Raptor 226 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 W dniu 17.05.2019 o 16:46, Banan91PL napisał: Dlaczego ? Bo Community i "serwer" nie za bardzo istnieja juz. Wszystko jest anonimowe i kazdy ma kazdego w dupie. Joinujesz z innymi randomami, teleportujesz sie do dungeonu/raidu, malo kto sie odzywa, a potem rozchodza sie i tyle. To nie jest juz MMO za bardzo. 2 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Zaczynam mieknac i chyba sobie wezme 28 i 29 sierpnia wolne w pracy by grac (ostatni raz zrobilem to na premiere GW2) :F W srode sobie popracuje z domu bo i tak obstawiam, ze ciezko bedzie ruszyc od 12ej. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Tyle ludzi :O World PvP również żyje Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Bardzo chętnie zagrałbym w klasycznego wowika. Undead warlock zawsze grany u mnie był. A tą gierke można było nawet odpalić na doniczce Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 Ktos sie dostal do bety? Jak wrazenia? Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 Jest opcja jeszcze się do niej dostać? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Cztery tygodnie do premiery, jakies dwa do rezerwacji nazw postaci..., a list serwerow jeszcze nie ma... milo by bylo jakby sie pojawily w tym tygodniu :F Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ktoś oprócz Raptiego wpada jeszcze na Classic? Ja sprawdzę na pewno. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Xd jakoś ostatnio blizzard dał mi 3 dni gry wowa. Totalnie mi michałek opadł, wpadłem do nazjataru to moby mnie tak mocno biły, ze spasowałem, miałem guwno ekwipunek i nie szło grać. Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) A daj żyć, mnie najbardziej w(pipi)ia to fabularyzowane, obowiązkowe wprowadzenie do krainy (wprowadzenie do Warlods of Draenor brrrr). Robienie jakiś (pipi)questów żeby na dobre rozpocząć zabawę, wszystko podane jak na tacy, oczywiście dla każdego jesteś "champion" albo "hero". Z łezką nostalgii pamiętam jak wbiłem w Borean Tundrę i każdy miał mnie w (pipi)u, musiałem robić jakieś questy i swobonie eksplorowałem krainę. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Na klasyka czekam jak na zbawienie, w obecnego wowa nie gram, bo to szrot dla mnie i żadne mmo.Oczywiście pewnie się człowiek odbije, klasyk wymaga znacznie więcej czasu, ale liczę, że chociaż deadmines zrobię Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja jestem ciekaw jaka różnica będzie między privatami a tym co zrobił blizzard.Grałem swojego czasu na privach na classicu i dungeony były trudne, widząc ludzi grających w betę to tam to był totalny easy mode.Niestety blizzard potwierdził, że dane które mają są prawdziwe. Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja tego Classica mam zamiar kosztować po trochu. Nie mam presji na robienie end-game'u, a z tego co pamiętam to nawet proces levelowania był w starszych WoWach ciekawy. Wiecie czytanie questów, zbijanie się w grupy i potrzebny i wciągający crafting. Liczę też, że serwery będą zamkniętymi społecznościami, bo teraz nawet nie wiem kto na moim serwerze jest kim. Kiedyś znałem najlepsze gildie, świetnych graczy, a teraz? Idź pan w (pipi). Liczę, że Classic ostatecznie wyleczy mnie z retailu, bo zbyt wiele dawałem mu szans. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja tego Classica mam zamiar kosztować po trochu. Nie mam presji na robienie end-game'u, a z tego co pamiętam to nawet proces levelowania był w starszych WoWach ciekawy. Wiecie czytanie questów, zbijanie się w grupy i potrzebny i wciągający crafting. Liczę też, że serwery będą zamkniętymi społecznościami, bo teraz nawet nie wiem kto na moim serwerze jest kim. Kiedyś znałem najlepsze gildie, świetnych graczy, a teraz? Idź pan w (pipi). Liczę, że Classic ostatecznie wyleczy mnie z retailu, bo zbyt wiele dawałem mu szans.Classic na bank ci się spodoba, tam crafting znacznie ułatwia expienie, zdobywanie Golda oraz ma jakiś sens.Druga sprawa to społeczność, tam czujesz że grasz w mmo.W ciężkich questach zawsze ktoś pomoże, ludzie rzucają ci buffy na prawo i lewo.Nie ma głupich dungeon finderow więc nikt nie płacze i wyrzuca słabszych graczy, ogólne złote czasy wowa. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Classic jest juz dostepny w launcherze i mozna sciagac. Dodatkowo ma byc jakis open stress test dla wszystkich 8go. Co do Craftingu, nie wiem jak pomaga z xp w Classicu, ale spoko. Moze pod katem golda ta. Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Expienie = ułatwia expienie? Wycraftowany gear nie był śmieciem, który wyrzucasz po pierwszym, lepszym queście Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 W sumie tak, ale tylko low level stuff. Juz na 50+ to slabo bo wiecej golda/czasu stracisz niz to warte. Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Te 50 leveli to będzie masa czasu. Ciekawi mnie czy Blizzard pójdzie kiedyś za ciosem i zrobi legacy servery dla oddzielnych dodatków. Czy może poprowadzi Classic linią dedykowanych dodatków, opartych jednak na starych zasadach gameplayu? Dałbym wiele aby wrócić do Cataclysmu, IMO złotego okresu między tym co było a co jest obecnie. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Krafcenie troszkę pomagało przy zdobywaniu leveli, czasem fajny stuff mozna było sobie zrobić. Ale na max lv to crafting sprowadzał się do tego, by zrobić sobie helikopter w pierwszym dodatku, a reszsta stuffu wypadało w dungach na 25osób Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Jesli Classic bedzie mega sukcesem to rozwaza BC i WOTLK, nic wyzej. WOTLK byl zlotym okresem dla WoWa, potem juz lecialy suby w dol. Pierwsze 40-45leveli jest porownywalne w sumie z pozostalymi 15-20 w czasie. Najwieksze schodzy wlasnie kolo 50ki sie zaczynaja. Cytuj
Paolo de Vesir 9 095 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 (edytowane) @oFi Mowa jest o Classicu, ale craftowany gear z większości dodatków jest akurat dobrym gearem (np. w WotLK BS mógł tworzyć itemki na 264 ilvl, czyli normal 25). Edytowane 2 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Lich King już niestety mnie odtrącił. Ta nowa klasa kompletnie popsuła balans i nagle wszyscy zaczeli tą klasą Knight biegać (czy jak ona tam się nazywała). Burning Crusade na zawsze w serduszku i walka z Ilidianem, a w podstawce walka z tym takim grubasem w wulkanie (nie pamiętam nazwy). Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 W Classicu (jeszcze przed 1.12) troche czasu spedzilem biegajac w Dragon Scale setcie, ktory sobie wycraftowalem. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: @oFi Mowa jest o Classicu, ale craftowany gear z większości dodatków jest akurat dobrym gearem (np. w WotLK BS mógł tworzyć itemki na 264 ilvl, czyli normal 25). Wiem, tylko wtrąciłem, że w BC to się nadawło tylko do kosmetycznych rzeczy. A w classicu pamiętam rzeczywiście coś tam fajnego można było wykrafcić na wyższych levelach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi