Opublikowano 20 maja 200816 l Jutro po południu wyjeżdżam w góry na kilka dni, więc oficjalnych wyników nie będzie pewnie do weekendu, ale zapewne ten kto wygra będzie o tym wiedział i bez tego W każdym razie już serdecznie gratuluję zwycięzcy. W przyszłym sezonie w LM nudy (brak Milanu), więc ja się za to nie zabieram XD Może się pokuszę o typera w UEFIE W każdym razie mój typ: Manchester United - Chelsea 1:0 Też se typnę, bo potem znowu zapomnę. Hm, niech będzie 1:1. Nie napisałeś dla kogo 8)
Opublikowano 20 maja 200816 l Też se typnę, bo potem znowu zapomnę. Hm, niech będzie 1:1. Nie napisałeś dla kogo 8) Miałem nadzieję, że nie zauważysz i potem będę mógł się kłócić.
Opublikowano 21 maja 200816 l 2:1 dla Chelsea. Jak ten ped.ałek Ronaldo coś wygra to chyba ja się popłaczę...
Opublikowano 21 maja 200816 l Widzę, że Obso z Saunterem ostro trzymają :] Obso nie żartował, że obstawi tak samo jak Saunter, żeby wygrać, a Saunter czeka do ostatniej chwili, żeby konkurentowi nei wytrzymały nerwy, że nie zdąży obstawić przed 20:45 Przypomnę tylko, że w walce o internetowego fejma walczy jeszcze Zix i Kmiot (choć ten jako szef Internetu ma go aż nadto) :] Acha. W przypadku równej ilości punktów decyduje liczba idealnie trafionych meczów (za 5 pkt.), potem za 4 pkt. itd.
Opublikowano 21 maja 200816 l Widzę, że Obso z Saunterem ostro trzymają :] Obso nie żartował, że obstawi tak samo jak Saunter, żeby wygrać, a Saunter czeka do ostatniej chwili, żeby konkurentowi nei wytrzymały nerwy, że nie zdąży obstawić przed 20:45 Przypomnę tylko, że w walce o internetowego fejma walczy jeszcze Zix i Kmiot (choć ten jako szef Internetu ma go aż nadto) :] Acha. W przypadku równej ilości punktów decyduje liczba idealnie trafionych meczów (za 5 pkt.), potem za 4 pkt. itd. lol niexD po prostu mi sie nie chcialo, zaraz zobacze newsy odnosnie kazdej druzyny i obstawie za jakas godzine. Zawsze zreszta typowalem na dzien przed/ w dniu meczu. Internetowego fejma to juz mam za wygraj lige i wygraj lige mistrzow, ale komplet zwyciestw w kazdym forumowym typowaniu i potrojna korona sie przyda;]]]
Opublikowano 21 maja 200816 l Mathiu, jak rozumiem wszystkie punkty sa mnozone x5? Czyli za wskazanie zwyciezcy jest 15?
Opublikowano 21 maja 200816 l No 3x5=15. Inaczej mi nie chce wyjść. Przypominam, że punkty za finał mnożone są przez 5, czyli maksimum to 25 pkt.
Opublikowano 21 maja 200816 l mysle, ze wygra czelsi, ale trzeba jak najbardziej uprawdopodobnic 1 miejsce c'nie Man U 2 - 1 Chelsea
Opublikowano 21 maja 200816 l Obso, ja też myślę, że Chelsea, ale trzeba uprawdopodobnić piwersze miejsce:) Manchester United - Chelsea Londyn 0:2