Opublikowano 3 stycznia 200817 l "Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D
Opublikowano 4 stycznia 200817 l http://www.plotek.pl/plotek/1,79592,4807200.html zadziwiajaca jest siła mediów . Wydaje się ,że nawet z goowna zrobią cukierek .
Opublikowano 5 stycznia 200817 l a w następnej edycji, ponoć ewa sonet, jej cyce będą pokazywać pewnie po godzinie dwudziestej siódmej
Opublikowano 5 stycznia 200817 l "Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D Czekam na limitowaną edycję dvd
Opublikowano 3 marca 200817 l Gdyby ktoś nie wiedział, to ruszyła kolejna edycja BB - wraca Jola R., wraca Gulczas, pojawiają się inne mniej lub bardziej znane osoby. Owned.
Opublikowano 3 marca 200817 l Powaznie???? znowu na tv4??? dajcie jakiegos linka zebym mogl free online to "dzielo" obczaic.
Opublikowano 3 marca 200817 l Ale ja mam nadzieje ze w EXTRA pokaża materiał Sashy pod prysznicem, co? xD A ogółem to 90% ludzi nie znałem z tyvh "vipów". Ostro.
Opublikowano 3 marca 200817 l Ale ja mam nadzieje ze w EXTRA pokaża materiał Sashy pod prysznicem, co? xD Hehe sasza fajna suczka, tez mam nadzieje na jakies materialy z pod prysznica ;] <pjona dla wszystkich onanistow> xD
Opublikowano 3 marca 200817 l Kolejna edycja programu Big Brother będzie podzielona na dwie części: w pierwszej (nazwanej Big Brother VIP) wystąpią znane gwiazdy showbiznesu, a w drugiej - tej "właściwej" - wystąpią osoby wyłonione poprzez casting. Big Brother VIP rozpocznie się w najbliższą niedzielę, czyli 2 marca. Wśród uczestników ma się znaleźć m.in. Sasha Strunin (wokalistka zespołu The Jet Set), Jarosław Jakimowicz (aktor ) i Piotr Gulczyński (znany już Wam zapewne z pierwszej edycji BB). Big Brother VIP ma trwać 5 tygodni (do 6 kwietnia). Wraz z jego zakończeniem i ogłoszeniem wyników do domu Wielkiego Brata wejdą osoby które wygrały casting lub BB Wyścig. Ta część programu będzie mieć swój finał w czerwcu. W programie Big Brother VIP w roli mieszkańców występują: * Albert Sosnowski (bokser); * Angela Kolicova (rosyjska aktorka, znana z serialu "Fala zbrodni"); * Jarosław Jakimowicz (aktor); * Jolanta Rutowicz (znana już wam z Big Brother 4.1); * Katarzyna Brodowska (piosenkarka); * Marcin Miller (lider zespołu Boys); * Marcin Najman (bokser); * Piotr Gulczyński (pewnie go też znacie z programów Big Brother 1 i Bar 4: Złoto dla Zuchwałych); * Sasha Strunin (wokalistka The Jet Set). Wymienione powyżej 9 osób będzie przebywać w Domu Wielkiego Brata przez pięć tygodni, od 2 marca do 6 kwietnia. W ostatnim dniu ich pobytu spośród nich wyłoniony zostanie zwycięzca (lub zwyciężczyni), który(a) otrzyma jako nagrodę ekskluzywne zegarki warte 50 tysięcy złotych. W tym samym dniu do Domu Wielkiego Brata wejdą "normalni" uczestnicy którzy wygrali kasting do programu Big Brother 5 lub BB Wyścig. Program będą prowadzić Jakub Klawiter i Małgorzata Kosik.
Opublikowano 3 marca 200817 l Jozin z bazin rowniez tam jest Myślałem, że to taki żart ale po oglądnięciu dzisiejszego odcinka nic mnie już nie zaskoczy
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l BB to pic na wodę, kumpel wysłał zgłoszenie i żadnegp odzewu. A wygrałby! :nonie: Edytowane 8 kwietnia 200816 l przez _Globus_
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l Autor O! Coś się dzieje :] http://www.notsobigbrother.pl/bigbrother/1...72,5111588.html
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l Od początku mi wyglądał na takiego, który do powiedzenia ma niewiele, ale się napier'dala zamiast dyskutować ;D
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l Autor Haha, dokładnie. Moja pierwsza myśl - "jakiś ku.rwa morderca z Wołomina, tudzież Pruszkowa".
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l nie zdziwiłbym sie gdyby producenci Wielkiego Brudasa umówili się z tym kolo ,że ma zrobić to i to . Celem oczywiscie podniesienia oglądalnosci .
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l hehe niewiele sie pomyliłem http://www.notsobigbrother.pl/bigbrother/1...72,5113840.html
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Oczywiście, że z premedytacją go tam wpuścili. To nawet ja widziałem od razu, że gość jest rozchwiany i może się okazać, ze z bani szyby będzie rozbijał. Kastingowe psycholożki też pewnie to widzieli.
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Jeden z chłopów był dziewczynką. Ogólnie rzecz biorąc chu,je muje dzikie węże Edytowane 13 kwietnia 200816 l przez ragus
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l No, dodatkowo ma dziewczynę, która była chłopcem. To się nazywa dobrana para. http://www.notsobigbrother.pl/bigbrother/1...72,5095855.html
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Autor Niesamowity zwrot akcji w "warcholskiej aferze": http://www.notsobigbrother.pl/bigbrother/1...72,5117086.html
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Lol kur.wa poziom rozmów w tym programie tych ludzi jest doprawdy żenująco niski, co jak co ale w poprzedniej edycji tam tak nie było, jeszcze nigdy nie widzialem takiej bandy kretynów, nie mam pojęcia skąd oni ich biorą. Edytowane 14 kwietnia 200816 l przez kopaa