Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) Moim "rodzimym" serwerem jest Terokkar, gdzie mam Draenei protection warriora PvE i Troll frost mage'a PvP. Obie postaci na 90. Od niedawna przeniosłem się i najpewniej tam się zadomowię na Burning Legion, gdzie leveluję (obecnie w Northrend) mojego Undead protection warriora. edyta: odradzam Terokkar, zwłaszcza Hordzie. Stosunek Alliance : (w)horde na serwerze to 8:1. Edytowane 13 listopada 2014 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Kurde szkoda jedynie mi reputacji i transmogów na postaci bo dość sporo zbierałem no ale coś za coś. Granie z czechami to najgorsze co mogło mi się przytrafić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Burning Onion(Legion).Dużo zarówno ogarniętych rodaków jak i typowego plebsu,który zapewnia rozrywkę na czacie Bardziej Polskiego serwera nie uświadczysz.Mój main warrior zwie się Kutanator na Burning Legion.Horda ofc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Ja zawisnąłem w powietrzu po wzięciu fly patcha. Na szczęscie wystarczył relog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 U mnie już brak polaków Toż to wymarzona sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 U mnie już brak polaków Toż to wymarzona sytuacja Też tak uważałem aż poznałem Czeskie community.Szkoda postaci ale psychicznie z tymi podludźmi nie idzie wytrzymać . Po za tym teraz nawet zalogować się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 To jest parodia. Nawet stojąc w kolejce wali mi disconnecty i rzuca na koniec kolejki. Chu.j ci w dupe blizzard. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 To jest parodia. Nawet stojąc w kolejce wali mi disconnecty i rzuca na koniec kolejki. Chu.j ci w dupe blizzard. To nie przez Blizzarda. Jacyś "hakierzy" przeprowadzają atak DDOS na serwery Blizza i stąd te wszystkie komplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 Atak jest na serwery hamburgerów,więc nie ma to związku z europejskimi serwerowniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 A mi się udało wbić po godzinie. Teraz był restart i bez kolejki się wbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 Atak jest na serwery hamburgerów,więc nie ma to związku z europejskimi serwerowniami. Ok, myślałem, że dotyczy to i naszego kontynentu To Blizz daje ciała w takim razie Ale pewno ludzie są mocno spragnieni wrażeń, Pandaria pod koniec była chyba jeszcze gorsza od Cataclysmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 Nie idzie grać z takimi kolejkami Pierwszy rzut chyba zaskoczył samą ekipę z Blizzard, bo dzisiaj po raz pierwszy udało mi się w miarę bez problemowo dostać na Burning Legion. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) Ja się dostałem koło 11 na burning onion, po godzinie gry dostałem dc i powrót na koniec kolejki.Teraz to nawet strony www nie działają i jest kolejka na klienta battlenet Edytowane 15 listopada 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) Przecież to się w głowie nie miesci. Partacze nie spodziewali się tego, że wszyscy, którzy zakupili dodatek będą chcieli w niego zagrać? Nie pamiętam aby kiedykolwiek na moim gównianym serwerze stały kolejki do gry (tzn. kiedys realmy nie były połączone). Amerykanie naprawdę wierzą w te ataki DDOS czy zostało to napisane z sarkazmem? Dzis wracałem ok godziny 14 do garnizonu kiedy nagle zawisłem w powietrzu (mogłemw wyczuć smród gówna bo wczesniej garnizonowy HS mi się zawiesił....). Pomyslałem "okej, shit happens", przeładowałem grę i wiszę nadal. Stwierdziłem, że wrócę później hahaha. 2006 w kolejce... edyta: 2/3 serverów mam oznaczone na czerwono jako "locked". edya 2: w dodatku serwery były dzis wyłączone od 5.00-9.50. No (pipi)a co ja mam robić w tym czasie ze swoim życiem? Edytowane 15 listopada 2014 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 15 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2014 bo wygodniej powiedziec ze ddos niz sie przyznac ze sie spartaczylo jak zawsze jest to spowodowane ze servery ktorych potrzebuja przez calosc trwania gry to jakies 3/4 tego co potrzebuja na premiere. mogliby wynajac na ten tydzien dwa wiecej ale po co zmiejszac sobie zyski. jakby ich obchodzilo zadowolenie klientow ja tam czekam az cyrki z serverami i bugi w grze sie naprawia bo po co psuc sobie przyjemnosc z gry. tak mi mikolaj przyniesie i bedzie co robic w przerwie swiatecznej Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Świetny jest ten dodatek. Po słabym Cataclysmie i MoP znowu chce się grać w Wowa. Iron Horde wymiata, masa świetnych questów przeplatana filmikami, które przypominają mi mój ulubiony quest line z wotlka z Angrathar the Wrathgate. Dodatkowo świetny pomysł z rozwijaniem garnizonu, czuję, że stracę tam sporo czasu. No i chyba po raz pierwszy mam ochotę bardziej na PvE niż PvP. Jednak Gul'dan czy Ner'zhul > jakieś Sha of anger czy inne mogushany. Jak by ktoś chciał pograć to piszcie, gram na Burning Legion nick Fruitpanda 96 prot warrior póki co. Obecnie 800 w kolejce e: horda Edytowane 16 listopada 2014 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Ciekawi mnie czy Blizzard ma zamiar zrobić coś z tymi serwerami, bo nie wiem jak to widzą oni, ale do końca miesiąca chciałbym jednak zagrać bez 2h kolejki Czuję, że moim mainem w WoD będzie levelowany przeze mnie prot warrior, Makkash. Również Horda. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Wątpię żeby coś zrobili. Ja jestem zaskoczony popularnością Burning Legion bo co się loguję to serwer zawsze locked, a na wielu innych jest medium czy nawet low. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 To chyba jeden z niewielu stricte polskich serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 To samo na burning blade przed dodatkiem nigdy nie było kolejek teraz w granicach 2-2.5k kolejki.Ale questy w porównaniu do MOP wykonuje się bardzo przyjemnie , po za tym klimat wciąga nosem te azjatyckie wariacje z MOP. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Ja dzis nie wylogowywałem się od szóstej przed strachem stania w kolejce i w końcu po 12h męki wylevelowałem swoją postać. Żadnych lagów dzisiaj nie uswiadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Lagów może być teraz mniej przez zmniejszenie max. ilości osób na serwerze. Z drugiej strony powoduje to,że kolejki na kilka tysięcy osób to normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 ile zajęło Wam wybicie 100 levelu? W mojej gildii "Siewcy Śmierci" (czerstwa nazwa btw) były setki w dwa dni od premiery dodatku. Podobno wystarczy questować i pęka w moment. P.S. Otrzymuję info "World server is down", macie podobnie? Mogę wybrać postać, ładuje grę i wyrzuca mnie do wyboru postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Ja kończę Frostfire Ridge i mam 93 z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 No ja już prawie 95 a dopiero robię Gorgrond. Questy robi się bardzo przyjemnie i dość szybko doświadczenie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi