Shakeawake 5 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Trailer (czas 7:50 minut) - http://www.eurogamer.pt/videos/yakuza-3-novo-trailer Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 NIe ma bata żeby ta gra nie wyszła poza japonią. Po tym trailerze nie moge sie wprost doczekać tej gry. Już nie czekam na FFXIII ani na nic innego tylko Yakuza 3. Ajjj musze jeszcze raz ten trailer obejrzeć. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/44725.html -nowy trailer http://www.gametrailers.com/player/44720.html - i jeszcze jeden Nie no, teraz ta gra jest na pierwszym miejscu listy oczekiwanych przeze mnie tytułów w tym roku, wyprzedzając nawet Tekkena 6 Edytowane 24 stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
izon 995 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 miazga te trailery. Wkoncu poscigi wygladaja jak trzeba z typowo Shenmuowskimi wstawkami typu omin to, przeskocz nad ty itd. Widac tez ze dodali sporo nowych combosow, rzutow i wogole o co sie balem. Grafika i klimat japonskiego miasta powalają. Szczerze to nie wiem czy nie skusze sie na importa:D Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) No i kolejna gra, w którą będzie trzeba zagrać Akurat trzy dni temu dorwałem obie części Yakuzy. Pierwsza część mi się tak spodobała, że skończyłem w dwa dni ( głównie z powodu fajnej fabuły i sposobu jej prowadzenia ). Dwójka ( zacząłem dopiero ) zapowiada się na jeszcze lepszą. Strasznie mi Yakuza w gust trafiła...a trójka na trailerach wygląda kozacko ( chociaż raczej rewolucji raczej tu nie będzie). Edytowane 24 stycznia 2009 przez Kris Blake Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) No ja importa biorę na 100% po tych trailerach, miałem kupić Killzone 2 ale teraz decyzja jest oczywista No i kolejna gra, w którą będzie trzeba zagrać wink.gif Akurat trzy dni temu dorwałem obie części Yakuzy. Pierwsza część mi się tak spodobała, że skończyłem w dwa dni ( głównie z powodu fajnej fabuły i sposobu jej prowadzenia ). Dwójka ( zacząłem dopiero ) zapowiada się na jeszcze lepszą. Strasznie mi Yakuza w gust trafiła...a trójka na trailerach wygląda kozacko ( chociaż raczej rewolucji raczej tu nie będzie). Yakuza 2 to jedna z najlepszych gier na PS2, nie zawiedziesz się Yakuza 3 jest tak przepakowana miodem, że żadna rewolucja tu nie potrzebna. W czwartej części mogą jedynie dodać jazdę samochodem i będzie GTA killer Edytowane 24 stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Yakuza 2 to jedna z najlepszych gier na PS2, nie zawiedziesz się Można się o to wykłócać. Y2 to po prostu bardzo solidna giera (ot, tak na 8 z plusem), ale w żadnym wypadku nie killer na miarę takiego San Andreas czy Resident Evil 4. Trójeczka z pewnością będzie trzymać poziom, ale osobiście wydaje mi się, że nie wybije się za bardzo z nawałnicy hitów, która nadejdzie w tym roku. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Wszystko fajnie tylko ciekaw jestem ile trzeba będzie nam czekać na wersję z choćby angielskimi napisami <_< ====== Ja już chcę ten tytuł Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) zaczalem grac w Y2 na PS2 i po mnie, znakomita gra - fabula, postaci, klimat no i ilosc gry w grze, juz wiem ze jest kolejny exclusive na PS3 dla ktorego kupie te konsole (obok MGS, Killzone2, Heavy Rain i gry od Team Ico), czekam z niecierpliwoscia na Y3 w zrozumialej wersji, szkoda ze gra przez dziwne zagrania Segi jest jakby mniej znana, a przez to wielu pewnie nawet nie wie jaka to fajowa gierka to sie nazywa kampania marketingowa: http://www.ps3team.pl/?p=224 Edytowane 27 stycznia 2009 przez helveg Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Jutro będzie demo Yakuza 3. Famitsu note 38/40. (10, 10, 9, 9) Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Jutro demo, o kurcze, jak ktoś ściągnie z jap. store to niech zda relację i powie ile to w ogóle będzie ważyć bo jak tak do 800mb to jeszcze da się ściągnąć jakoś. Plakaty reklamujące Yakuzę 3: http://item.slide.com/r/1/5/i/RJwSKp233j9T...BvtQEQ6l2XeRRB/ Zdjęcia z gry i samego Toshihiro Nagoshi: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php...935&page=20 Ja w poniedziałek zamówiłem Y2 więc póki co będę miał w co grać do premiery Yakuzy 3. No właśnie, o wersji USA/PAL ciągle cisza... Cytuj
.... 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Jutro demo, o kurcze, jak ktoś ściągnie z jap. store to niech zda relację i powie ile to w ogóle będzie ważyć bo jak tak do 800mb to jeszcze da się ściągnąć jakoś. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6290...rticle_comments ponoc 1.22gb Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Nie pozostaje nic tylko czekać do jutra, co prawda demo, a pełna wersja to dwa czasem nawet bardzo różne światy ale zawsze to jakiś pokaz tego co nas czeka w wersji full. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 dajcie znać po zobaczeniu dema, czy kolejni japońscy twórcy zatrzymali się w zeszłej generacji czy może mamy nową jakość, mi Yakuza na PS2 sie bardzo podobała ale bez szaleństw, jednak jak część 3 to to samo tyle że z lepszą grafiką to smutno będzie, czekam z niecierpliwością... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Spoko, jak dorwe demko to wrzuce gameplay na youtube Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Demo już jest, waży około 1.2 GB, ja kombinuje, żeby przedostać się przez MENU Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Demko juz jest, wlasnie sciagam. Moje polaczenie jest ultra wolne (neo 512), wiec niestety sciagniecie tych 1200mb troche czasu zajmie... EDIT: Co do przedostawania sie przez menu - na ekranie startowym PSS pojawia sie obrazek Yakuzy 3, wystarczy tam kliknac i nas przenosi w miejsce z materialami z gry - wraz z demem. Edytowane 19 lutego 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Gre ściągnąłem, nader szybko, chodzi mi o menu w grze, ale już się przedostałem - GRAM!! nie jest to killzone jesli chodzi o grafe - bardziej Shenmue - dla mnie bardzo ładnie. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Może uda mi się namówić kumpla by mi to demko ściągnął bo sam konsoli nie mam podłączonej do sieci, a nawet jeśli to ściąganie tego dema na moim łączu potrwałoby pewnie z 2-3 dni... A wracając do dema to dzieje się ono na Okinawie czy też w Tokio? Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Nie wiem gdzie sie dzieje , ale wyglada na tokio. Z jakiegos klubu ktos wyrzuca kobiety, stajemy w ich obronie, wchodzimy do klubu i lejemy sie z jakims facetem. Można używać przedmiotów, mebli, system identyczny z tym z shenmue. Pokonujemy całą bandę i bossa i coś tam dalej trzeba zrobić, gdzieś tam dobiec itd.... Niestety wszedzie są loadingi Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Loadingi mi tam w pierwszej części tak nie przeszkadzały, choć mam nadzieję, że w pełnej wersji Yakuzy 3 nie będzie ich tak dużo,a nawet jeśli to niech będą krótkie. Szkoda,że Sega nie mówi nic o wydaniu tej części poza Japonię i Azję, choć pewnie kiedyś pewnie wyjdzie i u nas ale te czekanie mnie strasznie denerwuje. Miło by było gdyby wydali też Kenzan'a choć na to pewnie już nie ma co liczyć... Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ściągnąłem, pograłem i moje wrażenia są następujące - stara dobra Yakuza w nowej oprawie. W demku pojawia się znana nam z poprzedniej części miejscówka ( Kamurocho - inspirowane miastem Tokio ). Zaczynamy rozgrywkę niedaleko klubu Stardust ( gdzie zresztą spotkamy paru dawnych znajomych z poprzednich części ). Parę razy można dać po mordzie ( walka generalnie się nie zmieniła, ot dodano parę nowych ruchów i wykończeń ). Poza tym można pobiegać po wyciętym obszarze miasta ( to samo co w Yakuzie 1 i 2, tyle że jak już wspomniałem z lepszą grafiką ), zajrzeć do host clubu i to chyba wszystko ( możliwe, że można zajrzeć i do innych miejsc, ale nie sprawdzałem). Ogólnie - rewelacji nie ma, komu się podobały poprzednie odsłony temu spodoba się i ta. Co do grafiki - jest w miarę ładna, chociaż miałem odczucie, że postacie są trochę "plastikowe". Poza tym nie podoba mi się nowy design Kazumy. Konkretnie chodzi o twarz, jakoś "stara" bardziej mi się podobała . Wszystkie wnioski wyciągnięte na podstawie demka, żeby nie było niedomówień . Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ja tam kosmicznej grafy po tym tytule nie oczekuję, po prostu dobrej kontynuacji dwóch poprzednich części+nowe patenty. Ale z tego co piszesz to mogę być raczej spokojny o nową Yakuzę choć fakt to tylko demo, zobaczymy opinie ludzi jak będą mieć pełną wersję . Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ga jest po prostu za(pipi)ista. Właściwie to jest lepsza niż się spodziewałem Wieczorem wrzucę gameplay na youtube. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 jakies sensowne komba macie juz ?? moze jugle ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi