Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

ostatniego prepa jakiego kupiłem to ten przy wotlk xd grałem ten starter i po 20 minutach gry mnie to odrzuca ;/

Gość Orzeszek
Opublikowano

nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd

Opublikowano

Teraz to nie ma problemu z zaczynaniem od setki bo klasy maja bazowo z 5 skilli z ktorych sie korzysta a reszta dochodzi z nowego kontentu (artefakty czy pvp talenty). Ja dzisiaj wtluklem 102 level i nie moge sie doczekac az z roboty wyjde zeby dopakowac mojego Strom'kara <3

Opublikowano

No wlasnie ktos zaczynal od razu o tej polnocy? Bo chyba tym razem im sie to udalo jakos ogarnac. Pamietam na premiere wod to w kolejkach sie po 3 godziny siedzialo, chyba ze teraz po prostu mniej ludzi wrocilo :frog:

Gość Orzeszek
Opublikowano

pamiętam start burning crusade jak w outlandzie były kolejki do mobów przez kilka dni bo nie nadążały się spawnować xd

Opublikowano

nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd

Możesz od razu DK wybrać, nawet jak nie masz innej postaci na koncie i trzaskać od krucjaty. Kwestia czy Ci klasa pasuje.

Wczoraj do północy robiłem i po 12 na chacie pojawiały się informacje, że levele się odblokowały i w ogóle, więc chyba poszło dobrze.

Opublikowano

Grałem wczoraj od północy do czwartej nad ranem, prawie 102 lvl, Halls of Valor zrobione. Żadnych lagów ani bugów. Questuję w grupie, ale Holy paladynem da się spokojnie expić nawet solo - moby padają na kilka strzałów. Order Hall i quest ze zdobywaniem artefaktów świetny, w moim przypadku to była podróż do Dragonblight, potem Tirisfal Glades. Warto też zabawić się w odkrywcę, bo po Broken Isles porozrzucane jest mnóstwo skrzynek z artifact power. Start dodatku uznaję za udany :P

Opublikowano

JezuChrystePanie ile opcji :obama:  :banderas:  :fsg:  :exact:

6MbzQdI.jpg

TYr6KfO.jpg

Tym razem tak na serio cały dzień będę kombinował nad stworzeniem postaci. Ciekawe czy fryzjerzy też mają jeszcze inne opcje.

Gdyby w którymś updacie zrobili tyle samo kategorii dla innych ras...

Skoczę se na rower i będę przez te 20 kilometrów myślał o tym co dziś w nocy będzie się działo.

Opublikowano

Możesz od razu DK wybrać, nawet jak nie masz innej postaci na koncie i trzaskać od krucjaty. Kwestia czy Ci klasa pasuje.

Wczoraj do północy robiłem i po 12 na chacie pojawiały się informacje, że levele się odblokowały i w ogóle, więc chyba poszło dobrze.

Demon Hunter startuje na 98.

Te boosty i tak daja pseudo szkolenie z roli DPS zanim wypuszcza cie w swiat.

Opublikowano

Pół godziny robienia postaci tylko po to, żeby potem ubrać ją w ciuchy które wszystko zakrywają. Chociaż u DH mają ciągle gołą klate z tego co mi się wydaje.

Wieksza zabawa niz z tworzeniem jest z transmogami teraz. Sam czaje sie na jakis leather set piracki.
Opublikowano (edytowane)

O tym mówię, zamiast się bawić w kreator postaci (u fryzjera i tak można wszystko zmienić) to lepiej czaić się na jakiś spoko transmog. Sam praktycznie stoję tylko w orgri w transmogu sephirotha i co chwilę mi ktoś coś pisze na pw ;D

@Bielik,jesli kupisz battlechesta to tak.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano (edytowane)

Na dniach chyba kupie wpierw prepaid 2 miechy, czyli bede miał wersje gry aktualną do WoD tak? No i pytanko ile teraz cała gra zajmuje na dysku?

@wojnar co jeśli wrócę do starego konta na którym miałem cata?

Edytowane przez Bielik
Opublikowano

Granie z polaczkami :(

Uważajcie żeby Was nie okradli. Też zaczynałem na Burning Legion, jednak znajomi grają na Chambers więc i tutaj lecę z koksem.

I jak coś to można się spotkać forumową ekipą, niezależnie na jakim serwerze jesteśmy poprzez Premade Group. Oczywiście tylko Horda albo tylko Alluchy.