Opublikowano 2 stycznia 200817 l Jaką mieliście strategię przetrwania przy ferris wheel? Pytam, bo na weteranie wytrzymuję do 3000m i padam a próbowałem już prawie wszystkiego łącznie z polem minowym, rozkłądaniem claymore pod autami i przy punktach desantowych a nawet czajenie się w jednym z koszy koła i nic. edit: na normalnym stopniu trudności wszystko idzie bez zająknięcia ale na wyższym i weteranie już nie jest tak łatwo a pomysły na kampienie/ucieczkę mi się pokończyły Edytowane 2 stycznia 200817 l przez greah
Opublikowano 2 stycznia 200817 l @greah Musisz mieć po prostu farta ogólnie. Dobrze jest porozkładać claymory w punktach, gdzie oni najbardziej przebiegają i to już dość daleko. Na początku kampa z jak najwyższego punktu, jak najwięcej szybkich headów i stać tam tyle, ile można, a potem pójście na żywioł, co w moim przypadku jest dopiero koło 2500m (tak na oko, nie wiem ile dokładnie, nie patrzyłem nigdy). Kitranie, trochę granatów i refleks. Wiem, że nie jest to wybitny sposób, ale ja to tak właśnie przeszedłem.
Opublikowano 3 lutego 200817 l Źródło www.cod4.pl Miło mi powiadomić, że dziś pojawił się patch 1.5 do Call of Duty 4. Zmiany, które wnosi patch: - Naprawiono przeglądarkę, która nie pokazywała wszystkich serwerów. - Podpowiedź âHold [ ] to steadyâ podczas używania karabinu snajperskiego pojawi się tylko gdy będziesz używać tej opcji. - Naprawiono błąd âgra nie rozpoznaje plików IWDâ jeżeli są widoczne w komendzie fs_basepath ale nie ma ich w folderze âMainâ - Stworzono skrypt do modów, dzięki któremu można zmienić statystyki - Pozwolono używać developer_script dla modów multiplayerâa - Naprawiono błędy w rotacji nowych map - Poprawiano łączność do serwerów z modami. - Naprawiono mini-mapę, która nie działała na nowych mapach - Naprawiono błąd, który powodował problemy ze ściąganiem plików bezpośredni z HTTP - W programie Mod Tools jest więcej języków do wybrania A od siebie dodam że prawdopodobnie na patchu 1.5 już nie pogramy na winter_crash. Edytowane 3 lutego 200817 l przez Kornolio
Opublikowano 10 lutego 200817 l 89.248.163.42:28963 pare custom mapek mam coda w 1.5 i zauwazylem gdy gram to co jakis czas mam taka zawieche jakbym mial 0fpsow i to trwa kilka sec - ustawienia sa na low,itp xp
Opublikowano 7 kwietnia 200816 l Narazie nie, ale ponoć mają dać ponownie carentan mapę z CoD1 i 2 (rzecz jasna przemodelowaną i pod inną nazwą)
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l :slinotok: carentan w czwórce :slinotok:kiedy? Mapa będzie się zwać chinatown, no i będzie stylizowana na chińską dzielnice, ale to będzie przemodelowane carentan jak mówili twórcy. Chinatown A modern revision of the classic Call of Duty "Carentan" map, "Chinatown" takes players to the foggy downtown district of a Chinatown. A night time setting, the cityscape is well lit by the full moon and the glow of brightly colored lanterns and neon lights from local businesses. This district offers a variety of open-street and interior settings, perfect for fire fights throughout the connected roads, courtyards, antique shops and markets within it. Great for all game types and players. A oto obrazek z tejże właśnie mapy. Edytowane 13 kwietnia 200816 l przez Kornolio
Opublikowano 17 maja 200816 l Mam pytanko , wie ktoś może dlaczego jak gram przez neta to jak mi sie ładuje mapa to czasami mi sie załaduje a czasami(o wiele częściej) gra sie wiesza i musze resetować kompa ps. Gra jest "prawie oryginalna " (piracka po prostu ) Ale koledze sie tak nie działo to nie wiem o co chodzi. Pomocy
Opublikowano 18 maja 200816 l Ustaw maxpackets na 60 (komenda cl_maxpackets 60 jeśli masz tyle to zwiększ do 90) i rate na 20000 (\rate 20000). Kiedyś miałem to samo z Call of Duty 1. Problem tkwił w tym że było po prostu za mało ramu.
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Źródło cod4.pl Mamy świetne informacje. Jak donosi fourzerotwo Map Pack sponsorowany przez NVIDIA będzie dostępny na świecie 5 czerwca. UWAGA! Map Pack dotyczy wersji PC. Będzie on do pobrania za darmo. " Variety Map Pack" zawierał będzie 4 nowe mapy: -Broadcast -Chonatown -Killhouse -Creek Gracze otrzymają również nowy patch 1.6 dla wersji na PC, w którym dodana zostanie obsługa nowych map, naprawione zostanie "wysypywanie się" serwerów i kilka innych błędów gry. Dokładna lista zostanie opublikowana niedługo
Opublikowano 26 września 200816 l UWAGA OBWIESZCZENIE! kumpel ma prywatny serwer na 16 slotów, działa na pożyczonych kopiach więc jak coś to się zgłaszać kto chętny wieczorami pograc. narazie jest: -Ja -Alienator -Coati -moj kumpel
Opublikowano 26 września 200816 l ja chętnie pogram, ale musicie mi powiedzieć jak to ustawić, żeby można było grać przez internet
Opublikowano 26 września 200816 l no, to ściągnij se pacza 1.6 i 1.7 od razu, ten pierwszy waży prawie 300mb, dlategoż uprzedzam wcześniej.
Opublikowano 27 września 200816 l Naciskasz ~ wpisujesz connect 91.67.136.62. Serw kumpla będzie sprawny dopiero od przyszłego tygodnia czy coś.
Opublikowano 28 września 200816 l UWAGA OBWIESZCZENIE! kumpel ma prywatny serwer na 16 slotów, działa na pożyczonych kopiach więc jak coś to się zgłaszać kto chętny wieczorami pograc. narazie jest: -Ja -Alienator -Coati -moj kumpel Jesli to hardcore server to ja bym sie pisal.
Opublikowano 28 września 200816 l Jakby się komuś chciało pograć przez hamachi: Nazwa sieci: ciddey_cod4 Hasło: welcome_into Patch: 1.7 Gracze: 4-16 Tryby: Zazwyczaj Team Deathmatch, ale generalnie wszystkie Mapy: Zależne od ilości graczy Godziny: pon-pt - 17-21, weekend - różnie Zainteresowani walić w podanych wyżej godzinach do kogoś na hamachi ;]
Opublikowano 28 września 200816 l no, zaje.bista gierka. krótka i bardzo intensywna. szkoda, że współtowarzysze broni to ślepi idioci, którzy pozwalają by przeciwnik podszedł na odległość dwóch metrów i wpakować serię w plecy ;[ przeszedłem dwukrotnie, przed chwilą skończy veteran. no i zaje.bisty onlajn z patentem na xp. ciekawe mapy i tryby, podoba mnie sie.
Opublikowano 6 października 200816 l od jakiegos czasu mam takie problem z 4 - na otwartych przestrzenaich gra dropuje (prawiej to wyglada jak lagi) zas w pomieszczeniach jest ok, ustawienia wszystkie na low/off rozdzialaka 1024x768 - wczesniej tak nie bylo