Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warriorra sie najgorzej lvluje. Silny w pvp i potrzebny zawsze na tanka. Najlepiej sie leveluje huntera. Z drugiejnstrony duzo hunterow masz na kazdym serverze. Podobnie jak rogue. Druidemmda sie tankowac niektore rzeczy ale i tak prawie zawsze gorszy niz warrior. Za to fajnie sie lvluje druida, tylko na koncu i tak zostajesz healerem.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Pytanie jak bedzie wyglądać gameplay i cyferki po premierze, imo wątpie by było to doświadczenie 1 do 1 na dłuższą mete.

z mojej perspektywy fajnie by było podbuffować jakieś skrajne niegrywalne buildy do poziomu może nie tier 1, ale tier 2 by wprowadzić jakieś urozmaicenie w sosie waniliowym, no bo jak piszecie, kazdy wie juz jak grać, w co inwestować a w co nie, idzie sie po sznurku i jedynym „prawidłowym buildem” imo jakieś przełamanie rutyny by sie przydało

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Nie spodziewałbym się jakiś drastycznych zmian. Classic powstał, aby oddać Vanille w jak najwierniejszym stopniu. Mam nadzieję, że idąc za ciosem doczekamy się dalszych legacy serwerów, chociażby tego TBC. Mocno tęsknię za raidowaniem w Cataclysmie. :( 

Gość Orzeszek
Opublikowano

prepa kupiłem <3 ja napierdalam od północy o ile sie wbije na serwer.

Opublikowano (edytowane)

Wstałem rano, przed wyjściem do roboty wchodzę na Shazzrah->5k osób w kolejce, czekanie ~1h. Nie jest źle. Jak wrócę z pracy, zrobię obiad, pobawię się z kotem, poczytam newsy i może po 3h uda mi się zalogować.

Sprobowalem tez Morgraine. Wszedłem bez problemu ale tak jak mówią ludzie na forach te nowe serwery przemienią się w pustynie.

Edytowane przez ornit
Opublikowano (edytowane)

Na Shaz wbiłem w 8 minut jakoś przed 30 minutami. Pięknie wygląda ten żyjący chat, pełna kultura. Widać, że ludzie cieszą się i czekali.

Co do serverów które miałyby umrzeć: zakładam, że tak jak wcześniej Blizz oferował będzie darmowy transfer z tych bardziej zaludnionych realmów.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano (edytowane)

Czy wszyscy to okaże się za 3 miesiące. Wiadomo, że hype mocno, ale z drugiej strony w retailu (w zależności od źródła) raiduje na normalu i wzwyż od 10%-30%, więc potencjalnie co 5 osoba sprawdza co obecny WoW ma najlepszego do zaoferowania. Reszta zostaje z (pipi)owym levelingiem i PvP bez resilience.

Pytanie czy classicfagi będą chciały rezygnować z porządnego end-game'u na rzecz leveling experience z vanilli?

Edytowane przez Paolo de Vesir
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

niech te serwery ogarną lepiej bo już prawie 24h  na cycach leżą

Edytowane przez Orzeszek