Opublikowano 27 września 200915 l http://www.n4g.com/events_tgs2009/News-401240.aspx TGS exclusive: Yakuza 3 will arrive at Europe in March Jeszcze wczoraj pobrałem to demo Yakuzy 3 z PSN JAP i mi sie spodobało tak że myślałem kiedy je przetłumaczą na angielski a tu patrze dziś i widze tego newsa no coś fantastycznego Edytowane 27 września 200915 l przez f5k
Opublikowano 27 września 200915 l Wpierw ten news z Gamikaze, a teraz to. Jesli te informacje sie potwierdza to bedzie to juz sie nie moge doczekac marca.
Opublikowano 27 września 200915 l A w Usa nie bedzie szybciej? bo przeważnie tak było, że najpierw stany potem europa nie. CHociaż i tak już moge zaczekać do tego marca.
Opublikowano 27 września 200915 l Lepiej poczekać na oficjalne potwierdzenie tych rewelacji. Chociaż myślę, że to prawda. Strasznie długo to im zajmuje...
Opublikowano 27 września 200915 l Lepiej poczekać na oficjalne potwierdzenie tych rewelacji. Chociaż myślę, że to prawda. Strasznie długo to im zajmuje... Na Yakuze 2 chyba dwa lata czekaliśmy.
Opublikowano 27 września 200915 l No wiem, ale myślę, że teraz mimo wszystko powinno odbywać się to szybciej.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Oficjalnie http://blog.us.playstation.com/2009/12/yakuza-3-marches-west/
Opublikowano 8 grudnia 200915 l No to slabo bedzie wygladal moj portfel w marcu przyszlego roku... Jeszcze czlowiek sie dobrze po swietach nie pozbiera a tu takie koszta sie szykuja...
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Oh shit Tez wybrali termin wszyscy......... Z jednej strony sie czlowiek cieszy, a z drugiej irytuje - bo nie wie na co sie zdecydowac: Yakuze 3, Red Dead czy God of War 3. Szkoda tylko, ze na Kenzana nie mamy co liczyc
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Yeah, chyba najlepsza wiadomosc tego roku. W koncu po tylu plotkach i niedomowieniach mamy jakies fakty. Najlepsze z wszystkiego, ze bedzie full jap. dub z napisami, czyli jak dla mnie najlepsze wyjscie. Juz nie moge sie doczekac kiedy zloze swojego pre-ordera. Gow3, HR, GT5 spadaja wiec na mojej liscie ''must buy'' i pierwsze miejsce dostaje RGG3. Warto bylo czekac, oj warto... Teraz tylko pozostaje liczyc na to, ze RGG3 sprzeda sie na tyle dobrze, by moglibysmy sie doczekac ''czworki''. Edytowane 8 grudnia 200915 l przez Paliodor
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Chcialem sciagnac demo, ale akos nie moge sie dostac na JP. PSN - co jest grane, tez macie problem ? EDIT: Juz dziala, pewnie cos wylaczyli na jakis czas. Sciagam demo - niebawem przekonam sie co to ta slynna Yakuza. Edytowane 8 grudnia 200915 l przez saptis
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Data wydania rzeczywiście niefortunna Ale Yakuze kupuję na pewno, bo przypomina mi oldschoolowe gry z PS2, no i Shenmue. Do tego ew. GT5 i można myśleć nad innymi.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Świetna wiadomośc, ale dla czego marzec?! Sorry ale GoWIII i FFXIII maja pierwszeństwo, Yakuza poczeka.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l A jak kupię 3 mam nadzieje że po zagraniu w Yakuzę poczuje się jak przy shenmue.......ah piękne czasy......
Opublikowano 9 grudnia 200915 l A jak kupię 3 mam nadzieje że po zagraniu w Yakuzę poczuje się jak przy shenmue.......ah piękne czasy...... Nie wiem czy grales w poprzednie czesci ale nie bez powodu mowi sie o serii jako o duchowym spadkobiercy Shenmue. Yakuza jest daniem w wielu aspektach bardzo podobnym (walki,QTE,eskploracja,mini gierki) ale doprawionym w swoim unikalnym stylu( fabula, pokreceni bohaterowie,klimat Tokyo). Ostatnio sie duzo mowi ze rynek japonski podupadl a ja w pierwszym kwartale 2010 widze co najmniej 3 jap. hity ktore imo sa must have !( wspomniana Yakuza, FF XIII, No more Heroes)
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Sciagnalem demo i zawiesza sie przy napisie Loading Now - tuz po poczatkowej scence z wybiegajaca z klubu kobieta. Postanowilem je pobrac ponownie, ale dalej bylo to samo. Zauwazylem, ze jak odpale demo na japonskim koncie to dziala jak nalezy, natomiast na polskim sie wiesza - ciekawe. EDIT: Okazuje sie, ze demo nadal sie wiesza na loadingu - niewazne na jakim koncie. Nie mam pojecia co jest grane, sciagalem dwa razy, nigdy nie mialem problemow z zadna wersja demu, a tu takie cos. :confused: Edytowane 10 grudnia 200915 l przez saptis
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Yakuza 3 jednak z angielskimi głosami? http://www.ps3site.pl/yakuza-3-bez-japonszczyzny/30025/#more-30025
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Czytalem tego news'a dzisiaj rano i nie ma to jak zepsuc sobie humor ledwo co sie dzien zaczal. Mam nadzieje, ze oprocz angielskiego dubu dadza tez mozliwosc wybrania japonskiej sciezki audio, bo klimat strasznie leci w dol gdy japonczycy gadaja jak hamburgery. Oby tylko nic wiecej nie wycinali z tej edycji dla USA/EU, bo Sega zaczyna mnie juz od jakiegos czasu irytowac swoja bezsensowna polityka wydawnicza...
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Jak Was tak irytuje brak japońskich głosów to po prostu kupcie wersję japońską, jest tańsza w sumie to tak jak bym narzekał że w God of War nie mówią po grecku albo że w japońskiej grze są angielskie napisy, jak tak może być przecież to zabijanie klimatu! ( )
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Powiem tak, gralem w Yakuze 1 w ktorej wpakowali tylko angielski dub. Nie powiem, zly znow taki nie byl, ale dosc dziwnie mi sie gralo w tak ''filmowa'' gre widziac jak japonczycy nawijaja po angielsku. Gdy dorwalem Yakuze 2 w ktorej dali jap. dub to klimat od razu zyskal i to bardzo duzo. Mozna wytykac, ze czepiam sie i ze powinienem sie cieszyc, ze wogole wypuscili tytul dla USA/EU ale jak dla mnie w tym akurat tytule jap. dub dodawal duzo autentycznosci i realizmu podnoszac znaczaco klimat i wczucie sie w klimat jap. miasta...
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Będzie jak będzie, wcześniej chodziły plotki o tym że gra zostanie wydana z oryginalnym dubem więc pozostaje mieć nadzieję że zostawią tą opcje do wyboru graczom. W końcu ilość miejsca na płytce jest ogromna a znowu gra wstawkami FMV/dubbingowanymi scenkami aż tak napakowana nie jest.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l http://www.vg247.com/2010/01/04/sega-european-yakuza-3-to-have-japanese-voice-overs/#more-71953 W Europie na 100% będzie jak w Yakuza 2 czyli Japoński voice acting + Angielskie napisy. Nie wiadomo jeszcze jak będzie w USA. Edytowane 4 stycznia 201015 l przez Wolak10
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Uff, cale szczescie - ten news o angielskim dubbingu mnie zaniepokoil. @Ping - ale jest roznica miedzy GoW a Yakuza. 1. GoW przedstawia historie badz co badz fantastyczna, natomiast Yakuza idzie na realizm i jak najdokladniejsze odwzorowanie Japonii (wszystkie uliczki, smaczki itd) - a na co komu takie smaczki, w momencie kiedy zabierany jest jeden z glownych filarow tego miejsca: jezyk. 2. Wedlug mnie rowniez przynaleznosc etniczna zmienia sprawe - badz co badz Japonczycy naleza do innej, natomiast Grecy tak samo jak my, sa europejczykami.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Wpierw okladka Heavy Rain, a teraz Yakuza 3. Czyli jak hamburgery nie umieja tworzyc okladek do gier... http://www.ps3site.pl/znamy-amerykanska-okladke-trzeciej-yakuzy/32201/ Jednym slowem kicz i tandeta, wyglada to chocby robil ja jakis dzieciak w Photoshopie. Oby europejska okladka byla taka jak oryginalu. Wiem, ze nie powinno sie oceniac gry po takim czyms ale ta zasluguje na miano jednych z najgorszych jakie kiedykolwiek widzialem. Premiera na Gamestop ustalona jest na 22 marca. Ciekawe kiedy w europie bedzie... Edytowane 20 stycznia 201015 l przez Paliodor
Opublikowano 4 lutego 201015 l http://www.youtube.com/watch?v=648FfC4SrAI&feature=player_embedded Bardzo fajny trailer Yakuzy. Szkoda że ta gra wychodzi w tak zatłoczonym okresie bo będzie musiała poczekać (i pewne się słabiuśko sprzeda w wyniku czego na Y4 będziemy czekać bardzo długo:/) Edytowane 4 lutego 201015 l przez the_m