Skocz do zawartości

Halo 3

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto chetny na przejscie H3 na poziomie LEGENDARY ? im więcej ludzi tym łatwiej . pisać na XBL .

Jak narazie jest nas 3 , orion50 ,goooralesko,i JA . Im więcej ludzi tym łatwiej i szybciej schodzą etapy.

Opublikowano

Możemy zagrać choć nas te punkty grzeją więc nie spodziewaj się jakichś super wyników. Ale jeśli chcesz pomóc nam to wbijaj o 23. Jesteśmy po tuż przybyciu Floodu. nie pamiętam jak się misja nazywa.

Opublikowano

Dzięki za miłą rozgrywkę gooralesko ,orionPL SerraPL co-op w H3 bardzo przyjemny ,miło spędziłem czas ,a LEGENDARY na 4 graczy to easy na singlu dosłownie :D.

Teraz możemy pobawić się w te śmieszne 15.000 pts na każdym rozdziale i poszukac brakujących dupereli i pozostaje juz tylko multi :D

Zapraszam chętnych do gry max 16 osób na raz może ciurać ,w 4 fun jak cholera a w 16... :D to będzie walka o każdego killa :P

Opublikowano
Ja mogę grać. Będę już w chacie po wyjeżdzie więc 22 mi pasuje.

PS: Tylko jeśli na punkciki to na legendary ja nie gram. Normal plus jakieś czaszki dadzą radę.

ok ja też moge pograc 2-3 h . jak chemy robic punkty to tak jak pisze gooralesko max POZIOM NORMAL + ODPOWIEDNIE CZASZKI i ogień :)

Opublikowano

To jesteśmy ustawieni, ewentualnie jak ktoś jeszcze chętny to śmiało wbijać na XBL, start:

Niedziela 9.08.2009 godz. 22.00 (chyba że znowu Gooralesko ucieknie tramwaj, to zaliczymy lekki poślizg czasowy :D )

Opublikowano

Nie jest ciezko trzaskac pkt we 4, gra chyba dzieli caly score na wszysttkich graczy? Czyli nie jest tak latwo jak samemu... Chyba ze sie myle. Ja zrobilem pkt z czaszkami na heroicu, latwo je zebrac.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma Mythic Map Pack i chce nabić achiev'y to odezwijcie się do mnie.

Jeśli szukacie kogoś do pogrania to dodajcie sobie do friendlisty GT: PGL lista H3 (w przypadku drugich gearsów jest to: PGL lista GeoW2). Na razie jest jeszcze pusto, ale niedługo się zapełni.