SpacierShark123 1 476 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 96 lvl DK już nabity , jak dobrze pojdzie to i uda się jeszcze jakąś postać podbić do 100. Dodatek już kupiony na cdkeys i nic tylko czekać na napjerdalanko! Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Played 16h i 86 właśnie wpadł, bez żadnego rafa. Te inwazje są chore. I tak sobie przerwy robiłem instancami bo idzie się porzygać od takiego grindu, jak w jakimś azjatyckim mmo. Mój pierwszy szaman ever, ciekawe czy nie będę płakał, że tą klasę wybrałem do mainowania w legionie Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Z tymi cdkeys.com nie będzie problemu żadnego? Kupowałem na keyach, na G2A, ale cdkeys jakoś mnie omijało. A Legion za 120 zł to chyba najlepsza opcja. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ja tam kupiłem dark souls 3 i nie było problemów. Legion też tam zamówiłem, ale jeszcze nie rozsyłają kluczy nie preorderowych Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 No i po tygodniu u mnie wygląda to tak Myślę że to farmienie inwazji i powerleveling tym sposobem to zamierzony efekt Blizzarda żeby zachęcić ludzi do gry. Teraz myślę czy zrobić shamana czy może monka, potem zacznie sie farmienie raidów dla kasy i na kolejne WoW Tokeny powinno starczyć. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Blizzard chce aby kazdy mial ulatwiony start w Legionioe plus zachecic do levelowania altow (czyt. wiecej grania). Sie okaze ile contentu bedzie dostepne. Blizz zawsze duzo obiecuje, a wychodzi... jak zawsze 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Tak tylko, że oni olali wsparcie WoD aby pracować bardziej nad Legionem. Już teraz wiemy, że dość szybko dostaniemy mini raid + odświeżony Karazhan. Tierów raidowych ma być tyle co w Wotlk. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Kur*a nabileś aż 4 postacie od 0 do 100? Mi jak narazie udało sie z 72 na 100 dk i liczę że albo monka albo maga dobije. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Nethershardy jak mniemam znikną po wydaniu Legionu? Jeśli tak, to trzeba wykupić parę rzeczy od łowców demonów w obozowiskach niedaleko większych miast, sprzedają głównie sprzęt dla nowej klasy. Pytanie czy skrzynki legionu też znikną? Jak tak, to chyba muszę zrushować druida, mam go na 69lvl i szamana robionego wyłącznie na inwazjach na 63. Myślę nad zrobieniem jeszcze jakiegoś wojownika i czarownika, aby móc dropić ze skrzyń odpowiednią plate i cloth armor. Nie bardzo ogarniam jak przydzielany jest exp za wrogów na inwazjach, zdarza mi się tłuc infernala przez pół minuty i dostaję za niego ułamek maksymalnego expa, a czasem jak puszczę na szybko fireballa na dogorywającego mobka, to dostaję stosunkowo więcej punktów. No i muszę ogarnąć jakiś sprzęt do shamana, bo ze skrzynek dropią mi te same rzeczy, a łachmany na torsie wciąż z pierwszych lvli :I Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Skrzynki radze zostawic na 100lvl i dopiero wtedy otwierać. A co do mobów, wystarczy że raz dasz hita i masz full expa więc lepiej biegać po prostu i tagować moby jakimś AoE i się chować = profit. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 ja sie juz prawie 2 tygodnie swietnie bawie Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Przyznam, że zapowiedź tej klasy była głównym bodźcem dla mnie, aby zainteresować się WoWem- Illidan był zarąbistą postacią w strategiach i jedną z najbardziej wybijających sie we wspomnieniach, no i te etapy z Nagami... Swoją drogą- jako że już grasz łowcą- coś szczególnie warto kupić za te Nethershardy? Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 kurna tyle piszecie o tym wowie, że kusi mnie, żeby wrócić niemiluchy Wy! Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Wróciłem i nie żałuję, blizzardowi naprawdę zależy i to widać Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ostatnio grałem na cataclysm, nie pogubię się po powrocie? Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jest prosciej niz bylo. Teraz to praktycznie mam polowe barow pustych bo jest sporo mniej umiejetnosci ktorych sie uzywa Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Troche. Bylo dosc duzo zmian. Jednak dosc szybko zaczniesz lapac co i jak. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 A potem będziesz solował Cata raidy Cytuj
ornit 2 943 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ja kupiłem abo na dwa miechy z zamiarem powrotu do WoWa na dodatek. Znudziło mi się po dwóch godzinach. Dodatku nie kupię, poleveluję sobie tylko wszystkie postacie do setnego poziomu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Zachciało mi się jeszcze jednej postaci Tym razem padło na monka i... nawet nie wiedziałem że monk ma swoje własne questy które dają buffa na godzine który dodaje 50% expa więcej. Na razie wbiłem 90lvl bo tylko do tego działa RaF, teraz trzeba w końcu skrzynki nafarmić bo mam aż 4. Aha, nie mogłem wymyślić jakiegoś sensownego nicku więsz wyszło takie coś: Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 >Anno domini 2016 >używanie titan panel Co poszło nie tak Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) Co ja czytam, 4 postacie na setce w parę dni. Straszna ta gra się zrobiła Poniekąd rozumiem zabieg, więcej graczy pogra w legion znacznie szybciej, ale jak przypomnę sobie walkę do 40 poziomu i pierwszego mounta to po prostu łezka w oku. Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Moldar Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Pierwszy mount o mamuniu co to była za radość, a potem sie popsuło jak od 20 lvla sie dało mieć i to za jakieś marne grosze. Nie mowie ze gra ma byc teraz jakaś hardkorowa, ale sa jakieś granice przyzwoitości. Popatrzyłem na gameplaye z tego dodatku z rożnych klas i jest prawda ze odkroili znacznie ilośc przydatnych skilli/spelli, hunter to używa 3 na krzyż i elo żadnej mechaniki ale sam legion to jakos mnie przyciąga zwłaszcza fabularnie, jestem ciekaw jak to sie wszystko potoczy w koncu burning legion to taki odwieczny problem swiata warcrafta. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Fabularnie jak na mmo to poradzili sobie całkiem całkiem. Co rusz jakieś wstawki, a i misję są ciekawe. Niestety wszytko ma swój koszt, a w wowie nazywa się to fazowanie. Ja zrobiłem questy, a znajomy nie i przez to widzieliśmy się tylko na minimapie, w grze nie, prawie takie no Mans Sky Mój pierwszy Mount to byl na 43 poziomie, ostro marnowałem kasę wcześniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi