Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak można. Odblokowuje się "Premium adventure" i w tym trybie możesz sobie robić wszystko do woli ( wczytujesz sobie ostatniego save'a i voila ).

Edytowane przez Kris Blake

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 59,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jak Wam tak ta gierka nie odpowiada to ją olejcie, mi demo bardzo się podobało głównie za sprawą klimatu i grywalności. Rozumiem jednak że dzisiaj dla wszystkich liczy się jedynie grafika i za(pipi)is

• O lol to dopiero łowienie ryb. I w dodatku jakie egzotyczne okazy XD Mogliby wydać Of the End na zachodzie, choć pewnie szanse na to są niewielkie...   Btw. Kazuam Kiryu w wersji Live :

Opublikowano

Swietna wiadomosc ! :)

Nie powiem, ze liczylem ze czwarta czesc dostaniemy jeszcze w tym roku, ale i tak dobrze, ze gra w ogole zostanie wydana w europie.

Poki co ostro zagrywam sie w trojke - jest kapitalna, fajnie ze jest tyle misji pobocznych, do tego poukrywane klucze, minigierki - nie sposob sie nudzic. :)

Opublikowano

No to mi się podoba!

Jedna z lepszych wiadomości ze świata gier jaką mogłem usłyszeć w tym roku.

Oby tylko tym razem Sega niczego nie wycinała, tłumacząc się brakiem czasu. Przedwczoraj przyszła mi paczka z Yakuza 3 i jak tak na początku gry, biegałem po Kamurocho to patrzę na mapkę i troszkę razi brak lokali z hostesami ...

Co się tyczy samej gry to jest świetna, bardzo podobają mi się modele postaci, wyglądają naturalnie. Same Kamurocho również prezentuje się doskonale.

Mini-gry również są świetne, bawiłem się troszkę na automatach i w łowienie ryb, trzeba przyznać, że to wciąga.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Już 2011 niech będzie i niech wyjdą 3 tytuły na które czekam najbardziej:): yakuza4, last guardian, mgs rising:)

Swoją drogą paliodor trzecia część jest naprawdę świetna i można się strasznie wciągnąć:)(przeszedłem w 3 dni mając na karku 2 prace i narzeczoną w domu:P, ale sie nie mogłem opanować tak mnie wciągnęła:))

Edytowane przez xzdunx

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wzoraj ukonczylem gre - zajelo mi to 58 godzin, przeszedlem ja w okolo 50%.

Rewelacyjna i bardzo rozbudowana gra - po przejsciu fabuly bede jeszcze gral bo zostalo mi jeszcze troche rzeczy do zdobycia i poprzechodzenia.

Z niecierpliwoscia czekam na czwarta czesc gry ! :)

Opublikowano

Od dłuższego już czasu rozważam zakup tej gry, jednak sztampowość strasznie mnie od niej odstrasza. Identyczna mechanika rozgrywki, przestarzałe patenty, zerżnięte z poprzedniczek miasto (o zgrozo, po raz kolejny!, lenistwo twórców aż wali po oczach), ten sam czerstwy bohater - ile można? Yakuza ewidentnie zatrzymała się w miejscu i obok God of War jest to obecnie chyba najbardziej schematyczna seria na konsolach. Dobrze chociaż, że nadchodzący spin-off z zombiakami zapowiada upragnioną bryzę świeżości.

Opublikowano

Co kto lubi - mi sie taki stan rzeczy podoba.

Jak dla mnie jest to fajny powiew "swiezosci" (bo jak wiadomo, poprzednie czesci mialy taki sam schemat) w stosunku do reszty obecnych gierek. Bardzo dobrze, ze seria nie poszla za wspolczesnymi tredami, bo one szczerze mowiac zaczynaja mnie juz meczyc troche..

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Nie gralem w poprzednie czesci i Yakuza 3 to dla mnie pierwsze podejscie do serii, wiec zapewne dlatego inaczej na to patrze. :)

Opublikowano

Zamówiłem Yakuzę 3 tydzień temu na Zavvi.com, bo jest za 15 funtów, niedługo powinno dojść.

Po ukończeniu głównego wątku można dalej grać i dokańczać poboczne zadania?

Opublikowano

Po przejściu gry odblokuje się opcja "Premium adventure" gdzie będziesz mógł swobodnie eksplorować Okinawę i Kamurocho, a także pokończyć te zadania które nie skończyłeś bądź też nawet nie zacząłeś.

Sam ukończyłem Yakuzę 3 jakieś dwa tygodnie temu. Łącznie spędziłem przy grze jakieś 65 godzin, a nadal mi pozostało wiele rzeczy do zaliczenia. 4 questy, niektóre mini-gierki itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z trzeciej części przygód Kazumy. Co prawda fabuła jest ciut gorsza od tej z poprzednich części ale i tak nie jest taka zła. Charyzmatyczne postacie, świetne misje poboczne i przede wszystkim genialnie oddana atmosfera Okinawy i Kamurocho przy tym okraszona schludną i ładną grafiką powoduje, że muszę uznać, że Nagoshi ze swoją ekipą po raz kolejny odwalił kawał bardzo dobrej roboty.

Teraz pozostaje tylko czekać na Yakuza: Black Phanter na PSP, no i oczywiście Yakuzę 4 której premiera zapowiedziana jest na wiosnę. Oj będzie się działo.

Edytowane przez Paliodor

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przeszedlem gre i teraz gram w Ultimate Skill i Premium Adventure - chodze po miescie, gram w lotki, biore udzial w walkach w koloseum itd.

Ile w grze jest subquestow ?

Zrobilem 88 i zastanawiam sie czy cos jeszcze zostalo, przeszedlem miasta wzdluz i w szerz i nie moge wiecej znalezc. :)

Ze statystyk mam na maksa tylko body czyli energie i chcialbym jeszcze nabic pozostale trzy, ale nie bardzo wiem jak to zrobic.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wiszialem - to jest lista z japonskiej wersji i nie wszystko pasuje do europejskiej gry.

Sprawdzalem wedlug listy i niektorych questow po prostu nie ma. :)

Opublikowano

Wiszialem - to jest lista z japonskiej wersji i nie wszystko pasuje do europejskiej gry.

Sprawdzalem wedlug listy i niektorych questow po prostu nie ma. :)

Zapewniam ciebie, że w wersji zachodniej jest 101 questów. Mi osobiśćie zostały do zrobienia tylko 3 zadania, a mam już ich ukończonych 98. W japońskiej wersji było ich o kilka więcej.

Ta lista jest o tyle dobra, że kolejność zadań umieszczona w tym poradniku jest chronologiczna i tak samo jest w menu gry, w zakładce z misjami. Więc wystarczy sprawdzać kolejno od początku misje i będziesz widział, czego ci brakuje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Racja - pochodzilem, poszukalem i znalazlem. :)

Substory z golfem jest trudne - zdobycie co najmniej zera w punktacji na koncu turnieju jakos mi nie wychodzi. Golf w Yakuzie jest nie za bardzo - ten pasek powera jest niedokladny i w sumie udrza sie na oko bo nie wiadomo ile sily jest w tym pasku i jego poszczegolnych czesciach.

Dzisiaj gralem w Bilarda - jest super, udalo mi sie nawet wygrac z przeciwnikiem (beginner) do zera - nawet nie mial szans uderzyc w bile, a juz przegral. :D

DSC08169%20%5B1024x768%5D.JPG

Opublikowano

Mi zostaly do zrobienia wlasnie golf, kregle i jeszcze jedno tylko nie pamietam jakie. Ogolnie to mysle, ze kiedys je zalicze <_<

Tak poza tym to ze wszystkich mini gier najlepszy jest Boxelsior w Sega Club i bilard, zwłaszcza jak zagrasz jeszcze z ulubiona laseczka z gry. Szkoda tylko, ze Sega tak dala ciala z DLC. W Japonii gra miala ich dosyc sporo i wszystkie byly darmowe. A na rynki zachodnie pociela je i cos dostaly Stany i cos Europa, a i tak to tylko zaledwie namiastka tego co tam mieli.

No ale w marcu wychodzi Yakuza 4 wiec licze na rehabilitacje Segi i ponoc tak tez ma byc. Wroca hostess cluby i to sie liczy! :teehee:

Opublikowano

A właśnie - brakujące hostess cluby. Mam europejską wersję Yakuzy 3 i w Kamurocho można wejść do lokalu i oglądać taniec na rurze. Czy w japońskiej wersji jest coś innego?

Opublikowano

To jest to samo, Hostess cluby to kluby w których można było się spotykać i flirtować/ rozmawiać z dziewczynami tam pracującymi jako "dziewczyny do towarzystwa" jeśli można to tak ująć. Były też misje z prowadzeniem własnego lokalu tego typu i właśnie te dwie rzeczy zostały wycięte.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktos z Was wie dlaczego usunieto demko Yakuzy 3 z PSN? :confused:

Opublikowano

Pewnie dlatego, ze niebawem bedzie demo czwartej czesci, podobnie jest z Dead Space - juz nie ma dema jedynki, ale jest demo drugiej czesci. :)

Gralem juz jakis czas temu w demo czworki - sciagnalem z japonskiego Playstation Store - fajne, ale niezrozumiale, wiec czekam na wersje w jezyku angielskim :)

Reklama Yakuza 3 w Gran turismo 5 - zauwazylem ja po przejazdzce po torze Tokyo R246 i zrobilem zdjecie: :)

Tokyo%20R246_1%20SAPTIS.jpg

Tokyo%20R246%20SAPTIS.jpg

Edytowane przez saptis

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wczoraj sobie zamówiłem (moja pierwsza Yakuza), jakieś rady na co zwrócić uwagę itp. ?