Kroolik 7 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 No cycki to nie wszystko. Fajne wyglądają, ale reszta jakaś taka... Jeśli będzie Fatality cyckami to wszystko co napisałem cofam! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...?ep=26&ch=1 Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 po tych filmikach to ja CZEKAM na ta gre prawie tak samo jak na TNA Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Soulcalibur pokazał, że cycki są ważne to i Mortal idzie tą ścieżką. Jeszcze obstawiam Pingwina, bo ostatnio także moda na "dużych" zawodników ;] co Ty gadasz? worek tłuszczu z gruczołami jest wg ciebie ważny w grach? SC to wygląda jak parodia z tymi zmutowanymi babonami (na takie cyce to powinno się mieć pozwolenie jak na broń dużego kalibru, źle się taka przy kasie odwinie i nawet nie wiesz kiedy zbierasz zęby z podłogi) btw Flash to wygląda jak na głodzie amfetaminowym takie łączenie postaci to chybiony pomysł, giera zrobi taką furorę jak jej poprzedniczki, czyli żadną - tylko onaniści i zatwardziali fani się na to rzucą idę sobie bo aż mnie zęby bolą jak patrzę na te szajsowate skriny Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Jedynie to SF pasuje do MK ew Xmen Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 No ale w USA pewnie i tak pobije inne bijatyki Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 W USA to byle (pipi) się sprzeda i nie dziw się im, bo jakbyś miał hamburgera zamiast mózgu jak oni też byś wszystko kupował. A cycki to plaga, nie każdy jest nastolatkiem i nie każdemu bryka na widok wirtualnych cycków, tylko gdyby jeszcze programiści to zrozumieli... Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 8 lipca 2008 Autor Opublikowano 8 lipca 2008 Renderek Flasha. Tu nie wygląda na takiego chudzielca ._. Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 W USA to byle (pipi) się sprzeda i nie dziw się im, bo jakbyś miał hamburgera zamiast mózgu jak oni też byś wszystko kupował. moze nie tyle hamburgera, co pieniadze. ciekawi mnie, czy jakbys mial pod kopula hamburgera zamiast mozgu, to bys wszystko kupowal... sie pogra, sie oceni, po filmikach to se mozna, tak samo jak po recenzjach w broszurkach... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 "Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy." Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 "Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy." nie mow, ze tak na powaznie zes to teraz napisal ? chlopak, to jest internet, forum internetowe, jakkolwiek w definicji chyba nie bylo, ze ironii moze uywac kazdy, co ? ^_^ zreszta troche nie rozumiem tych krytycznych, wrecz miazdzacych gre opinii na sporo przed premiera, przeciez ani nie wyglada zle, ani japonsko Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Dzięki za nazwanie mnie chłopak, tak z 15 lat mi odjąłeś Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 "Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy." nie mow, ze tak na powaznie zes to teraz napisal ? chlopak, to jest internet, forum internetowe, jakkolwiek w definicji chyba nie bylo, ze ironii moze uywac kazdy, co ? ^_^ zreszta troche nie rozumiem tych krytycznych, wrecz miazdzacych gre opinii na sporo przed premiera, przeciez ani nie wyglada zle, ani japonsko jak dla kogo, dla mnie to wygląda maxymalnie paściarsko, taka elektroniczna kac kupa Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 12 lipca 2008 Autor Opublikowano 12 lipca 2008 Shangy i Sonya. Jakie przywiązanie do detali - sutki pod bluzką i ślady po stringach ._. 7 świeżuteńkich screenshotów - na szczęście na nich Sonya nie wygląda jak facet ^_^ Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 http://www.gamikaze.pl/Resources/Images/Ga...48_12072008.jpg wyglada jakby miala mu plaskacza walnac, ogolnie zapowiada sie biednie Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Jak dla mnie gra już od samego początku się zapowiedziała jako klapa(połączenie z DC)..Wystarczyło tylko Loba dodać i by było już po zamiatane!!a tu nawet o nim nic nie mówią??Czy woglę mają jego w planach dodać do gry??może za brutalny on jest co??..jak dla mnie Mk umarł po MK3 Tyrlogy..a naprawdę szkoda gdyż wystarczyło tylko przynajmniej jak dla mnie przenieść mk3 w 3d..i byłby hicior..;] Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Lobo to jedyna nierozsądna opcja przemawiająca za tym tutułem, nierozsądna bo jak mocno trzeba mieć nawalone aby wydawać kasę dla jednej postaci Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 (edytowane) Łapcie trailera i możecie zacząć jechać po tej grze :catfight: http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=36134 Edytowane 13 lipca 2008 przez chris85 Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Z czystej ciekawości obejrzałem powyższy trailer i zobaczyłem to, co spodziewałem się zobaczyć. Padaczka, ale pewnie się sprzeda. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 http://www.gametrailers.com/player/36595.html <--drobne zaprezentowanie walki przez ed boona wraz z dwoma fatalami (scoripion,superman).. Niestety dalej mnie to nie przekonywuje.. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Fatale słabe, jakieś takie ... bez pomysłu. Mi sie marzył MK nowej generacji a tu takie byle co. Pomijam już fakt że postacie z DC pasują tu jak świni siodło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi