Skocz do zawartości

World of Warcraft !

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość serwerów (ale tak naprawdę lwia część) miała wczoraj status full, więc nie dziwię się, że ciągle jest co robić. :D Ja swojego Priesta na Shaz oleję jednak, bo moja gildia z retailu i tak przeniosła się na inny realm. Tam rolnę sobie jakiegoś castera zapewne.

Gość Orzeszek
Opublikowano

przymierze jest nudne. Ja sobie już Classica odpuściłem xd no fajnie, powspominałem, ale czas już wrócić do "normalnych" gierek.

Opublikowano

Gadałem właśnie z ziomeczkiem z pracy nt. tego jak Classic stawiał na hybrydowość i w sumie mi się troszkę smutno. :frog: Niby w Classicu był tylko jeden build, ale sama gra pozwalała na hybrydowanie. Mogłeś być średnim DPS-em, ale np. wspomagać healerów na raidach (nie mówię z doświadczenia, tylko z opowieści). W retailu dopiero jest sztywno: warrior fury MUSI mieć dwie dwuręczne. A jakbym chciał jednoręczną albo 1h i 2h w offie? Nie da się. Teraz jest sztywniej niż kiedykolwiek.

Chyba się już całkowicie wypalam jako wowowicz. :( 

Opublikowano
5 minut temu, Orzeszek napisał:

przymierze jest nudne. Ja sobie już Classica odpuściłem xd no fajnie, powspominałem, ale czas już wrócić do "normalnych" gierek.

Może i nudne ale przynajmniej nie trzeba oglądać orgrimaru który wygląda gorzej niż guwno :lapka:

Gość Orzeszek
Opublikowano

No ogrimmar jak hub tragicznie zaprojektowany i wygląda jak guwno z powbijanymi patykami, ależ sie zagotowałem jak mi jako nieumarły zabrali undercity :[

Za to brill to czysty sex

• 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ja swoje już przegrałem w wowie, fajnie było przez ten tydzień i starczy, mroczny pasażer zaspokojony.

Opublikowano

Nie chce mi sie tego ciagnac na chwile obecna bo nie ma nawet battlegroundow. Beda w nastepnej fazie dopiero a ta bedzie za kilka miesiecy. Troche lipa ze wypus czaja w takich samych przedzialach czasowych jak wtedy. Czekam na tbc.

Opublikowano

43 lvl. Gram codziennie 2h. Gildia rajduje, ja może znajdę jakiegoś spota jako rezerwowy. Jaram się nadal cały czas. Dobrze, że sezonowcy już odpadli.

Opublikowano

Gram gram, 31 warrior i 45 mag. Wprawdzie poczatkowy entuzjazm juz minal i o ile dwa tygodnie temu bylo tak:

9dtiqt2iy2l31.jpg

Tak teraz jest juz "a jak bedzie wolny weekend to popykam". No dociera jaki to jest grind ale co poradzic skoro dopakowywanie swojego mini avatara daje tyle satysfakcji. I bardzo podoba mi sie podchodzenie malymi kroczkami. Nie planuje np. zabic ragnarosa tylko wbic 30lvl, zdobyc berserker stance, zdobyc whirwlind axe, wbic 40, wbic mounta. Nie tak jak na retailu ze tylko raidy sie licza.

Szkoda tylko ze tyle uber nolifeow juz ma 60lvle i bis, dlatego preferuje levelowac w instancach. No i jednak warrior > mag. Tankowanie to jednak duzo fajniesza zabaw niz spamowanie blizzardow przerywane novami w rotacji.

• 2 tygodnie później...