drk2 7 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 nie wiem czym wy sie tak podniecacie , graika taka sobie :] no nawet nie taka sobie bo slaba , gameplay tez jakis dziwny nic specjalnego shenmue na mnie wieksze wrazenie zrobilo a to gra z innej epoki ;] mogli sie bardziej postarac ;] Proste pytanie. Grałeś już? przeszedłeś? no to wszystko jasne. Na japonskim store pojawily sie DWA dema Ryu Ga Gotoku 3 . Teraz moze sobie juz zagrac i sie wypowiedziec Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Ściągnął ktoś już te dema? Domyślam się że same krzaki i słowa po angielsku nie ma, ale czy da się przez nie w miarę bezboleśnie przebrnąć i chociaż trochę zasmakować gry, czy w ogóle nie warto ściągać? Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Ściągnął ktoś już te dema? Domyślam się że same krzaki i słowa po angielsku nie ma, ale czy da się przez nie w miarę bezboleśnie przebrnąć i chociaż trochę zasmakować gry, czy w ogóle nie warto ściągać? zakrzaczone, przynajmniej maja japoński klimat 1 demo łażenie po miescie, jak sie domyślam mamy do spełnienia jakąś misję tzn. obicie komuś mordy po tysięcznych gadkach, odkrywamy też jakieś nowe umiejetności. Znaczy spotkałem kota polujacego na mysz w odpowiednim momencie przycisnąłem X i nasz drogi san namalował kotka..., no za(pipi)iste. 2 demo to gra randkowo-towarzyska w to mocny nie jestem i jeszcze po ichniemu, ale dostałem rachunek na 7000 czegośtam, choć panienka chętna nie była. co do gameplayu, ostatnio widziałem ładniejsze gry UDF i AC, ale jak rozumiem nie to ma być głównym gwoździem. Niestety nasz san biega trzymając gacie w rękach co imo wygląda naturalnie jeśli kiedyś próbowaliście lecieć do kibla w szlafroku, ale u mnie powodowało to napady śmiechu. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 7 stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 stycznia 2008 Ściągnął ktoś już te dema? Domyślam się że same krzaki i słowa po angielsku nie ma, ale czy da się przez nie w miarę bezboleśnie przebrnąć i chociaż trochę zasmakować gry, czy w ogóle nie warto ściągać? Da sie przebrnac ale tego dema ktore wazy wiecej nie warto sciagac ,drugie jest lepsze.Zagralem i...Flamingo dobrze napisal .Jedyne co moze ta gre uratowac to elementy rpg ktore mozna zauwazyc . Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Filmiki z dem: http://www.gamersyde.com/news_5712_en.html Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Nic specjalnego, czyli dla mnie żadne zaskoczenie, bo już po screenach i trailerach jakie widziałem dałem tej grze 7/10, a co. Kompletnie zero polotu, grafa jedynie dobra, ludzie zachowują się drętwo, niby chciano zrobić jakieś 'żywe miasto' wyszło strasznie sztucznie. Walki tragiczne, poprostu poprzednia dekada. Proszę nie porównujcie Yakuzy do Shemnue, bo te gry dzieli przepaść, Sega się skończyła czy tego chce ktoś czy nie... niestety. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Mi sie nawet fajnie gra. Chociaz daje demu tez 7, szczegolnie za oprawe, bo powinna byc duzo lepsza... Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 * bump * Wszyscy lub prawie wszyscy wiedzą już chyba jakie noty postawiło Famitsu, ale nie wiem czy wszyscy wiedzą jak oceniało Dengeki. Famitsu: 10/9/9/9 Dengeki: 90/90/95/90 Czyli mniej więcej tak samo: http://up2.viploader.net/pic/src/viploader589811.jpg - duża ilość mini-gier - dobra fabuła (poprowadzona w umiejętny sposób) - duża swoboda - współczesne wątki rodem z poprzednich dwóch części wplecione fabułę ; ciekawe wątki poboczne ( i historyczne), zaskakujące zakończenie Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Albo w finalnej wersji dużo poprawili albo Japończycy są dziwni Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 113 tys. sprzedane w dzień premiery w Japonii: http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=896 Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Yakuza 3 'TGS 2008' trailer http://gamevideos.1up.com/video/id/21933 http://www.gamersyde.com/stream_8933_lq_en.html Cytuj
izon 995 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Nigdy sie nie interesowalem tą serią a tu taki szok!! Toz to Shenmue nowej generacji! Dla mnie must-have.. Oj PS3 sie rozkreca:D Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Pierwsze dwie części są świetne, mam nadzieję, że trójka utrzyma ten poziom. I oto kolejna gra na liście ,,must buy" ^_^ . Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 jezeli bedzie jak z Yakuza 2 to czekamy do 2011 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 jezeli bedzie jak z Yakuza 2 to czekamy do 2011 Heh, dokładnie. Mam nadzieje, że tym razem wyrobią się szybciej. A sam trailer... mega pozytywne odczucia! Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Oby nie było tak jak z 2 bo nie wyrobie chyba... Dwie części na PS2 przeszedłem kilka razy i bardzo mi sie podobały, z trójeczką pewnie nie będzie inaczej Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 jezeli bedzie jak z Yakuza 2 to czekamy do 2011 Heh, dokładnie. Mam nadzieje, że tym razem wyrobią się szybciej. A sam trailer... mega pozytywne odczucia! EEE tam mega pozytywne odczucia - jakoś tak sztucznie, kartonowo. Woda ja z PS2, animacja umówmy się - taki karton Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Nie zauważyłem. Ilość detali, wykonanie postaci, czy te wszystkie mini gierki, na mnie to zrobiło spore wrażenie. Edytowane 10 października 2008 przez YETI Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Nie zauważyłem. Ilość detali, wykonanie postaci, czy te wszystkie mini gierki, na mnie to zrobiło spore wrażenie. Dokladnie. Do tego dodalbym ilosc postaci ktora przewija sie na raz na ekranie i za(pipi)iscie efektowne walki z uzyciem np kubla na smieci:D Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Czy tylko Ja zauważyłem, że Yakuza 3 się zmieniła? Przecież jeszcze rok temu gra działa się w Feudalnej Japonii, było demo na jap store i wogóle biegało się z kataną. Teraz patrze na trailer z TGS i widzę powrót do współczenych czasów :| Cytuj
froniu 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 tamta cześć to nie była 3 tylko takie 2.5 ta wersja co się dopiero pojawi to będzie pełno prawna kontynuacja Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Co nie zmienia faktu że z chęcia połozył bym łapki na Kenzanie też Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/41278.html - 20 min. materiał z gry. Teraz już jestem pewien, że kasa wydana na PS3 nie poszła w błoto Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 strasznie chaotyczny jest ten trailer, wolałbym 5 minut normalnego gameplay-u, ale zapowiada się ciekawie, może rzeczywiście do shenmue jeszcze daleka droga, ale dobre i to, zresztą zobaczymy jak zagramy Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 strasznie chaotyczny jest ten trailer, wolałbym 5 minut normalnego gameplay-u, ale zapowiada się ciekawie, może rzeczywiście do shenmue jeszcze daleka droga, ale dobre i to, zresztą zobaczymy jak zagramy Tej gry nie ma co porównywać do Shenmue, Yakuza to zupełnie inna gra (in plus IMO). BTW jak komuś się nie chce oglądać tych wszystkich scenek to ostatnie 5min trailera to sam gameplay Premiera zapowiedziana na Wiosnę 2009. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi