 ludzi w kolejce na płonącą cebulę to przesada. Edytowane 13 listopada 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 No mnie po użyciu hearthstone to garnizonu wywaliło w powietrze i postać się zawiesiła , nic nie jestem w stanie zrobić . Może blizzard mnie odblokuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 2 gości z mojej gildi się tak zablokowało nad garnizonem i jak próbowaliśmy im dać summona z lockiem to nam się garnizon zbugował Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Na jakich serwerach gracie? U mnie już brak polaków i sami czesi więc jako że dostałem tego boosta na 90lvl mam zamiar uciekać stąd jak najszybciej na jakiś dobry serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi