Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

w sensie broni artefaktowych? tak, po pre patchu są do bani dropią już lepsze.

Opublikowano

Gracie razem gdzies wszyscy czy tak sobie tylko tutaj piszecie? Nie zdazylem wbic 110 przed BoA i nawet legionu skonczyc nie zdaze a boosta nie chcialem uzywac. Ehh te wakacje.

Gość Orzeszek
Opublikowano

>szukaj jakiegoś fajnego mounta do zdobycia

>sprawdź, że dropi w raidzie ahn'qiraj

>przedostań sie do silithus przez 45 minut bo nie znasz nowych połączeń transportu

>nie ustaw raid na 25 osób i mythic

>szansa na drop niemal zerowa

>JEST WYDROPIŁ!!!

>doczytaj, że mounta można używać tylko w silithus XD

Ja w wowie 2018r

Opublikowano

To mounty z AQ to dosc czesto dropia. Rzadkim byl czerwony (jest za to achievement).

Taki aby nim jezdzic sobie po swiecie wystepuje rowniez, ale trzeba zrobic caly quest-chain zwiazany z otwarciem bram do AQ(40). Nie wiem czy mozna jeszcze ten quest w ogole zrobic.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Polecam sekcje komentarzy XD

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

Potwierdzam, Sylwana żaden tryhard a teksty pokroju sjw to imo naprawdę nietrafione, tak samo Jaina jest dobrze pisana. Woogle blizzard dobrze pisze postacie tragiczne.

Opublikowano

Jako, ze niedlugo sprzedze 1.5 miecha w domu to wykupilem sobie abo na 3m (wychodzi srednia tyle co na alledrogo i innych, a cala kasa idzie do Blizza).

Porobie sobie stare raidy, moze dokupie dodatek i wyleveluje i porzuce standardowo ;P

Teraz upgradeuje heirloomy... geezas, szkoda, ze nie moge na jednej postaci upgradeowac wszystkiego jak leci, tylko musze bawic sie pod dany typ zbori.

Ringa to chyba nigdy nie zdobede :D

Opublikowano

Upgrade heirloomów to studnia bez dna. Nie wiem czy wylevelowałem chociaż połowę z dostępnych, a już poszła prawie cała kasa ze sprzedanego tokena.

Swoją drogą spróbowałem klasy Demon Huntera i przyznam że całkiem przyjemnie się nim tankuje chociaż na 103 brakuje mi czasem konkretnego AoE pokroju Shockwave czy Death and Decay.

Opublikowano

O jezu ale ta horda to dauny xD gdyby nie lepsze raciale to człowiek by dawno zrobil faction change a tak to trzeba się męczyć. Blizz chyba za nimi nie przepada jeżeli chodzi o historie 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Więcej graczy statystycznie gra hordą. No ale są przecież g r e y morally

Opublikowano
4 minuty temu, Orzeszek napisał:

Więcej graczy statystycznie gra hordą.

Myślę że w marginesie błędu.

Wybór Hordy lub Alliance miał realne przełożenie przed łączonymi serverami wszędzie tam gdzie stosunek graczy przechylony był na jedną z frakcji (u mnie na Terokkarze jest to 3:1 na korzyść Alliance). W dobie mieszania postaci na serwerze i tak grasz jak Ci się podoba i gdzie Ci się podoba. Same frakcje zatraciły nieco swojej tożsamości.

Opublikowano
2 godziny temu, teddy napisał:

O jezu ale ta horda to dauny xD gdyby nie lepsze raciale to człowiek by dawno zrobil faction change a tak to trzeba się męczyć. Blizz chyba za nimi nie przepada jeżeli chodzi o historie 

Dlatego light Draneie mają aktualnie najlepszą umiejętność pod PVE (średnio 4% dpsu więcej w czasie encountera niż inne rasy) oraz Void Elfy, które dzięki racialowi również bardzo pomogły.

Blizz powoli to wyrównuje.

Opublikowano

Ja gram horda glownie z powodu, ze na ally nie ma Taurenow, a to moja ulubiona rasa w WoWie, a gnomow nie moge po prostu zniesc :D

Ogolnie jakos klimat Orgr/TB mi bardziej pasowal od IF/SW.

Jak zaczynalem w 2005 to chcialem grac horda, ale znajomi grali Ally, wiec rollnelem NE.

Teraz w Classicu sytuacja sie powtorzy - znowu Ally, a poaltuje sobie przy okazji jakiejs tam jako horda.

Gość Orzeszek
Opublikowano

A z wyjściem dodatku odblokują mi się wszystkie rasy sprzymierzone czy trzeba grindowac te reputacje?

Opublikowano
3 godziny temu, Orzeszek napisał:

A z wyjściem dodatku odblokują mi się wszystkie rasy sprzymierzone czy trzeba grindowac te reputacje?

Musisz grindować, ja wlaśnie wbijam exalted dla lighforge dranei i void elfow.