Opublikowano 27 sierpnia 20195 l O huuuuuy ale się rzucili, Shazzrah? Ja dzisiaj już nie odpalę, ale jutro poganiam troszkę za mobkami.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Ja tam na RP i bez kolejek. 5 godzin pograne i dopiero 8 poziom. Ludzi tyle, że ciężko się robi misje. No ale ogólnie cudo, jakie bfa jest żałosne przy tym.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Jak cos to mozna zawsze sciagnac https://remotedesktop.google.com/home i odpalic na telefonie sobie desktopa w pracy z 2-3 godzinki przed przyjsciem do domu
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l no ja gram na rppvp czy innym parpararrara i 5689 w kolejece i 350min oczekiwania
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l 13 minut temu, Moldar napisał: Ja tam na RP i bez kolejek. Jak sprawa ma się z tym RP? Rzeczywiście ludzie wczuwają się w swoje postaci + odpowiedni język? Sam myślałem nie dać szansy takiemu serverowi, zwłaszcza że nie cisnę po max level tylko dla funu.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l W starym wowie RP jak najbardziej się zdarzało, ale najczęściej trzeba odwiedzać takie miejsca jak tawerny, kościoły itp. W goldshire często działy się cuda i bywały ciekawe historie. Ciężko powiedzieć jak będzie teraz, póki co wszyscy zachłyśnięci klasykiem i po prostu poziomują. Dużo osób też wybiera RP ze względu na mniej toksyczne community po prostu. Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez Moldar
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Ja wczoraj jak odpaliłem o 16:00 WoWa to czekałem w kolejce na Shazzrah równe 4h. Dziś o piątej server był medium i wszedłem bez queue (ale środa wiec pewnie konserwacja się szykuje). W ogóle wbijam wczoraj a tu typy, których od WoTLK nie widziałem się do mnie odzywają Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez ornit
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Ja zbytnio nie czułem hajpu, bo nagrałem się na privach w classica ale wiadomo xdPoczytałem forumka, znajomi grają no ta ja też muszę xdMamy 10 rano a ja jestem 2k w kolejce...To jak będę chciał casualowo jak człowiek pograć koło 17 to który będę 25k?...Classic taki dobry
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Można się było tego spodziewać, jest jednak sporo serwerów bez kolejek. Ale tak, koło 17 będziesz miał dokładnie to co napisałeś, 25k w kolejce i jakieś 500 minut oczekiwania Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez Moldar
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l No ja co wchodzę jestem 10-25tyś w kolejce więc od razu wyłączam bo szkoda czasu. Może za miesiąc się pogra jak ludzie się rozejdą bo obecnie jest to niemożliwe.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ja dopiero 10 poziom, ciężko się robi questy, tyle bydła dookoła. Jednak jest fun, więc już tylko odliczam godziny do deadmines
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ktoś planuje przeprowadzkę? Ja szczerze mówiąc miałem czasu tyle, żeby pograć przez chwilę i wbić 3. lvl. Myślę, że reroll na mniej popularny server nie będzie złym pomysłem, zwłaszcza, że planuję pograć w ten weekend. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Jak pisałem. Na RP bez kolejek, że wam się chce czekać w tych kolejkach
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Na razie 25lv (na Shazz). Mysle, ze do 28 dobije max 30 i bedzie juz wolno szlo bo nie bede mial czasu za duzo na granie. Co do kolejek... TeamViewer w komorce zalatwia sprawe
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Za chwilę wpada pierwsza 60 na świecie i akurat padło na mój serwer xd co za no life Ale typ dobry na samą końcówkę puścił Szanuję
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Wladnie wpadla. Gosc chyba ani jednego questa nie zrobil, tylko grindowal magiem.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l O je.bany wlasnie chcial skasowac postac ale nie mogl tego zrobic bo ma maile w skrzynce i teraz ludzie mu beda wysylac maile zeby nie usunal xD
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 13 godzin temu, Il Brutto napisał: Wladnie wpadla. Gosc chyba ani jednego questa nie zrobil, tylko grindowal magiem. W vanilla ani za pol roku nie bedzie mogl tak szybko ta metoda wbic. Gosc na calego abuseowal layering - zero downtime na farminie mobow. Jak tylko ubil to robil jump na inny i tak w kolko.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l No ten layering jest głupi strasznie ale z drugiej strony Gdyby nie on to do dziś bym się nie zalogował. XD
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, Raptor napisał: W vanilla ani za pol roku nie bedzie mogl tak szybko ta metoda wbic. No właśnie w szoku jestem, że sie udało tak szybko. Jaki jest standardowy czas na 60 dla wprawionego gracza? 2 miesiące solidnego grania?
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Speed run byl chyba 4dni 20h czy jakos tak. Standardowy zjadacz chleba ok 2 miechow pykania (do 3ch).