Gość Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Fajnie to się prezentuje, zderzenie dwóch ciekawych universów. Graficznie mogliby to troszkę podciągnąć, ale mortalowa stylistyka zachowana. Dajcie Lobo i będzie git. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Blee...Niech wrzucą już pokemony...to chociaż będę miał przyjemność im wyrywania flaków... Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 30 maja 2008 Autor Opublikowano 30 maja 2008 Sub-zero. Fajny, tylko czemu design ma inny niż na stronie głównej http://worldscollide.com Cytuj
Mani 694 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Ogólnie w tej generacji bijatyki zasysają. Mortal bez fatality ?! bez jaj no. Pamiętam jak pierwszy MK miał kod którym można było wyłączyć brutalność. Toż to padaka wtedy była. Licze że mimo wszystko wyjdzie dobra gra (jestem fanem Mortali). Choć też licze po cichu że Studio gigante dłubie przy Tao Feng 2. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Mają by wykończenia przeciwnika ale to nie bedą już fatale...I napewno nie będa one brutalne.. I can tip off a few things that I heard from the raw recording. - No weapons / fighting styles. - No mini-games like Puzzle or Motor. - No fatalities, but some cool finishers that take into account of each characters' powers. - Superman is vulnerable to magic and kryptonite. Plenty of characters in the MK realm use magic. (Ed mentioned sorcerers, so maybe Quan Chi) - Said that the majority of the characters are mainstays. I'm paraphrasing here: 'If you can name off the top characters in MK and in DC Universe, you'll have about 90% of the roster.' Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 5 czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 czerwca 2008 Batmanior. Ale facjatę ma jak Dredd ._. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Dla mnie pomysl bardzo chybiony....ja chce next-genowe MK a nie kolejny gniot ktory bezczesci serie mk..niby ma nie byc fatali,w tym wypadku nie powinni umieszczac MK w tytule gry..sub-zero kontra superman?sonya kontra wonder woman?ja was k**** prosze.... <_< Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Co wy tylko wyjeżdżacie z jakimiś Batmanami i Supermenami. Będzie Lobo, jestem na tak! Cytuj
papi 2 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Trochę lipa że nie będzie fatalów, a co do reszty to może być. Wreszcie jakaś nowość. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Dla mnie brak fatality, praktycznie przekreśla tą grę. Cytuj
papi 2 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Dla mnie brak fatality, praktycznie przekreśla tą grę. No jest to duży minus, ale na pewno nie na tyle by już przekreślić tą grę. Może system walki to nadrobi. Cytuj
LNG 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 W moich oczach grę przekreśla obecność w niej kolesia w niebieskich rajtuzach. Żaby gra miała nie wiem jak dobry system nie będę potrafił strawić tego widoku. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) W sumie racja..Będzie Lobo!!Lecz wystarczyło by tylko jego wklejic!! a nie całą reszte DC!!To by dzięki temu fatale zapewne by pozostały!! Edytowane 7 czerwca 2008 przez Salwador Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 11 czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 czerwca 2008 Szkice miejscówek Batmana - Batcave bez tej wielkiej monety? Hmm... Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Brak fatali, padaka, co do reszty? Plansza Batmana ( ta druga ) mi sie odoba, czuc klimat mk, pomniki z szatami do ziemi, miazga, oby brak fatali tylko byl na korzysc dla balansu, chcialbym wkoncu MK na skale swiatowych turniejow ( aka. umk? ) Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 24 czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 czerwca 2008 Będą fatale w MK vs. DC Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Noo i to jest piękny news, teraz raczej na stówe kupuje grę. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 "Wszystkie postacie z MK, jak również złoczyńcy ze świata DC, będą miały fatality. Bohaterowie DC, którzy nie zabijają dostaną brutalities, które w sumie będą tym samym co fatalities, ale nie zabiją przeciwnika," - powiedział Boon. "Osoby, które założyły, że w grze nie będzie krwi i fatalities zupełnie chybiły. Niestety wielu graczy przyjęło taki pogląd, czy nawet prasa, ale nie ma ich co winić - w końcu tak mało oficjalnie zapowiedzieliśmy. Z czasem ujawnimy wszystkie szczegóły," Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 czerwca 2008 5 hi-resowych shotów z gry - Supek, Scorpion, Batman i Flash Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Rewelacja, widac graveyard i the forest2 ( albo cos bardzo podobnego ) jestem ciekaw jak z walka, tutaj widac ogromna fizyke, grafika nie wyglada na UE3:/ bynajmniej tla, postacie wygladaja bardzo fajnie, jak na MK i Komiksowki, powiedzial bym ze bardzo dobrze, jak figurki wyciagniete z szafki:D Widac ze animacja nie zla, postac fajnie sie odgina, po oberwaniu z oczu Superman'a. Mam nadzieje na gameplay w niedlugim czasie... Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 30 czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 czerwca 2008 Renderek Catwoman. Mrrrauuu Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 straszne to jest, nie dość że sam pomysł to dla mnie debilizm (Flash zabija wszystkich, Supek zabija Flasha - koniec bajki) to jeszcze te projekty postaci aż odpychają przecież ta Catwoman to wygląda jak ....... kurde, ona w ogóle nie wygląda pasztet Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 30 czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 czerwca 2008 Soulcalibur pokazał, że cycki są ważne to i Mortal idzie tą ścieżką. Jeszcze obstawiam Pingwina, bo ostatnio także moda na "dużych" zawodników ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Renderek Catwoman. Mrrrauuu wyglada jak pilot samolotu z IIWS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi