zZzz... 0 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Chelsea ManU 2-3. Dal the blues strzeli Drogba i Joe Cole. Dla ManU Rooney x2 i ktoś jeszcze :]. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Gratuluje Obso. Jeśli się nie mylę to wygrałeś. Ale emocje bedo - dogrywka/... Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Ja tylko zacytuję: Też se typnę, bo potem znowu zapomnę. Hm, niech będzie 1:1. E tam, kombinujecie, a i tak będzie remis-remis. Dziękuję za uwagę. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Gratuluje Obso. Jeśli się nie mylę to wygrałeś. Ale emocje bedo - dogrywka/... No nie, kmiot chyba wygral z 4 czy tam 5 punktami, juz mi sie nie chce szukac tabeli. Ja jestem drugi, a ty chyba spadles z podium na rzecz zixa;] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 (edytowane) graty kmiot , wyskoczyłeś jak fillip z konopii indyjskich. ile punktów dostane za 1:0 dla MU? Edytowane 22 maja 2008 przez Cris Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Cris - 1 punkt za poprawne gole dla jeden drużyny razy 5 to jest 5 pkt. Farciarze, po najtrudniejszej - grupowej to ja byłem liderem i jestem mentalnym zwycięzcą Zobaczymy na typuj Erło:) Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 No 3x5=15. Inaczej mi nie chce wyjść. Przypominam, że punkty za finał mnożone są przez 5, czyli maksimum to 25 pkt. No bo maks za trafienie dokładnego wyniku jest 5 pkt. :] Wyniki za finał: Klasyfikacja generalna: Kmiot nie napisał dla kogo remis, więc został zdyskwalifikowany. Obso nie zapłacił kosztów organizacyjnych (nie udawaj, że nic o nich nie wiedziałeś). Zresztą tak samo jak cała pierwsza 9. Tym samym wygrałem i zgarniam tytuł największego forumowego wymiatacza-typera. Odwołania proszę słać na kissmyass@buziaczek.pl Nie no... Kmiot rzutem na taśmę odbiera tytuł i potrójną koronę pewnemu siebie Obsoletowi Saunter za bardzo uwierzył w moc rubla i skończył na najgorszej pozycji - tuż za podium. W takim razie gratuluję zwycięzcy - w nagrodę pozwolę Ci uścisnąć moją rękę <uścisk>. Żeby nie było wątpliwości kto był najlepszy, to wrzucam klasyfikację generalną, która byłaby obowiązująca, gdybyśmy nie anulowali kolejki trzeciej (problemy z forum). W kolumnie Awans/Spadek jest odniesienie do tabeli obowiązującej teraz. Generalka "gdyby babcia miała wąsy": I na sam koniuszek wrzucam arkusz kalkulacyjny, który stworzyłem do obsługi tego typowania, w razie gdyby ktoś chciał sobie obejrzeć wszystko i/lub go rozwinąć/zmodyfikować w zamyśle wykorzystania w następnej edycji :] http://www.wrzuta.pl/pliki/i3Qgdp6fQq/lm (komp mam raczej zabezpieczony antywirusowo, więc nie powinno tam nic siedzieć). Cytuj
Colio 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 dobra robota Mathiu szkoda że czasem zapominałem wytypować;F Cytuj
Cris 120 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Gdyby babcia miała wąsy to bym miał 16ste miejsce a nie 17ste. kórwa mać. ^_^ ale i tak nieźle, włączyłem się do zabawy w połowie. Cytuj
zorro666 10 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 A ja znowu niedaleko za podium. W następnej edycji trzeba jeszcze bardziej sie postarać Mathiu dzięki za podliczanie tego wszystkiego. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Na 26 obstawionych meczów 24 miejsce. Chyba dobrze. :potter: Ruszajmy z obstawianiem EURO 2008 - tu zacznę typować od początku imprezy. Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 szacun dla Mathiu za kawal dobrej roboty i gratulacje dla Podium Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Yessss ! 33ci! sukces że nie byłem ostatni w sumie 7 kolejek i 67 pkt i gdybym typował od początku PEWNIE BYM WYGRAł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi