Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie kusi powrot do alliance bo:

DUocBIrWAAAg3yg.jpg

:banderas:

No ale szkoda mi postaci na ktorej mam troche tytulow nawalone, kasy, achievementow. Levelowac od nowa mi sie nie chce, zrobilem preorder wiec nie mam boosta a wydac 150zl za faction change (i pewnie przydalby sie transfer bo na BL hordy jest 100k wiecej niz alliance) mi sie nie widzi. Jak zyc :smutas:

Gość Orzeszek
Opublikowano

w warszawie jakie do(pipi)ane plakaty wow-a są, nawet nie wiedziałem, że taki marketing pompują do gierki, od overwatcha takiej pompy nie widziałem

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

przystanek autobusowy koło zachodniego w jedną strone jest oklejony jak przymierze na niebiesko, drugi naprzeciwko w drugą strone na czerwono jako horda xd mam kartofel zamiast telefonu może jakoś w weekend ogarnę dobre foty

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

No fajna ta wojna o lorderon, trochę końcowy cinematic meh/10 no ale czekam na lunch dodatku, jaki to jest banderas ze pokrywa się z świętem w polszy :fsg:cały dzień będę napierdalał. 

Oczywiscie gazowanie przymierza blightem mega przyjemne :)

Opublikowano
W dniu 8.08.2018 o 10:16, teddy napisał:

Mnie kusi powrot do alliance bo:

DUocBIrWAAAg3yg.jpg

:banderas:

No ale szkoda mi postaci na ktorej mam troche tytulow nawalone, kasy, achievementow. Levelowac od nowa mi sie nie chce, zrobilem preorder wiec nie mam boosta a wydac 150zl za faction change (i pewnie przydalby sie transfer bo na BL hordy jest 100k wiecej niz alliance) mi sie nie widzi. Jak zyc :smutas:

Chodz na Defiasa - duzo Polaków, świetna ekonomia serwera. Ogólnie zrobiłem void elfa maga i teraz tak dobrze mi sie pyka, że aż nie wiem czy nie zostanę tutaj na cały BFA.

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie kupił BOA polecam pre purchase w cdkeys.com gdzie z kodem(-5% dostępny dla każdego na facebooku wystarczy email podać) wyszło mi 37e za te wersje . Obecnie zaczyna się robić ciężko wyrwać zwykłą wersje w dobrej cenie a tutaj już te 3-4 dni przed możemy zrobić sobie allied rasy i nauczyć się grać nową klasą z Boosta.

Gość Orzeszek
Opublikowano

ale mnie wkuwia suramar, ostatni raz bawie sie w taki grind reputacji.

Gość Orzeszek
Opublikowano

suramar ma chvjowe questy, nie dość, że trackery prowadzą cię zupełnie gdzie indziej niż trzeba to do questów potrzeba farmić te yeb aną mane za każdym razem. teraz latam i szukam 350 many o świecie ;/

Opublikowano

No ja suramar całe przeklikałem nie wsiąkając w fabułe bo zbyt mocno mnie męczyła . Teraz jeszcze i tak muszę zrobić achievement by zdobyć rasę nightborne . U mnie z boosta poleciał shaman tauren i teraz muszę pofarmić MARK OF HONOR co obecnie jest dość mocno uciążliwe bo z tego co widzę jedyną opcją jest wygrywanie BG a wcześniej szło je wbijać na WQ.