Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Żeby nie było... wyników jutro bankowo nie będzie. Będą jak wytrzeźwieję. Po majówce. Jakoś 5. maja. Może wcześniej. A może później.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l That's right. Obso widzę, że na Man U zyskałem 4 punkty, bo u mnie Barcelona nie strzeliła bramek:) Pozdrawiam Mathiu, któremu się chce to robić i radosnego picia:)
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Huh, no to Obso trafił dzisiejszy półfinał i zdobywa 20 pkt, o 16 więcej niż ja w tej rundzie. Wyprzedziłeś mnie teraz o 8 punktów i o wszystkim zadecyduje finał. Kmiot mimo, że zapomniał o wczorajszym meczu to dzisiaj 16 punktów, 12 więcej ode mnie i zostaje na 2 chyba
Opublikowano 1 maja 200816 l Huh, no to Obso trafił dzisiejszy półfinał i zdobywa 20 pkt, o 16 więcej niż ja w tej rundzie. Wyprzedziłeś mnie teraz o 8 punktów i o wszystkim zadecyduje finał. Specjalnie wytypuje jak Ty i nie bedziesz mial szans mnie przegonic :potter:
Opublikowano 2 maja 200816 l Wyniki za rewanże półfinałów: Generalka: Przypominam, że punkty za finał mnożone są przez 5, czyli maksimum to 25 pkt.