Opublikowano 21 maja 200816 l Chelsea ManU 2-3. Dal the blues strzeli Drogba i Joe Cole. Dla ManU Rooney x2 i ktoś jeszcze :].
Opublikowano 21 maja 200816 l Gratuluje Obso. Jeśli się nie mylę to wygrałeś. Ale emocje bedo - dogrywka/...
Opublikowano 21 maja 200816 l Ja tylko zacytuję: Też se typnę, bo potem znowu zapomnę. Hm, niech będzie 1:1. E tam, kombinujecie, a i tak będzie remis-remis. Dziękuję za uwagę.
Opublikowano 21 maja 200816 l Gratuluje Obso. Jeśli się nie mylę to wygrałeś. Ale emocje bedo - dogrywka/... No nie, kmiot chyba wygral z 4 czy tam 5 punktami, juz mi sie nie chce szukac tabeli. Ja jestem drugi, a ty chyba spadles z podium na rzecz zixa;]
Opublikowano 21 maja 200816 l graty kmiot , wyskoczyłeś jak fillip z konopii indyjskich. ile punktów dostane za 1:0 dla MU? Edytowane 22 maja 200816 l przez Cris
Opublikowano 22 maja 200816 l Cris - 1 punkt za poprawne gole dla jeden drużyny razy 5 to jest 5 pkt. Farciarze, po najtrudniejszej - grupowej to ja byłem liderem i jestem mentalnym zwycięzcą Zobaczymy na typuj Erło:)
Opublikowano 24 maja 200816 l No 3x5=15. Inaczej mi nie chce wyjść. Przypominam, że punkty za finał mnożone są przez 5, czyli maksimum to 25 pkt. No bo maks za trafienie dokładnego wyniku jest 5 pkt. :] Wyniki za finał: Klasyfikacja generalna: Kmiot nie napisał dla kogo remis, więc został zdyskwalifikowany. Obso nie zapłacił kosztów organizacyjnych (nie udawaj, że nic o nich nie wiedziałeś). Zresztą tak samo jak cała pierwsza 9. Tym samym wygrałem i zgarniam tytuł największego forumowego wymiatacza-typera. Odwołania proszę słać na kissmyass@buziaczek.pl Nie no... Kmiot rzutem na taśmę odbiera tytuł i potrójną koronę pewnemu siebie Obsoletowi Saunter za bardzo uwierzył w moc rubla i skończył na najgorszej pozycji - tuż za podium. W takim razie gratuluję zwycięzcy - w nagrodę pozwolę Ci uścisnąć moją rękę <uścisk>. Żeby nie było wątpliwości kto był najlepszy, to wrzucam klasyfikację generalną, która byłaby obowiązująca, gdybyśmy nie anulowali kolejki trzeciej (problemy z forum). W kolumnie Awans/Spadek jest odniesienie do tabeli obowiązującej teraz. Generalka "gdyby babcia miała wąsy": I na sam koniuszek wrzucam arkusz kalkulacyjny, który stworzyłem do obsługi tego typowania, w razie gdyby ktoś chciał sobie obejrzeć wszystko i/lub go rozwinąć/zmodyfikować w zamyśle wykorzystania w następnej edycji :] http://www.wrzuta.pl/pliki/i3Qgdp6fQq/lm (komp mam raczej zabezpieczony antywirusowo, więc nie powinno tam nic siedzieć).
Opublikowano 24 maja 200816 l Gdyby babcia miała wąsy to bym miał 16ste miejsce a nie 17ste. kórwa mać. ^_^ ale i tak nieźle, włączyłem się do zabawy w połowie.
Opublikowano 24 maja 200816 l A ja znowu niedaleko za podium. W następnej edycji trzeba jeszcze bardziej sie postarać Mathiu dzięki za podliczanie tego wszystkiego.
Opublikowano 25 maja 200816 l Na 26 obstawionych meczów 24 miejsce. Chyba dobrze. :potter: Ruszajmy z obstawianiem EURO 2008 - tu zacznę typować od początku imprezy.
Opublikowano 26 maja 200816 l Yessss ! 33ci! sukces że nie byłem ostatni w sumie 7 kolejek i 67 pkt i gdybym typował od początku PEWNIE BYM WYGRAł