Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 2gb, przeinstalowalem go jakis czas temu, system ma moze z miesiac lub wiecej, patrzylem rozne stery czy tez konfigi do gry Cytuj
molly 311 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 zagraj w COD4 na konsole, przecie pc jest dla frajerów, cnie? :< Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) niechce mi sie kolejny raz nabijac 55lv, za to siedzie na konsoli glownie a nie PC - niepodoba mi sie zabawa ze 100 roznymi konfiguracjami... by uzyskac pare fpsow wiecej czy sledzic tweaki do crysisa by gra chodzila plynnie i dobrze wygladala. Thx za pomoc Legion widze ze moj COD4 na PC odrazu przyspieszyl Edytowane 11 października 2008 przez signap Cytuj
Gość Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Ile masz ustawionej pamięci wirtualnej? Na niższych detalach masz to samo? Zmniejsz jakość tekstur może. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 2048, jak pisalem wyzej, wszystko jest na off/low Cytuj
Antares 20 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Mam problem z CoD4 w trybie Single Player. Gra jest oryginalna, pożyczona od koleżanki. Domyślnie chciałem pośmigać w multi więc siedziałem głównie w tym trybie na oryginalnym CD-Keyu. Doskwierał mi popularny błąd iw3mp.exe ale po zaaplikowaniu najnowszego patcha zniknął. Gorzej natomiast z Single. Grę instalowałem dwa razy, próbowałem odpalać zarówno z oryginalną płytką w napędzie jak i z crackiem i zawsze problem jest ten sam - wywala mi error i program przestaje odpowiadać w momencie gdy przechodzę tutorial i zaczyna się ładować pierwsza normalna misja. Any solutions? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Jakby się komuś chciało pograć przez hamachi: Nazwa sieci: ciddey_cod4 Hasło: welcome_into Patch: 1.7 Gracze: 4-16 Tryby: Zazwyczaj Team Deathmatch, ale generalnie wszystkie Mapy: Zależne od ilości graczy Godziny: pon-pt - 17-21, weekend - różnie Zainteresowani walić w podanych wyżej godzinach do kogoś na hamachi ;] Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy. Chciałem pograc z jakimis polakamim bo na Masiifie to niespecjalnie ich duzo (hi Coati & Bartezoo Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 a nie wiem szczerze mówiąc(da sie spradzić ? tylko zebym kompa nie musiał wyłaczac ;p). A jak mam to sie da zaradzić ? Cytuj
hay 17 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy. Niekoniecznie, czasem nie wyświetla się w localu, wtedy wystarczy wpisać w konsolę /connect i ipka tego co stawia wewnątrz sieci i powinno być gutes lajtes. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 no thx jeszcze Coati mi pomógł - thx za gre (te Twoje granaty - grr...) Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Jak to jest z tym cd-keyem ? Jest tylko jednorazowego uzytku, czy mozna go zainstalowac na wiecej jak jednym kompie ? Cytuj
konan129 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Ja odkupiłem gre od kumpla i u mnie jest git. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Jak to jest z tym cd-keyem ? Jest tylko jednorazowego uzytku, czy mozna go zainstalowac na wiecej jak jednym kompie ? Mozna, ale gdy PC2 wlaczy gre to cie wywali ew nie bedziesz mogl grac w tym samym czasie co inna/e osoby. Cytuj
greenboi 0 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 dobra gra,jak wyszla to grafika powalała jeden minus tryb dla jednego gracza krótki Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Chętnie pogram, ale tylko na prywatnych serwerach Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 (edytowane) Wiecie może jak zmienić kolor hud w multi(chodzi mi o lewy dolny róg gdzie jest pokazane gdzie kto kogo zabił)? Bo raz grałem ze znajomym na tym samym serwie i on miał zmienione kolory z szarego na zielony i z brązowego na niebieski. Edytowane 22 lutego 2010 przez terror Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi