xXxAliVexXx 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Mam problem z jednym achivmentami a mianowice "Cloud Cover" trzeba tam przejsc poziom "Cloud City Trap" w hełmie żolnierza Imperium i nie moge juz probowalem na wszystkie sposoby i nic Drugimi achivmentami z ktorymi mam problem sa achivmenty gdzie musze pokonac np. Qui Gonem Darth MAula nic w tym dziwnego nie bylo ale kiedy mam achivment pokonac Anakina Darth Vadserem i to robie achivment mi sie nie pokazuje ;/ Mam wersje LEGO Star Wars The Complete Saga Dzieki za pomoc Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Mam problem z jednym achivmentami a mianowice "Cloud Cover" trzeba tam przejsc poziom "Cloud City Trap" w hełmie żolnierza Imperium i nie moge juz probowalem na wszystkie sposoby i nic Drugimi achivmentami z ktorymi mam problem sa achivmenty gdzie musze pokonac np. Qui Gonem Darth MAula nic w tym dziwnego nie bylo ale kiedy mam achivment pokonac Anakina Darth Vadserem i to robie achivment mi sie nie pokazuje ;/ Mam wersje LEGO Star Wars The Complete Saga Dzieki za pomoc 1. Dajesz Free Play dochodzisz do pierwszego automatu z hełmami, zakładasz potem START - Exit Game i Save - Achievment jest twój. 2. Te achivmenty za pokonanie kogoś musisz zrobić w Arcade w Cantinie. Przy czym do zrobienia tego achievmenta potrzebne ci są 2-pady. Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Autor Opublikowano 9 listopada 2008 Dzieki Dzieki a co do 1 to nie sadzilem ze to takie banalne ;p Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Autor Opublikowano 10 listopada 2008 No i kolejny problem ;/ Przy zdobyciu ostatniego klocka złotego musze zdobyc 1 mln srubek w planszy NEW TOWN mam ich az 953 tys ale gdzie sa pozostale to nie mam pojecia Mam ktos jakies pomysly albo jakis filmik na necie bo kurde juz sie mecze pare godzin Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Znacie jakis sposob na kase by szybko kupic sobie upgrejdy na 2x/itp bo do fontanny to jeszcze daleka droga . Grajac normalnie latwo uzbieram sobie 2mln na 2x, potem bedzie trudniej na pozniejsze mnozniki btw. gra jest znacznie trudniejsza i dluzsza niz Lego IJ pod wzg 100% czy aczivow Edytowane 1 lutego 2009 przez signap Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) zawsze możesz wpisać kody. nie blokują achivów ale zabijają przyjemność z grania na olinecenter masz mój poradnik http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-...al-Trilogy.html Edytowane 1 lutego 2009 przez Kroolik Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Wg mnie lepiej 1 zakup przeznaczyc na mnoznik 2x, robimy sobie story na True Jedi i przy okazji kasa wpada 2x wieksza. Po skonczeniu trylogi bedzie iles tam studow. Wydaje mi sie ze lepiej przeznaczyc na odblokowane postaci by poszukac kitow, itp. Nastepnie pobawic sie w te 3 dodatkowe zadania na epizod (1mln, etap w 1h i cos tam jeszcze) a w miedzy czasie wlaczy sie god mode. Potem tego ducha i robic Nietykalnego Kroolik - nie ma czitow na te dodatki jak w Lego Indii - trzeba samemu kupowac je Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Autor Opublikowano 1 lutego 2009 PIERWSZYM zakupem musi byc x2 a potem juz leci z górki bo srubki tak szybko wlatuja ze masakra i to cala tajemnica ;p a ja ponowie moje pytanie o plansze NEWTOWN W LEGO STAR WARS COMPLETE SAGA jak ja zrobic zbieram 953k srubrek i brakuje mi 47k czyli cos na mapie wiekszego msze zrobic aby te srubki zdobyc i nie wiem co a jak na zlosc na youtubie nie ma tej planszy ;/ POMOCY !! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 A Krooliku probowales moze te misje latajace zrobic majac drugiego gracza? Ulatiwa to cos? Dobrym statkiem do tych zadan jest Tie ale dokladnie nie pamietm nazwy - szybko strzela 4 zielonymi laserkami jest bardzo zwinny Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Przede wszystkim grałem najmniejszym statkiem, bo zwinny i ciężko go trafić. Za każdym razem jak traciłem serducho to starałem się je odzyskać, bo bywają sytuacje, gdzie 2-3 serca tracisz w kilka chwil, więc jak nie masz kompletu to muka. Grałem BEZ drugiego gracza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi