Sztajniec 18 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 A ja mam trzy pytania dotyczące Achievementów. Czy Osiągnięcie Headshot Honcho (czyli zdobyć 10 headshotów ze snajperki) muszę wykonać podczas jednej gry? Czy mogę na przykład na jednej 6, na drugiej 4? Gdzie (która misja) najłatwiej wykonać Used Car Salesman? No i teraz achievy dotyczące meta-game. Jeśli chcę je wykonać grając co-op'a, to czy (zakładając, że gramy we dwójkę) nasza łączna liczba punktów musi wynosić 15k/50k? Czy może i ja i kolega musimy zdobyć tę odpowiednią liczbę punktów (i ja 15k i on 15k). EDIT - Dobra, już większość kumam, jeszcze tylko pytanie o meta-game jest aktualne ;] Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Z tego co pamiętam to razem musieliście mieć te 15/50 k punktów. Chyba ze wybraliscie sobie inny rodzaj naliczania pkt(tam jest drużynowy i coś jescze do wyboru) Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 czy jak pozaliczam wszystkie misje, niekoniecznie pokolei na poziomie legendary, to dostanie osiagniecie za ukonczenie gry na legendary, czy musze pokolei przechodzic? Czy czesc misji moze byc w single czesc w co-op czy jednak wszystkie musza byc w jednym trybie? Czy co-op na jednej konsoli z graczem grajacym na tymczasowym profilu tez pozwala zaliczyc ten achievement? tez jestem tego ciekaw Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Ma ktoś ochotę przejść grę w trybie coop? Na Legendary. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 moze mi ktos pomoc w nabiciu achievementow? w trybie lone wolves tj. overkilla, triplesword, next time buddy. podreslam mam w lone wolves 41 lv wiec potrzebny ktos ze zblizonym. moje gg 9237720 bardzo mi zalezy. pozdrawiam Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 próbowałeś sposobem podanym na onlinecenter.pl, tzn ustawić język w konsoli na chiński i włączyć wyszukiwanie meczy według regionu? Tam prawie każdy jest chętny na ustawkę : ) Cytuj
nelson 4 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 tak probowalem, ale chodzi mi o to zeby jacys polacy mi pomogli, bo te (pipi)..e hamburgery mi na nerwy dzialaja... robia tak ze jak dobija do wysokiego lv to mysla ze na chinskim szybiej im sie nabije, bo wtedy wiekszosc ludzi proboje zrobic achievy ehhh Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Siemka szukam chętnych do copa na Legendary pisać na GT AirZwierzak23 Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Dzisiaj gramy o 20 - Halo 3, legendary Marciiin PL qbes Pisać na Live. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Jak grałem w co-opa i zbierałem punkty na Sierra 117 to doszedłem z 17k punktów do momentu gdy ma wyladować pelikan i nic. Nie wylądował i nie mogłem zaliczyć misji. Nie wiem czy ma to wpływ ale zgarnąłem czaski po raz drugi. Wie ktoś czemu tak się stało? Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 osoby jakieś chętne do CO-OPa? Cytuj
arturant 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Z mojej strony takie pytanie : Zaciąłem się w jednej z ostatnich misji (moze to nawet jest ostatnia) tam gdzie jedziemy warthogiem po takich spadających na dół platformach. W pewnym momencie musimy skoczyć warthogiem na inną platformę, bo jest przepaść. I co dalej ? Przy skałach są bardzo wąskie krawędzie, nie da rady tam wjechać warthogiem, ale jak ide tam sam to później, żeby wejść na taką platformę wysoką muszę przejść przez pewien obszar gdzie te płyty spadają w dół. Idąc nie dam rady tak szybko tam przejść, żeby nie spaść w dół. Co robić ? W jaki sposób mogę dostać się tam Warthogiem, bo jestem prawie pewien, że w inny sposób nie można zakończyć tej misji jak po prostu dojechać na tą wysoką platformę pojazdem. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 ktos chetny co-opA ?? pisac GT:Mefi23 Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Z mojej strony takie pytanie :Zaciąłem się w jednej z ostatnich misji (moze to nawet jest ostatnia) tam gdzie jedziemy warthogiem po takich spadających na dół platformach. W pewnym momencie musimy skoczyć warthogiem na inną platformę, bo jest przepaść. I co dalej ? Przy skałach są bardzo wąskie krawędzie, nie da rady tam wjechać warthogiem, ale jak ide tam sam to później, żeby wejść na taką platformę wysoką muszę przejść przez pewien obszar gdzie te płyty spadają w dół. Idąc nie dam rady tak szybko tam przejść, żeby nie spaść w dół. Co robić ? W jaki sposób mogę dostać się tam Warthogiem, bo jestem prawie pewien, że w inny sposób nie można zakończyć tej misji jak po prostu dojechać na tą wysoką platformę pojazdem. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc. Nie wysiadaj z Warthoga, musisz się już nim poruszać do końca misji. I na pewno jest sposób żeby się tam dostać, podążaj po prostu za tą strzałką. Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Jest ktoś chętny porobić achievementy na ranked? Mi brakuje dwóch: DoubleKill z Lasera i Next time buddy. Jakby co to pisać. GT: SlimyPL Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 JA bym porobił ustawę na wszystkie achievementy online Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Przydałaby się jeszcze jedna osoba. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 OD 13 kwietnia jestem skłonny ustawić się na WSZYSTKIE achievy online (bo dopiero wtedy bede mógł grać). GT = Malttikettu. Cytuj
HortexPL 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Pisze sie na halo 3. Tylko te wszystkie achivy robi sie we free for all (lone wolves), wiec bedziemy musieli zrobic jakiegos walka, zeby nas wszystkich rzucilo do tej samej gry. Najlepiej zmienic lokalizacje w ustawieniach konsoli na Chiny (czy cos podobnego) i szukac mecze po lokalizacji. Co o tym myslicie ? Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Dziś o 20:00 ustawka pod achivy w Halo 3. Wszyscy chętni pisać do mnie na Live. gt: SlimyPL Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Jeśli ktoś nadal chętny do achievów w halo 3 to pisać mi prywatną wiadomość, zeby zebrać do kupy. Albo wysyłajcie FRki z jakąś dopiską Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Przybilla Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Jeśli ktoś nadal chętny do achievów w halo 3 to pisać mi prywatną wiadomość, zeby zebrać do kupy. Albo wysyłajcie FRki z jakąś dopiską ja byłbym chętny jak coś =] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 zrobile prawie 30k na 1 levelu w COOP na medium (+ pare czaszek) i nie dostalem nic za to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi