Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

Ktoś chętny od dodatku na granie? jak tak jaki serwer, ja przebywam w strefie komfortu na burning onion, dajcie znac wcześniej to boosta z preorderu skorzystam na ew nowy serwer

Opublikowano
W dniu 1.07.2018 o 19:08, Orzeszek napisał:

Ktoś chętny od dodatku na granie? jak tak jaki serwer, ja przebywam w strefie komfortu na burning onion, dajcie znac wcześniej to boosta z preorderu skorzystam na ew nowy serwer

Wracam chyba na BFA. Również Burning Cebulion - horda.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Dziś odbieram preorderpacka, to te 4 allied races będą dostępne od startu?

robie priesta jak coś jako maina.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano
3 godziny temu, Orzeszek napisał:

Dziś odbieram preorderpacka, to te 4 allied races będą dostępne od startu?

robie priesta jak coś jako maina.

Musisz zrobić wszystkie chaptery questów + mieć wbitą reputacje na exlated.

Jeśli będziesz boostować to zrób najpierw postać 100lvl na class trial - przejdź scenario, tepnij się HSem do garrisona i skończ pozyskiwanie artefaktu. Dzięki temu będziesz mieć garrison na 3 lvlu - łatwa farma golda.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Ojezu robienie reputacji ;( dostałem wylewu przy levelowaniu w legionie przez te 4 krainy a suramaru to woogle wywalone jajca

Opublikowano

W sumie każdy dodatek mi się podobał(oprócz MOP , klimat kompletnie mi nie siadł) ale jednak podobnie jak u was najlepsze wspomnienia mam z TBC gdzie potrafiły 2-3 moby dać tak mocno w kość że trzeba było kombinować jak je pokonać używając nawet potki(nie pamiętam już kiedy ostatnio leczyłem się potkami) . Tak jak BOA pewnie będę ogrywał samemu na serwerze BL bo jednak lubię ogrywac dodatki chłonąc fabułe tak chętnie bym "przeszedł" klasyka w grupce . 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Już wbiłem preorder sobie pudełkowy, po booscie na 110 lvl gra prowadzi nas na exodar z wylotem na argus, Mamy turbo wprowadzenie do class hallu, jeden artefakt który jest dopasowany do specjalizacji. 

Gram, holy priestem i na te chwile nie ogarniam tej postaci xd totalny papier, bicie mobow to katorga.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Panowie, jak najszybciej się ubrać? potrzebuje 890 item lvl instancje czy jakieś proste raidy?

Opublikowano
12 godzin temu, SpacierShark123 napisał:

Boosta dostaje się tylko kupując BOA z oficjalnego sklepu blizzarda? 

Zajrzalem na jedne z popularniejszych sklepow z kluczami i:

"Uwaga! To produkt premierowy, zawartość dodatku będzie dostępna w dniu premiery 21.09.2018 r.
Po dodaniu klucza uzyszkasz natychmiastowy awans postaci na poziom 110."

Opublikowano

Forumku, rozkminiałem żeby stworzyć w BfA forumową gildię. Będzie for fun, ale nie ukrywam że docelowo jestem zainteresowany raidowaniem na normalu wzwyż. Nick na Burning Legion to Makkash, protection undead warrior. Piszcie na Makka #2448 jeśli chcielibyście podpisać listę.

Opublikowano

Jak tam zmieniacie Maina na BOA? Obecnie na 110 wbity mój main Rogal plus Death Knight , Mage , Monk , Demon Hunter . Obecnie dobijam paladyna i zastanawiam się nad przejściem z rogala na paladyna . Nie chciało mi się bić poziomu bo zawsze leciało się te same krainy ale jak przypomniało mi się że blizzard wprowadził scaling plus mogę ominąć HP w outland i od początku uderzyć na Northrend no cudeńko . Jutro wraz z prepatchem sprawdzę Rogala Outlaw i jak dalej będzie tak randomowy przez te kostki to wskoczę na Paladyna bo jednak tauren w platynowej zbroi z wielkim młotem i tarczą robi .

Opublikowano

Zmieniam maina na Blood Death Knighta którego właśnie dociągam do 110 poziomu (odpuszczę gearowanie przed samym dodatkiem). W odstawkę za to pójdzie mój Protection Warrior który był moją główną postacią w WotLK i MoP, chociaż i na niego przyjdzie czas. Nie sądzę że dam radę trzymac jednocześnie więcej niż te 2-3 postaci, więc na upartego odkurzę mojego starego Frost Mage'a i będę próbował ugrać coś w PvP.

Nie koncentruję się jednak na postaciach, a na tym żeby end-game'owy content BfA robić na bieżąco: do Legionu dołączyłem jak zaczynano już raidować Antorus przez co ominął mnie cały raid content. Pocieszam się troszkę Mythic dungeonami, ale to nie jest to. Najlepiej czuję się na przedzie raidu i tego chcę w najdchodzącym dodatku jak najwięcej (zwłaszcza, że wychodzi na to że tankowanie utrudnione będzie przez zmiany w treath).

Gość Orzeszek
Opublikowano

No ja cisnę swojego undead priesta w BoA, a od jutra albo dziś wieczora będzie można już zjarac w prepatchu terdrasill