Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

no ja gram na rppvp czy innym parpararrara i 5689 w kolejece i 350min oczekiwania

Opublikowano
13 minut temu, Moldar napisał:

Ja tam na RP i bez kolejek.

Jak sprawa ma się z tym RP? Rzeczywiście ludzie wczuwają się w swoje postaci + odpowiedni język? Sam myślałem nie dać szansy takiemu serverowi, zwłaszcza że nie cisnę po max level tylko dla funu.

Opublikowano (edytowane)

W starym wowie RP jak najbardziej się zdarzało, ale najczęściej trzeba odwiedzać takie miejsca jak tawerny, kościoły itp. W goldshire często działy się cuda i bywały ciekawe historie.

Ciężko powiedzieć jak będzie teraz, póki co wszyscy zachłyśnięci klasykiem i po prostu poziomują.  Dużo osób też wybiera RP ze względu na mniej toksyczne community po prostu.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj jak odpaliłem o 16:00 WoWa to czekałem w kolejce na Shazzrah równe 4h. Dziś o piątej server był medium i wszedłem bez queue (ale środa wiec pewnie konserwacja się szykuje). W ogóle wbijam wczoraj a tu typy, których od WoTLK nie widziałem się do mnie odzywają :D

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Ja zbytnio nie czułem hajpu, bo nagrałem się na privach w classica ale wiadomo xd
Poczytałem forumka, znajomi grają no ta ja też muszę xd
Mamy 10 rano a ja jestem 2k w kolejce...
To jak będę chciał casualowo jak człowiek pograć koło 17 to który będę 25k?...
Classic taki dobry

Gość Orzeszek
Opublikowano

Jeszcze jest srodek tygodnia, w weekend będzie dopiero kolejkowanie

Opublikowano (edytowane)

Ktoś planuje przeprowadzkę? Ja szczerze mówiąc miałem czasu tyle, żeby pograć przez chwilę i wbić 3. lvl. Myślę, że reroll na mniej popularny server nie będzie złym pomysłem, zwłaszcza, że planuję pograć w ten weekend.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

Za chwilę wpada pierwsza 60 na świecie i akurat padło na mój serwer xd co za no life

Ale typ dobry na samą końcówkę puścił 

Szanuję 

Opublikowano
13 godzin temu, Il Brutto napisał:

Wladnie wpadla. Gosc chyba ani jednego questa nie zrobil, tylko grindowal magiem.

W vanilla ani za pol roku nie bedzie mogl tak szybko ta metoda wbic.

Gosc na calego abuseowal layering - zero downtime na farminie mobow.

Jak tylko ubil to robil jump na inny i tak w kolko.