Skocz do zawartości

Call of Duty 4

rinzen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

niechce mi sie kolejny raz nabijac 55lv, za to siedzie na konsoli glownie a nie PC - niepodoba mi sie zabawa ze 100 roznymi konfiguracjami... by uzyskac pare fpsow wiecej czy sledzic tweaki do crysisa by gra chodzila plynnie i dobrze wygladala. Thx za pomoc Legion widze ze moj COD4 na PC odrazu przyspieszyl

Edytowane przez signap
Opublikowano

Ile masz ustawionej pamięci wirtualnej? Na niższych detalach masz to samo? Zmniejsz jakość tekstur może.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z CoD4 w trybie Single Player. Gra jest oryginalna, pożyczona od koleżanki. Domyślnie chciałem pośmigać w multi więc siedziałem głównie w tym trybie na oryginalnym CD-Keyu. Doskwierał mi popularny błąd iw3mp.exe ale po zaaplikowaniu najnowszego patcha zniknął. Gorzej natomiast z Single. Grę instalowałem dwa razy, próbowałem odpalać zarówno z oryginalną płytką w napędzie jak i z crackiem i zawsze problem jest ten sam - wywala mi error i program przestaje odpowiadać w momencie gdy przechodzę tutorial i zaczyna się ładować pierwsza normalna misja. Any solutions?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jakby się komuś chciało pograć przez hamachi:

Nazwa sieci: ciddey_cod4

Hasło: welcome_into

Patch: 1.7

Gracze: 4-16

Tryby: Zazwyczaj Team Deathmatch, ale generalnie wszystkie

Mapy: Zależne od ilości graczy

Godziny: pon-pt - 17-21, weekend - różnie

Zainteresowani walić w podanych wyżej godzinach do kogoś na hamachi ;]

Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy.

Chciałem pograc z jakimis polakamim bo na Masiifie to niespecjalnie ich duzo (hi Coati & Bartezoo ;)

Opublikowano
Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy.

Niekoniecznie, czasem nie wyświetla się w localu, wtedy wystarczy wpisać w konsolę /connect i ipka tego co stawia wewnątrz sieci i powinno być gutes lajtes.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak to jest z tym cd-keyem ? Jest tylko jednorazowego uzytku, czy mozna go zainstalowac na wiecej jak jednym kompie ?

Mozna, ale gdy PC2 wlaczy gre to cie wywali ew nie bedziesz mogl grac w tym samym czasie co inna/e osoby.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Wiecie może jak zmienić kolor hud w multi(chodzi mi o lewy dolny róg gdzie jest pokazane gdzie kto kogo zabił)? Bo raz grałem ze znajomym na tym samym serwie i on miał zmienione kolory z szarego na zielony i z brązowego na niebieski.

Edytowane przez terror