Opublikowano 25 lipca 200816 l jak dla mnie to coraz bardziej komicznie to wygląda..prze gejowskie ubranka:D
Opublikowano 26 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244451.html <--flash vs scorpion...
Opublikowano 26 lipca 200816 l ...a po stronie DC dochodzi Captain Marvel. obosz, oni są nienormalni - w USA to się pewnie sprzeda bo tam masa fanów kolesi w trykotach, ale w EU? geeeeeeez coraz bardziej się zastanawiam kto wpadł na tak za(pipi)isty pomysł aby połączyć dwa światy które kompletnie do siebie nie pasują
Opublikowano 26 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244458.html <--superman vs sub-zero --walka lepsza ale mimo tego uważam że dalej to dla 5latkow gra..
Opublikowano 27 lipca 200816 l brutalisty w umk3 byly czesto awykonalne, tutaj sa i to dosyc latwe:/ eee. to juz mnie odzucilo! oraz te starcia z bliska.
Opublikowano 27 lipca 200816 l Tak czy siak wyglada to lepiej niż poprzednie mortale 3D. Ten ostatni był żałosny ;p A co do tego tytułu to jak ktoś się nastawiał że gra w której występuje facet w rajtuzach z wielkim S na piersi bedzie dobra to ja go nie ju hu. Edytowane 27 lipca 200816 l przez Drantzell
Opublikowano 27 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244521.html <-- Kolejny filmik..
Opublikowano 27 lipca 200816 l Gra zapowiada się bardziej żałośnie niż przypuszczałem. Animacja ciosów mimo przejścia na nextgeny nadal ta sama, chora. Walka jest nudna i powolna. Gdzie stary dobry mortal?
Opublikowano 28 lipca 200816 l Sam fakt, że nikt nawet nie myśli przenosić tego tematu do działu bijatyk już o czymś świadczy.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Gdyż to nie bijatyka tylko jakaś parodia ...Ale mimo tego świat głupich hamburgerów jest tym podjarany..:] Edytowane 28 lipca 200816 l przez Salwador
Opublikowano 28 lipca 200816 l Z początku byłem przekonany ,że to jakiś dow(pipi) - ale teraz..... Kurde jestem zaciętym fanem mortala, z DC tylko Batmana "szanuję" (zostało mi z dzieciństwa) Cóż... jezeli twórcy nie szykują czegoś potężnego i porazającego to wyjdzie padaka.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Bardzo nie lubię oceniać gier zanim nie zagram. Ale w tym przypadku już widzę, że nawet na minutę nie zatrzymam się przy tym czymś. Te animacje postaci od których chce się wymiotować mnie powalają. MK umarł ładnych kilka lat temu i tak szybko nie zmartwychwstanie. Ja jednak pozostanę przy VF5.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Ale filmik pokazujący jak Superman przebija kilka ścian niosąc przeciwnika zrobił na mnie fajne wrażenie. Może przekombinowali z tym spadaniew w dół i okładaniem się, ale to przecież nie żadna symulacja xD Oby wyszło demko to będzie można sprawdzić "w praniu".
Opublikowano 29 lipca 200816 l Autor Diabeu, jak konkretnie przypakują Hala Jordana to może to... sprawdzę ._. Zobaczymy po Lipsku.
Opublikowano 29 lipca 200816 l kręci cię pajac z zielonym pierścionkiem? :naughty: kurde, żeby oni samo DC zrobili, dobrze vs źli, to by caaaaaałkiem inaczej wyglądało
Opublikowano 29 lipca 200816 l Wygladalo by tak samo, tylko mniej komicznie ;] Ale bitka jak dla mnie wygląda lepiej niż ostatni mortal.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Ogolnie z Mortalami w 3d jest tak samo jak z SF, nie tedy droga. Zbyt zakorzenione w 2d sa. Deadly Alliance i Deception byly mocno srednie, 4 jakos sie broni, ale mysle ze to sentyment.
Opublikowano 29 lipca 200816 l W Deception dało sie jeszcze grać ale Armageddon to porażka (jedynie juggle były fajne i kreowanie postaci). MK vs DC jak na razie zapowiada się na najlepszego mortala w 3D, podoba mi się grafa, system i modele postaci. Jedyne co mnie razi to ciągle ta sztywna animacja nie godna mordobicia next-gen, chociaż i tak jest już lepiej niż w poprzednich 'drewnianych' częściach. Mimo wymienionych wad i tak czekam na tą grę bardziej niż na nowego Street Fightera.
Opublikowano 30 lipca 200816 l MK4 byl chyba najlepszym z MK w 3d - mial to samo co w 2d - szybkosc rozgrywki bo nastepne czesci staly sie sporo wolniejsze. MKA byl fajny bo bylo wszystko w nim . Psyko - mnie EXy sie bardzo podobaly, w 2d to tak srednio - wole MK
Opublikowano 30 lipca 200816 l Wygladalo by tak samo, tylko mniej komicznie ;] Ale bitka jak dla mnie wygląda lepiej niż ostatni mortal. właśnie o to mi chodziło, nie było by to aż tak głupie jak teraz