Labtec 3 646 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Bardzo ciekawy easter egg na dzien dobry czy to takie dzien dobry jak to od lich kinga jest? Byla Aerith ale Koroud zostal teraz dodany Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Ten klimat, muzyka i questline w Val'Sharah Blizzard sie w tym dodatku nie bawi z herosami azeroth, padaja jak muchy Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Jak mniemam lokacje skalują się do poziomu naszej postaci? Obecnie (czyt. wciąż) robię Stormheim i ten miks nordyckich klimatów i zaginionych technologii mnie dość rozpierdzielił, czegoś takiego się nie spodziewałem. Szkoda, że można mieć tylko jednego Demon Huntera na serwer, chciałem pokazać znajomemu pierwsze misje, a tu nawet pobawić się w kreatorze nie da Może za parę dodatków się znormalizuje. Są jakieś dobre miejsca do robienia golda? Myślę nad natrzaskaniem tego dość, aby nawet token kupić. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Ten klimat, muzyka i questline w Val'Sharah Blizzard sie w tym dodatku nie bawi z herosami azeroth, padaja jak muchy Era herosów skończyła sie po w3. Tak mówi sama historia warcafta. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 m.facebook.com/1037229549630561/photos/p.1210172699002911/1210172699002911 Jaka koszulka Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 Już myslałem żeby isć do sklepu...ALE trzymam się dzielnie!!! Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 To juz bedzie troche przerażajace bo nawet w pracy będę "grał" w wowa Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Ja myslalem przez chwile nawet nad TeamViewerem, ale za duzo ostatnio roboty mam Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Haha apka mi starczy, troche słabo byłoby grać na kamerze skierowana w moja stronę xD Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Apka juz dostepna, mozna spokojnie w pracy wysylac roboli na misje e; mainuje rogala w tym dodatku, niebo a ziemia w porownaniu do warriora jezeli chodzi o damage i utility. Jakie ja akrobacje musialem robic zeby ubic rare/elity na warku a tutaj to praktycznie schodza ciut wolniej niz normalne moby jak odpale cd. No i jak robilem instance to ok 120-140k dps a dalej za mna 60-80k dh czy dk. Tylko czekac na nerfbat Edytowane 7 września 2016 przez teddy 1 Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Też mainuje rogala, assassination ma lipny AoE odkąd poisony nie robią damagu, ale na single-targecie spokojnie idzie zdublować inne klasy Burst (jeszcze w połączeniu z BLem) kosmiczny, garota + rupture z vanisha + Vendetta (niższy cd z artefaktu) + szybszy bleed + Kingsbane = recount wybucha. Do tego finta i cloak of shadows dla redukcji dmg, self-heal co pół minuty, kidney shot + kick i można zyć Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 nie chce mi sie od zera zaczynać postaci bo to jest mega nudne, a wskoczenie odrazu na 100 level imo trochę wrzucenie na głęboką wode i zbyt duży natłok informacji. inaczej chciałbym powoli ale nie jestem cierpliwy xd Możesz od razu DK wybrać, nawet jak nie masz innej postaci na koncie i trzaskać od krucjaty. Kwestia czy Ci klasa pasuje. Wczoraj do północy robiłem i po 12 na chacie pojawiały się informacje, że levele się odblokowały i w ogóle, więc chyba poszło dobrze. Demon Hunter startuje na 98. Te boosty i tak daja pseudo szkolenie z roli DPS zanim wypuszcza cie w swiat. To jeszcze wracając do tematu- jest teraz opcja w kreatorze zrobienia se trialowej postaci- masz ileś tam minut/godzin na przetestowanie danej klasy(z wybraną specjalizacją) na setnym poziomie, jest ponoć samouczek na statku powietrznym i potem robisz dodatek... Pod warunkiem, że zamienisz trialową postać w normalną za pomocą tokenu na 100lvl(chyba każdy go dostaje przy kupnie Legionu?). Ja powolutku dopiero 108 i 1/2 lvl, w Val-sharah zrobiony główny wątek ( ), teraz poboczne i może od razu skoczę do Suramaru, bez Highmountain, bo jest tam pewien zarąbisty wierzchowiec o ogromnych możliwościach w kwestii budowania loreu własnej postaci... No i stylowy. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Jaki ten ost jest genialny https://youtu.be/RS4iN_MqMTc?t=5m16s e: val-sharah jak dla mnie najfajniejsza strefa z najlepszym jak dotad quest linem, zobaczymy jak w suramar bo zaczyna sie troche rozkrecac i wyglada ze bedzie tam sporo rzeczy do roboty Edytowane 7 września 2016 przez teddy Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Prawda, muzyka przygrywająca jest jeszcze bardziej epicka niż zwykle Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Póki nie mam legionu wystarczy mi to Od 1:30 Akurat jak wybieram postać i mam loading to ten fragment się załącza, zawsze mam ciary. Z innych ciekawostek, w zeszłym tygodniu poleciał mi w końcu Ashes of Al'ar Edytowane 7 września 2016 przez wojnar Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Gratki za mounta, tez zaczynam polować na rzadkie, tylko te 2 procent szans stopu mnie troche przeraża Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 No ja juz prawie 50 razy i Al'ar jeszcze nie dropnal, wiec możliwe ze niedlugo, Polecam Rarity addon, zlicza wam ile raz juz mob/boss został zabity dla mount/pet 1 Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 RNG to RNG. Pamiętam jak w WotlK w Zul Gurub po 34tym razie wyleciał mi raptor a po kolejnym resecie tygrys. Karazhan farmiłem 22 razy nim wpadł mi konik. Onyxia też cos około tego jesli wliczyć WotLK. Rivendala już nie zliczę ile razy biłem aż w końcu dałem sobie z tym spokój. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Ostatnio duzo pracy wiec nie mialem jakiegos poscigu do 110lvl, kazdy zone pokolei robie, Azuna ostatnia ale nie skonczylem jeszcze, wbilem lvl110, patrze a tu dopiero Legion sie zaczyna Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Contentu jest sporo, a wiadomo ze bedzie tylko więcej dzisiaj karazhan czy jakos na dniach ? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Shiet, drugi zestaw world questów od Withered zrobiłem i znowu nie dropło Torn Invitation. Jakby komuś się udało, to po zrobieniu chyba czterech 12h misji w hubie będą mogli zdobyć przezarąbistego wierzchowca: Mi się w czwartek subskrypcja kończy i nie wiem czy gdybym jutro jakimś cudem dostał kolejny zestaw, to coś bym zdążył ugrać. Oby do następnego lata nie wywalili go z gry, bo nie chcę go przewalić jak łosia. Możliwe, że spróbuję jeszcze zrobić achievementa za Throne of Thunder, dostaje się fajnego pterodaktyla, tylko do tego trza min. dwóch osób już na wyzwanie z pierwszym bossem. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 No ja juz prawie 50 razy i Al'ar jeszcze nie dropnal, wiec możliwe ze niedlugo, Polecam Rarity addon, zlicza wam ile raz juz mob/boss został zabity dla mount/pet 52 razy i jest (plus pochwale sie odrazu kilka innymi ciekawymi mountami co uzywam 2 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ja jestem miłośnikiem różowego tygrysa, jakież to było męczące aby go zdobyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi