Skocz do zawartości

Project Gotham Racing 4

Wojthas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to jest komplecik, ludzie pisac kiedy pasuje Wam ustawka, najlepsza bedzie chyba wieczorna pora i jakis weekendowy dzien moze? Wszystko do ustalenia. No i sa tam jeszcze jakies achy z kotem i mysza, nie wiem ile ludzi trzeba do zrobienia tego.

Opublikowano

myślę że najlepiej popołudnie/wieczór/noc, ewentualnie w weekend za dnia.

do kotów & myszy potrzebne są 4 osoby, po 2 na zespół. całość trwa dosłownie parę minut.

Opublikowano

Kazdy sie deklarowal, a teraz cisza w temacie, ktos chetny na zrobienie w ten weekend tych achow? Jak znowu nie uzbieramy osmiu, to mozna zrobic wszystkie poza Team Domination.

Opublikowano

jutro powinienem być osiągalny. w niedziele to najwyżej wieczorem. jak coś to możemy porobić koty i myszy albo inne rzeczy jeżeli się nie uzbiera wszystkich. najwyżej spróbujemy pojechać obcych, może się uda :)

Opublikowano

Siemano ;) Ja sie nie pisalem ale juz gralismy chwile i wpadlo pare achievementow;) od pewnego czasu jednak brakuje Team Domination... Jestem wolny praktycznie caly czas i chetny do grania w PGR'a wystarczy poslac PM albo uderzyc na dziadu.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poszukuję chętnych do zrobienia teamowych acziwmentów on-line:

First Timer

1-2 Finish

Team Domination

Team Leader

w przypadku braku chętnych do boostowania drużynowych acziwów, to wystarczy jedna osoba, która pomoże mi odblokować:

Strike a Pose

Giant Killer

Beat Bizarre

• 2 tygodnie później...