wojnar 1 892 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ostatnio zdobyłem tańczącego niedźwiedzia. Szkoda że nie lata, to byłby mój ulubiony mount. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 Shiet, drugi zestaw world questów od Withered zrobiłem i znowu nie dropło Torn Invitation. Jakby komuś się udało, to po zrobieniu chyba czterech 12h misji w hubie będą mogli zdobyć przezarąbistego wierzchowca: Dziś zdobyłem liska, świetny mouncik ;D Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 To przy okazji powiedz, czy jesteś Horde/Alliance, bo na wowhead widuję informację, jakoby to był quest tylko dla niebieskich i nie wiem co o tym sądzić. Mi się subskrypcja skończyła i odświeżę na następne wakacje, zużyję token na 100lvl na pandę maga lub coś podobnego, będzie świetnie pasowało do powyższego lisa... Jak go zdobędę :I Swoją drogą widziałem spekulacje na YT o następnych dodatkach(po Draenorze) i idea portalu do czasów sprzed tego całego syfu, plagi, odwiedzania tych miejsc z fajnymi nazwami, ależ mnie chwyciło. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 No to dzisiaj zaczyna sie legion, ciekawe czy uda sie chociaz jednego bossa ubic xd Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Normal pokonany, cenarius i xavius troche trudniejsi niz pozostala reszta bossow, glownie ze wzgledu na koniecznosc wiekszej koordynacji raidu. Polecialy mi chyba 4 itemy, w tym jeden 870ilvl wiec nie jest zle. Teraz powrot na mythici z nowym gearem Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Raid z randomami czy gildia ? Ja z ziomeczkami zatrzymalismy sie na drzewku taktykę znamy ale cos nie do konca to wychodzi Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 I w końcu, po 30 dniach craftowania... zrobiłem Sky Golema. Zawsze chciałem go mieć bo lubie mechy ale jak zobaczyłem że na moim serwie na AH stoi po 140k golda to go wystawiłem. Jak się nie sprzeda w ciągu 24h to jutro go "ujeżdżę". Właśnie mniej więcej przez ostatni miesiac wchodziłem do gry tylko żeby ogarnąć crafting i koniec. Legionu na razie nie kupuje bo po pracy w ogóle mi się jakoś nie chce w nic grać. 2 Tokeny kupione w razie czego, aktualny abo mam do połowy listopada. Zobaczymy, może jeszcze mnie coś natchnie. Cytuj
sebiks 0 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ile golda kosztuje token na miesiac gry? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Wydaje mi się że na każdym realmie mogą być różne ceny. Na Chamber of Aspects kupowałem za 68k golda. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 https://wowtoken.info Tu jest trochę informacji, zbierają dane, wykresy robią. Cena na każdym serwerze w danym regionie jest taka sama, ale już na przykład u nas kosztuje około 68k, w Stanach 36k :I, a w Korei 140k :I I jeśli dobrze zrozumiałem, w przeciągu 24h ceny mogą się wahać u nas w zakresie ~5k. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 (edytowane) wkręciłem sie w wowa gram rogalem i tego mi brakowało, ma świetny gameplay i najprostsze levelowani i bicie mobów daje frajde. Pytanie, interesuje się zabranie golda na token do gry w wowa aktualnie z tego co widze to taki token kosztuje 63,000 golda, pytanie": chodzi o 63 szt złota i tam setne to brąz? czy to 63 patyny? Edytowane 2 października 2016 przez Orzeszek Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Nie rozumieje, musisz mieć 68k golda przynajmniej na moim serwerze burning cebula, dla wprawnego gracza z rozwinietymi profesjami zrobienie takiej sumy to żaden problem, aczkolwiek ja tam wolę cieszyć się grą niż stresować czy dam radę uzbierać gelda na grę. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 63 sztuki Golda za tokena xD to ja bym mógł grać do końca świata i jeszcze trochę. To ja może lepiej napisze słownie cenę żeby dało się zrozumieć. Aktualna cena tokena to: Sześćdziesiąt osiem tysięcy sztuk złota. Ja zarabiam Golda na tailoringu i engineeringu, robię różne plecaki i goblin glidery. Wszystko schodzi jak świeże bułeczki. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 a ok XD, ale rozumiem ze te 63k golda jest kwotą do uzbierania, teraz mam chyba 36 level postaci i mam chyba z 50 golda uciułane. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Jak nie bawisz się w jakieś profki i nie farmisz mats'ów to raczej nie widzę nabicia tych 63k , ja mam obecnie 110lvl + mase altów( w tym kilka w granicach 100 lvl) i mam może z 30k golda , bez farmienia. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ja mam jeszcze 20 pocket fel spreaderow, liczę że cena do listopada pójdzie w górę no aktualnie to tylko jakieś 200k golda bym na tym zarobił ;/ Gdzie moje miliony?! Na wybicie 600lvla profek wydałem jakieś 50k golda. Każdym altem wbilem każda możliwa profesje na Maxa dzięki draenor crafting czy jak to się zwie. Teraz dopiero mi się to zwraca. Bez tego nie ma szans na wbicie takiej ilości złota. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 rano wpadł 50ty lvl chyba nie było przyjemniejszego lvlowania przez cały okres wow-a miałem przerwe od czasu Lich kinga, no i chłonę te "nowości" od czasu cataclysmu. już nie mogę się doczekać wejścia na blasted lands i przejścia na outland Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Mam nadzieje ze grasz na pve serverku, bo czasami trudno wbijac questy na pvp kiedy zabijani sa npc non stop bo sa w granicach lvl-i 50-70 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 gram na burning cebula chyba pvp narazie bez cyrków, pod czarną górą miałem śmieszków tylko lvl 110 i zabijali kazdego kto chciał przejsc a tak to kulturka Cytuj
musoil 47 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Wow 2 na One'a, ma ktoś info jakieś? By się ponawalało tym rogatym gosciem na padzie. Not enough rage! Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Wow2 ? Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 kolega chyba pijany albo niespełna rozumu Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Nostalrius wraca 17 grudnia: serwery pve i pvp ze zmigrowanymi postaciami. Serwery dla osob ktore chcialyby zaczac od zera dopiero w przyszlym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi